Από Πέννυ Μαστοράκου

Κι ενώ το τέλος πλησιάζει και κάποιοι βρίσκουν λύτρωση ενώ κάποιοι άλλοι ότι τους άξιζε σύμφωνα με τις πράξεις τους, ο Άπιστος συνεχίζει να μας συνεπαίρνει με τα διπλά επεισόδιά του, τα οποία μας κρατούν σε καθημερινή βάση σε αγωνία για το τι άλλο μπορεί τελικά να συμβεί στη ζωή κάποιου!

Για ακόμη μία φορά η Ασιγιά, βρίσκεται σε μία δίνη προβλημάτων, την ώρα που ο Αράς χωρίς να φταίει κατηγορείται, και η Ντερίν έρχεται αντιμέτωπη με τις συνέπειες των ακαταλόγιστων πράξεών της (δείτε εδώ πόσα λεφτά παίρνει στην σειρά).

Μην χάσετε σήμερα Τετάρτη 21/9 στον Άπιστο

Ο Αράς βρίσκεται για άλλη μία φορά ενώπιος του παρελθόντος του κι ενώ βιώνει την πιο σημαντική οικογενειακή στιγμή του, κατηγορείται για κάτι που δεν έκανε. Η Ντερίν έρχεται αντιμέτωπη με τις συνέπειες των πράξεών της και η ζωή της βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο. Είναι δύσκολο να λάμψει η αλήθεια μέσα σε ένα καλοστημένο ψέμα και η Ασιγιά βρίσκεται μέσα σε αυτή τη δίνη. Όμως, για καλή της τύχη, οι αποδείξεις θα ξεδιπλωθούν σαν ταινία μπροστά στα άναυδα μάτια του Βολκάν και του Αλί.

Η Ασιγιά θέλει πίσω τον Βολκάν!

Στον Άπιστο, η Ασιγιά παίρνει πλέον την κατάσταση στα χέρια της και αποφασίζει να εκδικηθεί όσους κατέστρεψαν τη ζωή της. Αφήνει πίσω τους κανόνες της ηθικής της και προχωρά τα σχέδιά της που πολλές φορές θα βάλουν τους πάντες σε κίνδυνο!

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Ο χωρισμός της Ασιγιά και του Αράς ανατρέπει όλη την κοσμοθεωρία της γιατρού. Εκείνη αποφασίζει να εκδικηθεί όλους όσοι στάθηκαν εμπόδιο στα όνειρά της και της κατέστρεψαν την προσωπική και επαγγελματική ζωή. Κι ενώ όλοι πιστεύουν πως η Ασιγιά έχει φύγει στο Λονδίνο με τον Αράς, εκείνη δίνει το «παρών» στον γάμο της Νιλ και του Σελτζούκ προκαλώντας χαρά στον Βολκάν και τον Αλί, αλλά πονοκέφαλο στην Ντερίν. Ο πόλεμος ανάμεσα στις δύο γυναίκες μόλις άρχισε...

«Αν η Ντερίν είναι τρελή να μπει στο ψυχιατρείο, αν ο Βολκάν είναι ένοχος να μπει στη φυλακή! Ήμουν πολύ καλή μαζί τους και αυτοί μου φέρθηκαν όπως μου φέρθηκαν! Τώρα θα τιμωρηθούν κι εσύ θα με βοηθήσεις γιατί μου το χρωστάς», λέει στην Ντεριά η Ασιγιά και βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό της. Παράλληλα φροντίζει να διαταράξει με κάθε τρόπο τις σχέσεις της Γκιονούλ με την Ντερίν, με την τελευταία να κατηγορεί συνεχώς τη μητέρα της πως εκείνη φταίει που ο γάμος της διαλύεται!

Ντερίν Άπιστος

Την ίδια ώρα, η Ντεριά αφήνει υπόνοιες στον Βολκάν πως η Ασιγιά δήθεν τον αγαπάει ακόμα και εκείνος «τσιμπάει», με αποτέλεσμα να τον κάνει ό,τι θέλει. Τα σχέδια της Ασιγιά φέρνουν ρήξη στη σχέση του Βολκάν και της Ντερίν με νέα δράματα και τοξικές συμπεριφορές. Η σχέση του Βολκάν και της Ντερίν επηρεάζεται από τις εξελίξεις, ενώ η Ασιγιά δηλητηριάζει το μυαλό του Βολκάν με περίεργες υποψίες και ασαφή στοιχεία.

