Από Στέλλα Μούτσιου

Όσο η Ντερίν κινδυνεύει, ο Βολκάν προσπαθεί να την υπερασπιστεί με κάθε τρόπο θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή του Μελίχ. Σε τελείως διαφορετικό κλίμα, ωστόσο, βρίσκονται στον Άπίστο ο Αράς και η Ασιγιά, οι οποίοι προσπαθούν να ζήσουν τον έρωτά τους.

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε σήμερα (22/9) στον Άπιστο

Ο Βολκάν αποφασίζει να πάρει τη δικαιοσύνη στα χέρια του για να υπερασπιστεί τη Ντερίν, αλλά αυτό θα αποβεί μοιραίο για τη ζωή του Μελίχ. Η Ασιγιά και ο Αράς αποφασίζουν να προχωρήσουν τη σχέση τους στο επόμενο βήμα, όμως, το παρελθόν και των δύο θα προσπαθήσει να τους αλλάξει τα σχέδια πάση θυσία.

Άπιστος

Ο κύριος Χαλούκ ανησυχεί για τις αποκαλύψεις που μπορεί να έρθουν στο φως, σχετικά με την εμπλοκή του στη ζωή του Αράς. Το πάρτι για τα γενέθλια του Αράς μετατρέπεται σε πεδίο ανακοινώσεων και διαπληκτισμών. Ο Βολκάν χάνει την ψυχραιμία του κι αυτή τη φορά τα βέλη του αφορούν και τις δύο πρώην συζύγους του.

Αποκλειστικό: Τεράστια ανατροπή - Η Ασιγιά θέλει πίσω τον Βολκάν

Στον Άπιστο, η Ασιγιά παίρνει πλέον την κατάσταση στα χέρια της και αποφασίζει να εκδικηθεί όσους κατέστρεψαν τη ζωή της. Αφήνει πίσω τους κανόνες της ηθικής της και προχωρά τα σχέδιά της που πολλές φορές θα βάλουν τους πάντες σε κίνδυνο!

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Ο χωρισμός της Ασιγιά και του Αράς ανατρέπει όλη την κοσμοθεωρία της γιατρού. Εκείνη αποφασίζει να εκδικηθεί όλους όσοι στάθηκαν εμπόδιο στα όνειρά της και της κατέστρεψαν την προσωπική και επαγγελματική ζωή. Κι ενώ όλοι πιστεύουν πως η Ασιγιά έχει φύγει στο Λονδίνο με τον Αράς, εκείνη δίνει το «παρών» στον γάμο της Νιλ και του Σελτζούκ προκαλώντας χαρά στον Βολκάν και τον Αλί, αλλά πονοκέφαλο στην Ντερίν (δείτε εδώ πόσα χρήματα παίρνει η Μελίς Σεζέν που την υποδύεται). Ο πόλεμος ανάμεσα στις δύο γυναίκες μόλις άρχισε...

«Αν η Ντερίν είναι τρελή να μπει στο ψυχιατρείο, αν ο Βολκάν είναι ένοχος να μπει στη φυλακή! Ήμουν πολύ καλή μαζί τους και αυτοί μου φέρθηκαν όπως μου φέρθηκαν! Τώρα θα τιμωρηθούν κι εσύ θα με βοηθήσεις γιατί μου το χρωστάς», λέει στην Ντεριά η Ασιγιά και βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό της. Παράλληλα φροντίζει να διαταράξει με κάθε τρόπο τις σχέσεις της Γκιονούλ με την Ντερίν, με την τελευταία να κατηγορεί συνεχώς τη μητέρα της πως εκείνη φταίει που ο γάμος της διαλύεται!

Ντερίν Άπιστος

Την ίδια ώρα, η Ντεριά αφήνει υπόνοιες στον Βολκάν πως η Ασιγιά δήθεν τον αγαπάει ακόμα και εκείνος «τσιμπάει», με αποτέλεσμα να τον κάνει ό,τι θέλει. Τα σχέδια της Ασιγιά φέρνουν ρήξη στη σχέση του Βολκάν και της Ντερίν με νέα δράματα και τοξικές συμπεριφορές. Η σχέση του Βολκάν και της Ντερίν επηρεάζεται από τις εξελίξεις, ενώ η Ασιγιά δηλητηριάζει το μυαλό του Βολκάν με περίεργες υποψίες και ασαφή στοιχεία.

Το αποκορύφωμα φτάνει τη μέρα των γενεθλίων της Ασιγιά όπου το δώρο του Βολκάν θα αποτελέσει για ακόμη μία φορά, ζήτημα σύγκρουσης των δύο γυναικών της ζωής του. Ο ίδιος δεν αντιλαμβάνεται την παγίδα στην οποία πέφτει. Η Ντερίν βλέπει το δώρο που εκείνος αγόρασε για την Ασιγιά, αλλά πιστεύει πως είναι για εκείνη και όταν της δίνει το δικό της καταλαβαίνει τι έχει συμβεί. Αργότερα ο Βολκάν δίνει το πανάκριβο κολιέ στην Ασιγιά και φροντίζει η Ντερίν να το δει! Εκείνη σοκάρεται και για να κάνει τον άντρα της να ζηλέψει φροντίζει να βγει ραντεβού με τον Ονούρ, αλλά δεν υπολογίζει πως η Ασιγιά έχει στα χέρια της βίντεο με την απιστία της και την απειλεί πως θα πει τα πάντα στον Βολκάν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άπιστος: Ο Βολκάν παρανοεί! Βλέπει τον Αράς κοντά στον γιο του και τα χάνει

Άπιστος: Ο Αλί κάνει τα πάντα για να χωρίσει την Ασιγιά από τον Αράς - Οι αποδείξεις φτάνουν ως δια μαγείας στα χέρια του Βολκάν