Από Πέννυ Μαστοράκου

Μεγάλος ενθουσιασμός επικρατεί με την νέα δραματική και άκρως συγκλονιστική σειρά του Alpha, Ο Παράδεισος των Κυριών, και το κοινό από το πρώτο κιόλας επεισόδιο της, έδειξε την προτίμησή του (δείτε εδώ την αποθέωση της Ευαγγελίας Συριοπούλου στο Twitter)!

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 22/9 ωστόσο η ιστορία περιπλέκεται ακόμη πιο πολύ, και άλλο ένα πτώμα είναι αρκετό να προκαλέσει μεγάλη ταραχή, καθώς ο Αποστόλης ξεκινά να βλέπει ξεκάθαρα κάποια πράγματα (δείτε εδώ τα σαρωτικά νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας).

Μην χάσετε απόψε στον Παράδεισο των Κυριών

Επεισόδιο 4 - Η Ντέπυ επισκέπτεται το σπίτι του Ντίνου και του εξηγεί τον λόγο για τον οποίο εξαφανίστηκε και πρέπει να παραμείνει εξαφανισμένη. Ο Ντίνος την πιέζει πριν διαφύγει στο εξωτερικό να δώσει κατάθεση στην αστυνομία κι ενώ εκείνη δέχεται τελευταία στιγμή, όλα ανατρέπονται. Εντωμεταξύ αποκαλύπτεται κι ένας άλλος φόνος και ο Αποστόλης δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του ότι και με αυτόν συνδέεται η Βικτώρια. Όσο ο Ντίνος προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του, η Αμαλία έρχεται αντιμέτωπη με τον μεγαλύτερό της εφιάλτη.

Ο παράδεισος των κυριών alpha

Τζένη Καζάκου - αποκλειστικό: «Στον "Παράδεισο" η Γεωργία θα ερωτευτεί τον...»

Πέρυσι μας συστήθηκε τηλεοπτικά ως Λίζα στην κωμική σειρά «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα». Τη φετινή σεζόν η Τζένη Καζάκου ταξιδεύει πίσω στον χρόνο με τη νέα καθημερινή σειρά υποδυόμενη τη Γεωργία, ένα συνεσταλμένο κορίτσι που κάνει όνειρα για το μέλλον χωρίς να πετάει στο ροζ συννεφάκι.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Από την περσινή επιτυχία «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» στον «Παράδεισο των κυριών». Τι κρατάτε από την προηγούμενη σεζόν και πώς βιώνετε την καινούρια σας τηλεοπτική συνεργασία;

«Από την περασμένη χρονιά κρατάω όσα πράγματα έμαθα και δοκιμάστηκα! Νιώθω πολύ τυχερή που φέτος συμμετέχω σε αυτή τη σειρά η οποία είναι δραματική και εποχής. Πέρα από το καλλιτεχνικό κομμάτι, έχουμε δημιουργήσει μια τέλεια ομάδα και με τους υπόλοιπους ηθοποιούς και με το συνεργείο».

Η Λίζα και η Γεωργία, οι δυο σας ηρωίδες, είναι εκ διαμέτρου αντίθετες. Πώς προσεγγίσατε τον νέο σας ρόλο;

«Ολους τους ρόλους τους προσεγγίζω με την ενσυναίσθηση. Ισως να είναι πολύ ρομαντικό αυτό που θα πω αλλά εγώ νιώθω ότι είναι ζωντανές ψυχές γραμμένες σε ένα χαρτί στις οποίες χαρίζω τη φωνή μου, το σώμα μου και την ψυχή μου… Αισθάνομαι ότι αντιπροσωπεύω την ιστορία τους και την προσωπικότητά τους. Οπότε, ναι, το βασικό μου “όπλο” είναι η ενσυναίσθηση. Οι τέχνες για να έχουν ψυχή πρέπει να τους δώσουμε τη δική μας».

Το χρονικό πλαίσιο στο οποίο θα ταξιδέψουμε είναι η δεκαετία του ’60 που απέχει αρκετά από τη δική σας γενιά. Λαμβάνοντας πληροφορίες για το τότε, τι σας έχει κάνει εντύπωση;

«Οσο έψαχνα πληροφορίες για τη συγκεκριμένη εποχή, λόγω της σειράς, έβρισκα και μάθαινα ακόμα πιο πολλά! Δεν θέλω να αναφερθώ και να αναλύσουμε πολιτικά θέματα, αλλά το 1960 υπήρξε μια βαθύτατα επαναστατική περίοδος, με κινήματα που άλλαξαν την κοινωνία όπως το Φεμινιστικό Κίνημα, το Κίνημα Ανθρώπινων Δικαιωμάτων και άλλα. To Φεστιβάλ του Γούντστοκ είναι ίσως το πιο διάσημο μουσικό γεγονός. Εμεινε στην ιστορία επειδή έγινε το σύμβολο μιας γενιάς, της γενιάς των “παιδιών των λουλουδιών”, του αντιπολεμικού κινήματος».

