Από Πέννυ Μαστοράκου

Η ιστορία μας έχει ήδη συνεπάρει, ειδικότερα με την συγκλονιστική ερμηνεία των ηθοποιών (δείτε εδώ έναν έναν τους ρόλους) σε κάθε επεισόδιο και είναι μόνο η αρχή! Την Πέμπτη 22/9 λοιπό, στο νέο επεισόδιο της σειράς Έρωτας Φυγάς, η κατάσταση περιπλέκεται ακόμη περισσότερο, καθώς η φυγή της γιαγιάς Ειρήνης ταράζει το αρχοντικό, αλλά αποδεικνύεται σωτήρια για τον Μάρκο...

Μην χάσετε σήμερα στον Έρωτα Φυγά!

Επεισόδιο 4 - Η γιαγιά Αθηνά χάνεται μες στη νύχτα και όλοι στο κτήμα βγαίνουν να την ψάξουν. Καθώς την αναζητά, η Μαργέτα ανακαλύπτει τη σχέση του Μάρκου και της Αλεξάνδρας. Ο Μάρκος σώζει τη γιαγιά, γίνεται ο ήρωας της οικογένειας Δεμερτζή κι ο Στρατής τον μισεί θανάσιμα.

Ενώ ο Ιάσονας ερωτεύεται ακόμα περισσότερο την Αλεξάνδρα, η Μαργέτα ανταμείβει τον Μάρκο με ένα χρηματικό ποσό που του επιτρέπει να σχεδιάσει τη φυγή τους. Ο «πόλεμος» της Γεωργίας προς την Αλεξάνδρα συνεχίζεται. Ταυτόχρονα η Μαργέτα στέλνει τον Στρατή σε μια μυστική αποστολή…

«Η ηρωίδα μου έχει θυσιάσει πάρα πολλά...»

Στο πλατό της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα βρέθηκε την Δευτέρα 19/9 η Πέμη Ζούνη, και μίλησε για την πλοκή του σίριαλ γενικότερα, αλλά και για τον δικό της ρόλο, όπως έκανε πρόσφατα και ο Αντώνης Καρυστινός.

Μάλιστα, εξήγησε πως κατά τη διάρκεια των επεισοδίων φαίνεται πόσο πολύ έχει γίνει μελέτη πάνω στις γυναίκες, οι οποίες παλιότερα δεν είχαν δύναμη και εξουσία στην κοινωνία και το ίδιο ισχύει και για τον χαρακτήρα πουυποδύεται, μόνο που εκείνη έχει καταφέρει να φτάσει ψηλά και προσπαθεί να "κρατηθεί".

«Η σειρά αγαπάει τις γυναίκες πολύ. Μελετάει πάρα πολύ τις γυναίκες. Δεν ήταν στην καλύτερή τους εποχή. Δεν είχαν φωνή εύκολα. Έπρεπε να έχουν δύναμη μέσα από τα χρήματα ή μέσα από άλλου είδους εξουσία. Αυτή την εξουσία, λοιπόν, η ηρωίδα η δικιά μου προσπαθεί να την κρατήσει, γιατί έχει θυσιάσει πάρα πολλά και γιατί αν όλα πάνε στράφη δεν έχει λόγο ύπαρξης», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Έχω φάει την περιουσία μου...» - Η Μαρία Κωνσταντάκη αποκαλύπτει για τον ρόλο της στον "Έρωτα Φυγά"

Έρωτας φυγάς: Φωτογραφίες και περιλήψεις από τα πρώτα επεισόδια της σειράς