Από Πέννυ Μαστοράκου

Άλλη μία μέρα που στο μικρό χωριό του Πλατάνου, όλα πάνε στραβά, και τίποτα όπως προγραμμάτιζαν οι ήρωες της αγαπημένης μας σειράς. Ο λόγος για το Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, την καθημερινή σειρά της ΕΡΤ, που φέτος υποδέχτηκε νέα μέλη, προκειμένου να μας περιπλέξουν ακόμα περισσότερο με την τρελή πλοκή και τις ακόμα πιο τρελές αστείες ιστορίες τους.

Όσα θα δούμε απόψε στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο 20/9

Επεισόδιο 12ο - Η Αγγέλα κάνει το λάθος να μεταβιβάσει τις μετοχές της στη Βαλέρια, ενώ ο Θοδωρής κάνει το λάθος να ανοίξει κόντρα με τον μπακάλη μας. Ο Σώτος αναλαμβάνει να μάθει από την Καλλιόπη τι έκανε με τα αβγά, αλλά είναι χαμένος... από χέρι. Χαμένος είναι και ο Τζώρτζης, που αντί να πάει τη Χρύσα ραντεβού με ιστιοπλοϊκό, αναγκάζεται να την πάει ραντεβού με μια τρύπια βάρκα.

Ο Ηλίας με τον Θύμιο προσπαθούν να βάλουν πόστα τη Μάρμω για τα καμώματα της Σύλβιας, αλλά το μόνο που καταφέρνουν είναι να την εκνευρίσουν. Κι ενώ ο Χαραλάμπης αποφασίζει να ζητήσει τα ρέστα από την Καλλιόπη για το καταραμένο αβγό που του δώρισε, ο Σώτος, μέσα στην απελπισία του, αποφασίζει να της κάνει τον... ωραίο και καταλήγει να γίνει η πέτρα του σκανδάλου ανάμεσα στο ζεύγος Ανανιάδη-Μαργαρίτη!

Οι αποκαλύψεις της Θεοδώρας Σιάρκου για την σειρά

«Από αρχές Σεπτέμβρη, λοιπόν, επιστροφή στη μικρή οθόνη. Οι αγαπημένοι μας τηλεθεατές θα απολαύσουν τους Πλατανιώτες και όχι μόνο σε νέες περιπέτειες».

Περιμένατε ότι οι περιπέτειες αυτών των ηρώων θα έχουν συνέχεια;

«Είναι πολύ ευχάριστο που το κρατικό κανάλι αποφάσισε να συνεχίσει για τρίτη χρονιά αυτή τη σειρά και είμαστε όλοι χαρούμενοι γι’ αυτό. Ημουν σίγουρη για τις δύο χρονιές, την τρίτη δεν την περίμενα. Αυτό σημαίνει επιτυχία!».

Τη Φιλιώ πώς θα τη βρει η νέα σεζόν;

«Ανάστατη με τις απώλειες που έχει το χωριό της μετά την έκρηξη της βόμβας, ενθουσιασμένη με το ενδεχόμενο πως μπορεί να γίνει γιαγιά και ενώ είναι στο πλάι του Ηλία, βρίσκεται αντιμέτωπη με την τσιγκουνιά του».

Επανασυνδέθηκε με τον Ηλία, η σχέση τους όμως θα κρατήσει;

«Κανείς δεν ξέρει, ο χρόνος τι θα φέρει… Θα δείξει».

Θα τους δούμε να ανεβαίνουν και τα σκαλιά της εκκλησίας;

«Αγνωσται αι βουλαί της σεναριογράφου».

Θεοδώρα Σιάρκου Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Και τι θα γίνει με τον γιο του; Η ηρωίδα σας, τελικά, δέχτηκε την Κατερίνα! Αυτό σημαίνει πως δεν θα υπάρχουν πλέον εντάσεις;

«Η Φιλιώ έχει κάνει συμμαχία πλέον με την νύφη της και δεν διστάζει να έρθει σε αντιπαράθεση με τον γιο της, όταν εκείνος κάνει πράγματα που δεν της είναι αρεστά, όση αδυναμία κι αν του έχει».

Θα δούμε τη Φιλιώ να έρχεται κοντά με τους άλλους Πλατανιώτες; Ή με νέους κατοίκους του χωριού;

«Με όλους θα έρθει κοντά η Φιλιώ. Μην ξεχνάμε πως είναι η επίσημη γιατρέσσα του Πλατάνου, όλο και κάποιος θα πέσει στην ανάγκη της. Υποψιάζομαι, όμως, πως θα αναλάβει και νέες αρμοδιότητες στο χωριό».

Θα αποκτήσει εγγονάκι; Πώς θα ήταν αλήθεια σε αυτόν τον ρόλο;

«Η καλύτερη γιαγιά του κόσμου! Το εγγόνι πάνω απ’ όλα».

Τι άλλο σχεδιάζετε τον επόμενο χειμώνα;

«Είμαι σε συζητήσεις για κάποια θεατρική παράσταση, αλλά τίποτα δεν είναι ανακοινώσιμο ακόμα. Το μόνο σίγουρο είναι πως η “Μικρασία” θα ολοκληρώσει το ταξίδι της στα τέλη του Σεπτέμβρη».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα - Οι πρώτες φωτογραφίες με τους νέους ηθοποιούς

Ανανεωμένο με νέους χαρακτήρες το Χαιρέτα μου τον Πλάτανο - Στον αέρα το trailer της τρίτης σεζόν