Το αποκορύφωμα φτάνει τη μέρα των γενεθλίων της Ασιγιά όπου το δώρο του Βολκάν θα αποτελέσει για ακόμη μία φορά, ζήτημα σύγκρουσης των δύο γυναικών της ζωής του. Ο ίδιος δεν αντιλαμβάνεται την παγίδα στην οποία πέφτει. Η Ντερίν βλέπει το δώρο που εκείνος αγόρασε για την Ασιγιά, αλλά πιστεύει πως είναι για εκείνη και όταν της δίνει το δικό της καταλαβαίνει τι έχει συμβεί. Αργότερα ο Βολκάν δίνει το πανάκριβο κολιέ στην Ασιγιά και φροντίζει η Ντερίν να το δει! Εκείνη σοκάρεται και για να κάνει τον άντρα της να ζηλέψει φροντίζει να βγει ραντεβού με τον Ονούρ, αλλά δεν υπολογίζει πως η Ασιγιά έχει στα χέρια της βίντεο με την απιστία της και την απειλεί πως θα πει τα πάντα στον Βολκάν.

Η Ασιγιά οργανώνει μια απόδραση στο μέρος που γνωρίστηκαν ο Βολκάν και η Ντερίν. Το γεγονός αυτό εξοργίζει την Ντερίν, η οποία φτάνει εκεί με τη μητέρα της και αποφασίζει να ξεσκεπάσει τα σχέδια της Ασιγιά: «Ο Ονούρ με φίλησε και η Ασιγιά έβαλε να με τραβήξουν βίντεο και με αυτό με απείλησε ότι θα διαλύσει τον γάμο μας αν δεν έκανα ό,τι μου έλεγε». Οι αποκαλύψεις αφήνουν άφωνο τον Βολκάν κι αρχίζει να ξεσπάει προς κάθε κατεύθυνση. Στη συνέχεια εξαφανίζεται χωρίς να ενημερώσει κανέναν για το πού βρίσκεται. Όμως τελικά η Ντερίν τον βρίσκει και για άλλη μία φορά καταφέρνει να τον κάνει να τη συγχωρέσει. Η Ασιγιά έρχεται αντιμέτωπη με τις ευθύνες και τη μοναξιά των πράξεών της.

Άπιστος Ασιγιά Βολκάν

Όμως, αυτή η συνειδητοποίηση την οδηγεί στο μεγαλύτερο κόλπο που έχει στήσει ως τώρα. Σκηνοθετεί τη ληστεία του σπιτιού της και περιμένει τον Βολκάν να πέσει αβοήθητος σε αυτή της την παγίδα. Οι δυο τους έρχονται πιο κοντά κι εκείνος μπαίνει σε σκέψεις για το ενδεχόμενο διάλυσης του γάμου του με την Ντερίν. «Δεν αντέχω να ζω μακριά σου, θέλω να είμαστε μαζί! Σε παρακαλώ συγχώρεσέ με για όλα», της λέει και οι δυο τους φιλιούνται.

Μόνο που ο Αλί τους βλέπει και θυμώνει με τα ψέματα των γονιών τους. Σύντομα ανακαλύπτει πως η ληστεία στο σπίτι τους ήταν ψέμα της μητέρας του, ενώ τη ρωτάει ευθέως: «Σας είδα με τον μπαμπά να φιλιέστε, τι συμβαίνει μεταξύ σας;», ρωτάει επίμονα χωρίς να ξέρει πως η Ντερίν τους ακούει σοκαρισμένη. Αποφασίζει να μην πει το παραμικρό, να φερθεί φυσιολογικά για να μπορέσει έτσι να κερδίσει πίσω τον άντρα της. Μόνο που ο κλοιός στενεύει γύρω από τον Βολκάν που καλείται να πάρει μια απόφαση ανάμεσα στις δύο γυναίκες της ζωής του, όταν η Ασιγιά τον βάζει να διαλέξει: «Ή εμένα ή την Ντερίν».

Περισσότερα στο Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί αύριο (22/9) σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1€!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άπιστος - αποκλειστικό: Το τέλος της Ντεριά στη σειρά

Άσχημα νέα για τη σειρά Άπιστος - Τι συμβαίνει στο ΣΚΑΪ