Από Στέλλα Μούτσιου

Με νέο επεισόδιο έρχεται την Πέμπτη 22/9 η σειρά της ΕΡΤ, Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, και ύστερα από το "αντίο" της Βαλέριας στο χωριό, η ίδια φαίνεται πως βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Ο Θύμιος και ο Ηλίας, ωστόσο, βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους, το οποίο θα είναι και πετυχημένο.

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε την Πέμπτη 22/9 στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Επεισόδιο 14ο

Το κοινόβιο μετατρέπεται σε... λαϊκό δικαστήριο και τα μέλη του συνεδριάζουν, για να αποφασίσουν πώς θα τιμωρήσουν τα δυο αδέλφια για την απάτη τους. Οι υπόδικοι, όμως, καταλήγουν φυγόδικοι, καθώς βρίσκουν τυχαία το ένα από τα αβγά και εγκαταλείπουν το κοινόβιο άρον άρον, για να το πάνε στον Εγκέφαλο.

Το σχέδιο του Θύμιου και του Ηλία, να συκοφαντήσουν τα προϊόντα που πουλάνε οι κοινοβιακοί στο χωριό, στέφεται με απόλυτη επιτυχία και το εν αποστρατεία λαγωνικό του Πλατάνου, ξεκινά παρακολούθηση, για να τους ξεμπροστιάσει.

Η Βαλέρια ζει ένα δράμα, το ίδιο και η Αγγέλα, που έπεσε στην παγίδα της και της πούλησε τις μετοχές της «Τρουφέξ». Ένα δράμα ζούνε και ο Πετράν με τον Σώτο όμως, αφού το αβγό που πάνε στον Εγκέφαλο αποδεικνύεται ιμιτατιόν και πρέπει να ψάξουν τρύπα να κρυφτούν.

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Όλες οι εξελίξεις της Παρασκευής 23/9

Επεισόδιο 15ο

Η Φιλιώ και η Κατερίνα προσπαθούν να χωνέψουν το νέο ότι η γιατρέσσα μας δεν είναι έγκυος, ενώ ο Χαραλάμπης δεν μπορεί να το χωνέψει με τίποτα πως οι κοινοβιακοί διακινούν απαγορευμένες ουσίες. Η Βαλέρια ξανά προς τη δόξα τραβά, αφού έχει νέο σχέδιο και νέο συνεργάτη, το ίδιο και ο Πετράν, ο οποίος σχεδιάζει να βρει τα άλλα δύο αβγά το συντομότερο με τη βοήθεια της... Τούλας.

Ο Παναγής είναι απαρηγόρητος με τα νέα που του φέρνει η Κατερίνα από τον γυναικολόγο, απαρηγόρητη είναι όμως και η Χρύσα, η οποία απ’ ό,τι φαίνεται έχει χωρίσει τον πατέρα του παιδιού της... όποιος κι αν είναι αυτός! Η Σύλβια ετοιμάζεται να γίνει καφετζού, προκαλώντας πολλαπλά «εγκεφαλικά» στον Θύμιο, ενώ ο Χαραλάμπης ετοιμάζεται να συλλάβει τον... παπά!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Όλα λάθος στο μικρό χωριό - Η απελπισία του Σώτου τον οδηγεί σε μοιραία λάθη

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Πυρ και μανία ο Θύμιος! Η Βαλέρια ετοιμάζεται να γίνει καφετζού και έχει τρελαθεί