Από Πέννυ Μαστοράκου

Ο τρίτος κύκλος της σειράς που έχει κερδίσει τις καρδιές του κόσμου, έχει ξεκινήσει για τα καλά, και για ακόμη μία χρονιά μας κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον (δείτε εδώ τους ηθοποιούς που εισβάλουν στην σειρά!)! Ο λόγος για το Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, την καθημερινή σειρά της ΕΡΤ, που μας ξεναγεί στον Μικρό Πλάτανο και μας δείχνει και από την καλή αλλά και από την ανάποδη την ζωή των ηρώων μας στην μικρή τους κοινωνία.

Μυστικά, ανατροπές αλλά και άφθονο όπως πάντα γέλιο μας περιμένει και σήμερα Δευτέρα 19/9 καθώς για ακόμη μία φορά στο χωριό γίνεται το έλα να δεις!

Τι θα δούμε απόψε στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Επεισόδιο 15ο - Η Φιλιώ και η Κατερίνα προσπαθούν να χωνέψουν το νέο ότι η γιατρέσσα μας δεν είναι έγκυος, ενώ ο Χαραλάμπης δεν μπορεί να το χωνέψει με τίποτα πως οι κοινοβιακοί διακινούν απαγορευμένες ουσίες. Η Βαλέρια ξανά προς τη δόξα τραβά, αφού έχει νέο σχέδιο και νέο συνεργάτη, το ίδιο και ο Πετράν, ο οποίος σχεδιάζει να βρει τα άλλα δύο αβγά το συντομότερο με τη βοήθεια της... Τούλας.

Ο Παναγής είναι απαρηγόρητος με τα νέα που του φέρνει η Κατερίνα από τον γυναικολόγο, απαρηγόρητη είναι όμως και η Χρύσα, η οποία απ’ ό,τι φαίνεται έχει χωρίσει τον πατέρα του παιδιού της... όποιος κι αν είναι αυτός! Η Σύλβια ετοιμάζεται να γίνει καφετζού, προκαλώντας πολλαπλά «εγκεφαλικά» στον Θύμιο, ενώ ο Χαραλάμπης ετοιμάζεται να συλλάβει τον... παπά!

Αλλάζει εντελώς το καστ της σειράς

Η κωμική σειρά της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» θα συνεχίσει για τρίτη σεζόν να κρατάει συντροφιά στους τηλεθεατές μόνο που, όπως διαβάζουμε στο νέο τεύχος TV24 που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα αυτή την Παρασκευή (27/5), στο καστ θα υπάρξουν αλλαγές.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Από την καθημερινή παραγωγή αποχωρούν ο Φώτης Σεργουλόπουλος, καθώς ολοκληρώνεται η ιστορία με τους Ιταλούς, ο Τάσος Χαλκιάς που επιστρατεύτηκε στα μέσα της περασμένης χρονιάς και ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς.

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο αποχωρήσεις

Ήδη έχουν ξεκινήσει επαφές με ηθοποιούς που θα ενταχθούν στη σειρά, ενώ δεδομένη θεωρείται η παραμονή της Πηνελόπης Πλάκα και του Θοδωρή Φραντζέσκου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Μαρμώ επανέρχεται με κατάρες - Ο Σίμος βγάζει στη φόρα 2 εγκυμονούσες

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Σίμος βρίσκει δυο τεστ εγκυμοσύνης στο κομμωτήριο - Ποιες τα έκαναν;