Από Πέννυ Μαστοράκου

Από το 4ο κιόλας επεισόδιο της σειράς οι ανατροπές δεν έχουν τέλος, και έχουν ήδη ξεδιπλωθεί μπροστά μας, τα περισσότερα από τα ένοχα μυστικά που βαραίνουν το παρελθόν των ηρώων μας στην Άγρια Γη. Στο επεισόδιο της Πέμπτης 22/9 (δείτε εδώ τις αλλαγές στην ώρα της σειράς) βλέπουμε πως η μοίρα τα φέρνει έτσι και πάντα ο καθένας παίρνει ότι το αξίζει και η αλήθεια λάμπει, καθώς ο Άρης, έρχεται αντιμέτωπος με τον απαγωγέα του 28 χρόνια μετά την μοιραία μέρα!

Όσα θα παρακολουθήσουμε την Πέμπτη 22/9 στην Άγρια Γη

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4 - Ο θάνατος του Πέτρου χρόνια πριν κι η εξαφάνιση του μικρού Νικόλα, βυθίζουν σε απόγνωση τη Μυρτώ. Η Όλγα υποκύπτει στον εκβιασμό του Χρήστου να πουλήσουν το παιδί στο εξωτερικό. Ο Μιχάλης αναλαμβάνει τότε σαν τοπικός αστυνόμος την υπόθεση, ενώ η Όλγα προχωρά με επιτυχία στο σατανικό της σχέδιο να αγοράσει το κτήμα από τη Μυρτώ.

Η μικρή Ελπίδα θρηνεί για τον φίλο της και μέχρι σήμερα θέλει να μάθει τι απέγινε, γι’ αυτό απευθύνεται στον Γιώργο, τον ιδιωτικό ερευνητή. Εκείνος απ’ την άλλη, εντοπίζει την παλιά γνωριμία της Όλγας με τον Χρήστο. Ο γάμος της Ελπίδας με τον Στέφανο περνάει σοβαρή κρίση, ενώ ο Άρης αναγνωρίζει μετά από χρόνια τον απαγωγέα του.

Οι αποκαλύψεις της Ασημακοπούλου για το ρόλο της

Η Έλενα Ασημακοπούλου παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη στο ''Πρωινό μας'' την Παρασκευή 16/9 μιλώντας για τη ζωή της γενικότερα, αλλά και για την επιστροφή της στην τηλεόραση με το νέο σίριαλ.

Η ηθοποιός είναι ομολογουμένως πολύ ενθουσιασμένη με το εγχείρημα αυτό, και περιέγραψε στον αέρα της εκπομπής τον ρόλο, που θα υποδύεται, αποκαλύπτοντας μάλιστα και κάποια πονετικά στοιχεία για τη ζωή της ηρωίδας, Ρένας Σερέτη.

«Κάνω τη Ρένα Σερέτη, μια ταλαιπωρημένη γυναίκα, που δεν περνάει καλά γιατί ζει με έναν άντρα, που είναι αλκοολικός. Έχει επίσης ένα απωθημένο, καθώς δεν έχει κάνει παιδάκι. Είναι ένα σίριαλ με πολύ ωραία πλοκή».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγρια Γη: H Όλγα αντιμέτωπη με τα φαντάσματα του παρελθόντος - Το κακό που έκανε την στοιχειώνει

Άγρια Γη: Μία έκτρωση και ένα σκοτεινό σχέδιο εκδίκησης μας οδηγούν στο σήμερα - Η τραγική φιγούρα της Όλγας