Από Ελένη Μήτση

Το νέο επεισόδιο του ''Παράδεισου των κυριών'' προβλήθηκε την Τρίτη 20/9 με το κοινό να μην χάνει τις εξελίξεις, αφού στην πρεμιέρα φάνηκε να ήταν πολλοί εκείνοι, που μπήκαν στον κατάστημα εποχής.

Ο ρόλος της Μιράντας, που είναι κρυφά ερωτευμένη με τον Ντίνο φαίνεται να είναι ιδιαίτερα αγαπητή και αρεστή. Το twitter την παραδέχτηκε για την συγκινητική της ερμηνεία στο 2ο κιόλας επεισόδιο του κύκλου, με εκείνη να βγάζει όλο τον φόβο της με μοναδικό τρόπο (δείτε εδώ όσα είδαμε την Τρίτη 20/9).

Οι αντιδράσεις στο twitter για τη Μιράντα στον ''Παράδεισο των κυριών''

Το απόλυτο spoiler της Συριοπούλου για τον Παράδεισο των Κυριών

Μία μόνο μέρα μετά την σαρωτική πρεμιέρα της νέας δραματικής σειράς του Alpha, Παράδεισος των Κυριών, και μία εκ των πρωταγωνιστών, η Ευαγγελία Συριοπούλου, βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Τρίτης 20/9 στην εκπομπή Happy Day, και μίλησε για όλα!

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά, υποδύεται την «Μιράντα» και μίλησε για τον ρόλο της, ο οποίος είναι πολύ πιο πολύπλοκος από ότι βλέπουμε στην πραγματικότητα!

«Γίνονται πολλές ανατροπές και πολλά μυστικά θα βγουν στον αέρα σιγά -σιγά. Από σήμερα θα δούμε πολύ πιο βαθιά κρυμμένα μυστικά της Μιράντας γιατί είναι ένα κορίτσι που δεν έχει περάσει εύκολα στη ζωή της. Επειδή δεν έχει παντρευτεί, την λένε γεροντοκόρη και έχει λόγους που άφησε την προσωπική της ζωή πίσω.

Τη Μιράντα την έχω αγαπήσει πολύ και προσπαθώ κάθε μέρα με πολύ κόπο να βρω πράγματα ώστε να μπορέσω να βρω την αλήθεια σε αυτό τον χαρακτήρα».

«Θέλω να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι και πάλι στον Alpha με αυτή την υπέροχη παραγωγή. Τα σκηνικά είναι υπέροχα. Τα κοστούμια μας ταξιδεύουν στο παρελθόν, είμαστε σε μία άλλη εποχή. Το καστ έχει φανταστικούς, ταλαντούχους ηθοποιούς. Του άνδρα μου του άρεσε πολύ και μου είπε ότι θα έχουμε επιτυχία. Τον πιστεύω πολύ» πρόσθεσε η Ευαγγελία Συριοπούλου μεταξύ άλλων.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Knock out με μυθοπλασία - Πώς διέλυσε ο ALPHA τον ανταγωνισμό με Σασμό και Παράδεισο

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ξεκινάνε από τα 900 ευρώ και φτάνει τα... - Πόσα λεφτά παίρνουν οι ηθοποιοί της σειράς