Από Πέννυ Μαστοράκου

Αντιμέτωπη με το παρελθόν της έρχεται η Όλγα, και από ότι φαίνεται αυτό είναι μόνο η αρχή! Καταιγισμός εξελίξεων και απόψε (21/9) στο νέο επεισόδιο της Άγριας Γης (δείτε εδώ την μεγάλη αλλαγή που θα γίνει στην ώρα) μιας και το κουβάρι έχει αρχίσει και ξετυλίγεται, και σιγά σιγά τα μυστικά βγαίνουν στην φόρα.

Ο Άρης μετά τον τραυματισμό του συνέρχεται, και δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του, τις στιγμές απαγωγής του 28 χρόνια πριν, ενώ πρέπει να έρθει αντιμέτωπος και με μία ακόμη καταστροφή, καθώς ο φίλος του που τραυματίστηκαν μαζί, έχασε το φως του.

Μην χάσετε απόψε στην Άγρια Γη

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3 - Ο Άρης συνέρχεται στο νοσοκομείο κι ανυπομονεί να μάθει νέα για τον Μάνο. Συγκλονίζεται όταν συνειδητοποιεί πως ο αγαπημένος του φίλος και συμπολεμιστής, έχει σχεδόν χάσει το φως του μετά την επίθεση που δέχτηκαν στην Αφρική. Με τον Μιχάλη αποφασίζουν να τον κρατήσουν κοντά τους.

Η Ελπίδα αντιδρά στη σκληρή συμπεριφορά της Όλγας απέναντι στους εργαζόμενους στο κτήμα. Η Όλγα θυμάται την απαγωγή του μικρού Νικόλα πριν από χρόνια. Και την τραγική κατάληξη αυτής της περιπέτειας, αφού μια άτυχη στιγμή, έγινε η αιτία να χάσει τη ζωή του ο Πέτρος μπροστά στα μάτια του παιδιού του.

«Υποδύομαι έναν ιδιωτικό ερευνητή που...»

Ο Ορέστης Τζιόβας, ο οποίος θα συμμετέχει και εκείνος στην νέα δραματική σειρά, μίλησε στο Πρωινό μας το πρωί της Τετάρτης 14/9 και αποκάλυψε τα πάντα!

«Είπα ναι στην Άγρια Γη για τους συνεργάτες, για τους ανθρώπους που τους ξέρω και τους εμπιστεύομαι. Στην σειρά είμαι ο πατέρας της Άννας Μαρίας Ηλιάδου, δεν έχουμε κάνει πολλά γυρίσματα μαζί. Έχουμε κάνει ένα και είναι πολύ καλή η συνεργασία μας μέχρι στιγμής. Στην σειρά υποδύομαι έναν ιδιωτικό ερευνητή» ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγρια Γη: Η πρώτη ανάγνωση του σεναρίου των ηθοποιών της νέας σειράς του ΣΚΑΪ

Η ζωή με έναν αλκοολικό άντρα - Οι αποκαλύψεις της Ασημακοπούλου για το ρόλο της στην ''Άγρια Γη''