Από Πέννυ Μαστοράκου

Η σειρά που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό από την πρώτη στιγμή μπορεί την Δευτέρα 19/9 να μην είχε επεισόδιο αλλά την Τρίτη 20/9 ο Άπιστος επιστρέφει πιο δυναμικός από ποτέ! Για ακόμη μία φορά τα πράγματα φτάνουν στα άκρα όταν η Ασιγιά προσπαθεί να φέρει κοντά τον γιο με τον σύντροφό της, και τότε οι συνέπειες είναι αναπόφευκτες!

Μην χάσετε απόψε στον Άπιστο!

Η Ασιγιά προσπαθεί να φέρει κοντά τον Αλί με τον Αράς, αλλά ο Βολκάν έχει άλλα σχέδια γι' αυτή τη συμφιλίωση. Η Ντερίν χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να πάρει πίσω τα λεφτά από τον εκβιασμό. Μέσα σε ένα κλίμα χαράς κι ελπίδας, η Μπαχάρ και ο Μελίχ ανακαλύπτουν το φύλο του παιδιού που περιμένουν.

Πόσα λεφτά παίρνει η πρωταγωνίστρια "Ντερίν"

Η σειρά Άπιστος του ΣΚΑΙ φαίνεται πως έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και όλο και περισσότεροι καθημερινά αναζητούν πράγματα για την ζωή των πρωταγωνιστών. Μια από αυτούς που απασχολούν ιδιαίτερα είναι και η Μελίς Σεζέν, που ενσαρκώνει την Ντερίν.

Η Ντερίν είναι 24 ετών και πολύ ερωτευμένη με τον Βολκάν. Εκείνος της υπόσχεται πως θα χωρίσει και πως θα μείνουν μαζί, ως το τέλος. Τα όνειρά της γκρεμίζονται, όταν η Ασιγιά εκδικείται το παράνομο αυτό ζευγάρι με τον χειρότερο τρόπο…

Η Μελίς Σεζέν γεννήθηκε στις 2 Ιανουαρίου το 1997, στην Κωνσταντινούπολη. Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής που κυκλοφορεί, η νεαρή ηθοποιός έχει καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, καθώς η μητέρα της είναι από εκεί. Έχει σπουδάσει στο τμήμα Media and Visual Arts, ενώ έκανε και σπουδές υποκριτικής. Το 2016 έπαιξε στη σειρά Hayat Bazen Tatlidir, ενώ το 2022 ήταν κριτής στο Masked Singer.

Όπως δήλωσε η ίδια για τον ρόλο της σε τουρκικό τύπο: «Στην αρχή είχα πολύ έντονες αντιδράσεις, μισούσαν την Ντερίν. Υπήρχαν σχόλια που μιλούσαν απευθείας στην Ντερίν, προσβάλλοντάς τη. Μερικές φορές μπέρδευαν ακόμη και μένα με την Ντερίν. Καθώς προχωρούσαν τα επεισόδια, έλαβα μηνύματα από πολλές γυναίκες που είπαν ότι καταλάβαιναν την ηρωίδα, γιατί βρίσκονταν στην ίδια θέση με εκείνη.

Ντερίν άπιστος λεφτά

Φυσικά, χρειάζεται θάρρος για να το πεις αυτό, οι άνθρωποι συνήθως δε θέλουν να το εκφράσουν, ακόμα κι αν βρίσκονται σε αυτή τη θέση. Γνωρίζοντας καλύτερα την Ντερίν στη σειρά Άπιστος, χάρηκα πολύ που την κατάλαβαν».

Σε αντίθεση με την Τζανσού Ντερέ (Ασιγιά) που ήταν από τους πιο καλοπληρωμένους του καστ (δείτε εδώ πόσα πήρε) η Μελίς πληρωνόταν για κάθε επεισόδιο 2.500 ευρώ, συνολικά για τα 60 επεισόδια πήρε 150.000 ευρώ.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Στιγμές αγωνίας στον Άπιστο - Κάνει απόπειρα αυτοκτονίας η...

Αποκλειστικό «Άπιστος»: "Τρελαίνεται" αλλά δικαιώνεται - Αυτό είναι το τέλος της Ντερίν