Από Στέλλα Μούτσιου

Μπορεί να συμβούν μερικές αλλαγές στο κανάλι του ΣΚΑΪ τη Δευτέρα 19/9, που θα επηρεάσουν μέχρι και τον Άπιστο, ωστόσο το tv-24.gr έχει στόχο να ενημερώσει το κοινό για όλα όσα συμβαίνουν στη σειρά και έτσι αυτή τη φορά θα αγγίξουμε το θέμα του Αλί, ο οποίος έχει βάλει στόχο να χωρίσει την μητέρα του από τον νέο της σύντροφο, με οποιονδήποτε τρόπο.

Ο Αλί προσπαθεί να χωρίσει την μητέρα του με κάθε τρόπο στον Άπιστο

Η Ασιγιά έχει πέσει μέσα σε μία μεγάλη παγίδα που έχει στηθεί εις βάρος της, όμως, οι αποδείξεις θα φτάσουν στα χέρια του Βολκάν και του γιου τους, Αλί, φέρνοντας και τους δύο προ των ευθυνών τους. Την ίδια στιγμή, ο Αράς θα περασει αρκετό χρόνο με τη μητέρα του και θα προσπαθήσει να ενώσει το παζλ με τα στοιχεία του παρελθόντος του.

Άπιστος Ασιγιά

Στόχευε την Ασιγιά αλλά μαχαίρωσε τον Βολκάν - Σε έξαλλη κατάσταση η Ντερίν

Γνωρίζουμε ήδη ποιο θα είναι το τέλος της Ντεριά στη σειρά Άπιστος, ωστόσο πολύ κοντά στο τέλος θα φτάσει και ο Βολκάν, διότι η ζωή του θα κινδυνεύσει από τα χέρια της Ντερίν. Η ψυχική της κατάσταση θα χειροτερέψει σημαντικά, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να μαχιαρώσει τον σύντροφό της, στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο.

Το δράμα ξεκινά όταν η Ασιγιά αποφασίζει πβς ήρθε η ώρα να πάρει την εκδίκησή της, αφού δεν μπορεί να αντέξει πια ούτε τον Βολκάν, αλλά ούτε και την Ντερίν στην ζωή της.

Έτσι, με τη βοήθεια της Ντέρια προσπαθεί να φτάσει στα άκρα τον Βολκάν και να αποτρελάνει την Ντερίν. Πείθει, λοιπόν, τον Βολκάν πως τον θέλει ξανά και του ζητάει να χωρίσει την Ντερίν. Εκείνος, χωρίς να καταλάβει τίποτα, της υπόσχεται πως θα το κάνει και τρέχει σπίτι του να βάλει ένα τέλος στον γάμο του.

Η Ντερίν, όμως, του έχει ετοιμάζει ένα μεγάλο τραπέζι, για να γιορτάσουν, με αποτέλεσμα ο ίδιος να το αναβάλει. Αφού, όμως η Ασιγιά καταλαβαίνει πως ο Βολκάν δε θα χωρίσει ποτέ, τους επισκέπτεται στο σπίτι τους, για να τους χωρίσει η ίδια.

Άπιστος

Η Ντερίν, μόλις την βλέπει, "τα χάνει" αρπάζει ένα μαχαίρι και επιτίθεται στην Ασιγιά, με σκοπό να την σκοτώσει. Ο Βολκάν μπαίνει στη μέση, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί στην εντατική, ενώ η ίδια κατηγορείται πως μαχαίρωσε τον άντρα της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άπιστος: Ο Σελτζούκ εκδικείται τον Αράς με το ίδιο νόμισμα - Τρέχει να γλιτώσει από τον θάνατο μαζί με την μητέρα του

Μελίς Σεζέν: Πόσα λεφτά παίρνει η πρωταγωνίστρια "Ντερίν" από την σειρά Άπιστος