Τζένη Καζάκου Παράδεισος των Κυριών

Και μέσω της σειράς έχετε γίνει κι εσείς μέρος της αυτής της εποχής. Συστήστε μας την ηρωίδα σας, τη Γεωργία Γιαννοπούλου.

«Η Γεωργία είναι μια κοπέλα 20 ετών πολύ ντροπαλή, συνεσταλμένη και σιωπηλή! Ενα κορίτσι φοβισμένο με εγκράτεια, που όταν πήγε να αφεθεί το πλήρωσε ακριβά».

Αντίθετα, η μητέρα της είναι πολύ διαφορετική ως χαρακτήρας και γίνεται έως και φορτική. Πώς συμβιώνουν;

«Η μητέρα της συχνά τη φέρνει σε δύσκολη θέση. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι χειριστική με τη Γεωργία αλλά δεν το κάνει από κακία αλλά γιατί θέλει κάποτε η κόρη της να πιάσει την καλή και να ζήσει τη μεγάλη ζωή».

Η μητέρα της θέλει να γίνει μεγαλοαστή και να ανέβει κοινωνική τάξη. Τα παιδιά της έχουν τέτοιες φιλοδοξίες;

«Προσπαθεί μέσα από τη Γεωργία να το καταφέρει αυτό. Ωστόσο η Γεωργία και ο Στέφανος λειτουργούν όπως ο πατέρας τους με ηθική πάνω από όλα και ας είναι χαμηλότερης τάξης. Η ουσία για εκείνους είναι ο άνθρωπος».

Σε ποιον έχει αδυναμία η Γεωργία, στον πατέρα της ή τη μητέρα της;

«Στον πατέρα της. Τον αγαπάει πολύ και δεν θέλει να τον απογοητεύει».

Ποιες είναι οι φιλοδοξίες της;

«Θέλει να ζήσει, να σπουδάσει, να βρει φίλους που θα την δέχονται έτσι όπως είναι και να ερωτευτεί».

Ο αδελφός της ο Στέφανος είναι επαναστάτης και πειραχτήρι. Είναι το νέο πνεύμα της εποχής;

«Είναι αυτός που προσπαθεί να κρατήσει ισορροπίες στην οικογένεια. Εχει χιούμορ και πράγματι είναι νέο πνεύμα της εποχής. Το θέσατε πολύ καλά».

Ο Στέφανος έχει μεγάλη επιτυχία στα κορίτσια αλλά δεν ενδιαφέρεται. Θα εξομολογηθεί στην αδελφή του γιατί;

«Δείχνει ενδιαφέρον στα κορίτσια απλά δεν ξέρουμε ακόμα πού θα καταλήξει όλο αυτό».

Η Γεωργία θα κάνει τη δική της επανάσταση;

«Θα την κάνει και ως αποτέλεσμα αυτής έρχεται αντιμέτωπη με αρκετά προβλήματα και με όλες τις συνέπειες. Η Γεωργία γενικά δεν μπορεί να παρασυρθεί εύκολα. Επειδή έχει μεγαλώσει με αρχές και είναι πολύ συγκροτημένη, θα τη δούμε να παρασύρεται από τα συναισθήματά της τα οποία δεν μπορεί να ελέγξει. Οπότε θα ερωτευτεί και μάλιστα βαθιά».

Πώς θα εμπλακεί η ηρωίδα σας με τους υπόλοιπους κεντρικούς χαρακτήρες της σειράς;

«Ολοι έχουν διαφορετική ιστορία αλλά παράλληλα και όλα μας συνδέουν με έναν αόρατο κρίκο και άπαντες οι χαρακτήρες της σειράς με τη δράση τους επηρεάζουν τις ζωές των άλλων».

Πέρα από τη σειρά, θα σας δούμε τον φετινό χειμώνα στο θέατρο;

«Οχι αλλά θα κάνω μια ταινία με τίτλο “Ο καπετάν Μιχάλης”, της οποίας τα γυρίσματα θα γίνουν σε όλη την Κρήτη τον ερχόμενο χειμώνα».

Περισσότερα στο TV24 που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα αύριο (23/9) μόνο με 1,5 €!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Κρατά στα χέρια της ένα μεγάλο μυστικό και είναι κρυφά ερωτευμένη με τον Ντίνο - Ο ρόλος της Ευαγγελίας Συριοπούλου στον "Παράδεισο των Κυριών"

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ένας άνδρας πεθαίνει και η γυναίκα που τον είδε τελευταίο εξαφανίζεται - Δεν θα είναι η μόνη