Από Πέννυ Μαστοράκου

Άλλη μία μέρα ξεκινάει στο μικρό και καθόλου ήσυχο χωριό του Πλατάνου, στην καθημερινή σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, (δείτε εδώ τους ήρωες που εισέβαλαν σε αυτή τη σεζόν) καθώς την Τετάρτη 21/9 μία αποχώρηση θα τους βυθίσει όλους στην θλίψη, και περισσότερο τον παπά, ο οποίος δεν μπορεί να ξεπεράσει την εμμονή του μαζί της.

Ο λόγος για την Βαλέρια, η οποία πήρε την μεγάλη απόφαση και αποχαιρετά για πάντα το χωριό, και τους αγαπημένους της. Θα είναι όμως αυτή η τελική της απόφαση ή θα αλλάξει τα σχέδιά της τελευταία στιγμή; Η συνέχεια στις οθόνες μας...

Μην χάσετε την Τετάρτη 21/9 στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Επεισόδιο 13 - Ο Χαραλάμπης και η Καλλιόπη γίνονται μαλλιά κουβάρια και το διαζύγιο μοιάζει να είναι μονόδρομος, ενώ τα σκάγια παίρνουν και τον Σώτο. Η κατάσταση της Χρύσας είναι «μια γυναίκα, δυο άντρες κομπολόι δίχως χάντρες» και το κορίτσι μας βρίσκεται σε αδιέξοδο, την ώρα που ο Πετράν εξελίσσεται σε απειλή προς όλες τις κατευθύνσεις.

Η Βαλέρια αποχαιρετάει το χωριό «όπως του αξίζει» και ετοιμάζεται να φύγει μια για πάντα, ενώ ο παπάς θέλει να δέσει μια πέτρα στο λαιμό του, αφού τη βλέπει μέχρι και στον ύπνο του. Η Κατερίνα είναι σίγουρη πως ο Πετράν κάτι κρύβει, το ίδιο και η Σύλβια, που μαζεύει όλους τους κοινοβιακούς για να στριμώξουν τον Σώτο. Τι τιμωρία ετοιμάζει η Σύλβια στον ψευτογκουρού και τι πήγε στραβά με τα σχέδια της Βαλέριας, που φαίνεται να το πάει ντουγρού για νευρικό κλονισμό;

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο - Οι ήρωες

Όσα θα δούμε την Πέμπτη 22/9

Επεισόδιο 14 - Το κοινόβιο μετατρέπεται σε... λαϊκό δικαστήριο και τα μέλη του συνεδριάζουν, για να αποφασίσουν πώς θα τιμωρήσουν τα δυο αδέλφια για την απάτη τους. Οι υπόδικοι, όμως, καταλήγουν φυγόδικοι, καθώς βρίσκουν τυχαία το ένα από τα αβγά και εγκαταλείπουν το κοινόβιο άρον άρον, για να το πάνε στον Εγκέφαλο. Το σχέδιο του Θύμιου και του Ηλία, να συκοφαντήσουν τα προϊόντα που πουλάνε οι κοινοβιακοί στο χωριό, στέφεται με απόλυτη επιτυχία και το εν αποστρατεία λαγωνικό του Πλατάνου, ξεκινά παρακολούθηση, για να τους ξεμπροστιάσει.

Η Βαλέρια ζει ένα δράμα, το ίδιο και η Αγγέλα, που έπεσε στην παγίδα της και της πούλησε τις μετοχές της «Τρουφέξ». Ένα δράμα ζούνε και ο Πετράν με τον Σώτο όμως, αφού το αβγό που πάνε στον Εγκέφαλο αποδεικνύεται ιμιτατιόν και πρέπει να ψάξουν τρύπα να κρυφτούν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο άντρας που κυνηγάει η Βαλέρια σε όλο το χωριό - Έχει γίνει αντικείμενο πόθου της

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Επεισόδια 11 με 15 - Τι θα γίνει από Δευτέρα 19/9 έως Παρασκευή