Από Ελένη Μήτση

Η μεγάλη πρεμιέρα για τη ''Γη της ελιάς'' έρχεται το βράδυ της Δευτέρας 19/9 και όπως όλα δείχνουν τα πρώτα trailers θα βάλουν φωτιά, αφού το τελευταίο επεισόδιο άφησε πολλά ερωτηματικά.

Μια από τις πρωταγωνίστριες του σίριαλ, η Ιφιγένεια Τζόλα ανυπομονεί να βγουν στον αέρα, όλα όσα έχουν γυριστεί μετά τον ονειρικό της γάμο και αυτό φάνηκε από την τελευταία ανάρτηση του mega στο instagram, με την ίδια να παροτρύνει το κοινό να μην χάσει τις εξελίξεις.

Το μήνυμα της Ιφιγένειας Τζόλα λίγο πριν την πρεμιέρα της ''Γη της ελιάς''

«Πρεμιέρα απόψε στις 21:00 #GiTisElias».

Βαρβάτος χωρισμός στα πρώτα επεισόδια της Γης της Ελιάς

Ο ερχομός του Δημοσθένη Καπερνάρου στη Γη της Ελιάς, μόνο προβλήματα θα φέρει και αν στον πρώτο κύκλο δεν προλάβαμε να δούμε και πολλά, στον δεύτερο έρχονται τα χειρότερα, με πρώτα θύματά του τον Κωνσταντίνο και την Ισμήνη.

Η κοπέλα έχει καταλάβει ότι ο αγαπημένος της κάτι κάνει πίσω από την πλάτη της ωστόσο δεν μπορεί να ξεκαθαρίσει τι είναι αυτό. Η ημέρα του γάμου τους πλησιάζει και έτσι οι ετοιμασίες συνεχίζονται, με την Ισμήνη να παραλαμβάνει το νυφικό της και να πλέει σε ευτυχία που επιτέλους θα καταφέρει να φτιάξει τη ζωή της μετά τις δύσκολες καταστάσεις που έζησε στο πλευρό του Σάββα (δείτε εδώ τι μέρες και ώρες θα προβάλλεται η Γη της Ελιάς).

Γη της Ελιάς Ισμήνη Κωνσταντίνος

Ισμήνη και Κωνσταντίνος χωρίζουν στη Γη της Ελιάς

Όλα πηγαίνουν καλά μέχρι τη στιγμή που η Ισμήνη μαθαίνει ότι ο Κωνσταντίνος βοηθά οικονομικά τη μητέρα της και γίνεται έξαλλη. «Δεν σου είπα ότι αν κάνεις κάτι πίσω από την πλάτη μου άλλη φορά, δεν θα με ξαναδείς;». Λοιπόν, τέρμα χωρίζουμε» του λέει.

Η Ισμήνη χωρίζει τον Κωνσταντίνο, στέλνοντάς του πίσω το νυφικό της κι εκείνος καταρρέει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Αφροδίτη Λιάντου και Αλέξανδρος Σκουρλέτης αποκαλύπτουν - Η ερωτική σκηνή στην πισίνα που θα μας κόψει την ανάσα

Αλέξανδρος Σκουρλέτης - Αφροδίτη Λιάντου: Ζευγάρι και στην πραγματική ζωή; Η αμηχανία τους τα λέει όλα