Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό (21/9) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς (δείτε εδώ τι νούμερα τηλεθέασης έκανε στην πρεμιέρα) μιας και o κλοιός στενεύει γύρω από την Ευτυχία για τον φόνο του Ανέστη.

Τι θα δούμε σήμερα, Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στη Γη της Ελιάς

Η Άννα πασχίζει να καλύψει την ταραχή της Ευτυχίας, αλλά εκείνη ανήμπορη να κρατήσει το μυστικό τους τα εξομολογείται όλα στον Αποστόλη. Την ίδια ώρα ο Κουράκος ερευνά σε βάθος την υπόθεση και ανακαλύπτει μέσα από κάμερες του δρόμου πως ο Ανέστης είχε περάσει από το σπίτι της Ευτυχίας τις ημέρες που ήταν εξαφανισμένος. Η μικρή Αγγελική περνά ξέγνοιαστα στο νέο της σπίτι και η Μαρίνα δείχνει να δένεται μαζί της. Η Ηρώ, η αδελφή του Δημήτρη αναζητά συμμάχους για την επικείμενη δίκη, αλλά τόσο η Άννα όσο και η Αντιγόνη της γυρίζουν την πλάτη.

Η Αρετή βάζει μπροστά ένα σχέδιο εξευτελισμού της Εύας, με τη βοήθεια της Ασπασίας, ενώ ο Θανάσης την πιέζει να επισημοποιήσουν την σχέση τους. Μια απροσεξία της Μαργαρίτας στον ελαιώνα των Βρεττάκων αναγκάζει τον Μάνο να την απολύσει. Η Μαρία και ο Λυκούργος ανησυχούν για τη δίκη της Αθηνάς και προσπαθούν να μαζέψουν όπλα για τη φαρέτρα τους. Η Ισμήνη μαθαίνει ότι ο Κωνσταντίνος βοηθά οικονομικά τη μητέρα της και γίνεται έξαλλη.

Κίνηση ματ από τη Γη της Ελιάς - Το ταξίδι στο εξωτερικό που θα συζητηθεί

Μπορεί η πρεμιέρα της Γης της Ελιάς να μην κατάφερε να πλησιάσει τα εντυπωσιακά ποσοστά του Σασμού, ωστόσο σίγουρα οι καταιγιστικές εξελίξεις που ακολουθούν θα στρέψουν την προσοχή του κοινού στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου.

Όπως αποκαλύφθηκε το πρωί της Τρίτης (20/9) στην εκπομπή Πάμε Δανάη, το πρώτο μεγάλο ταξίδι για τη φετινή σεζόν θα είναι στην Ισπανία και συγκεκριμένα στη Μαδρίτη.

Εκεί μαζί του θα ταξιδέψουν, ο Πασχάλης Τσαρούχας, ο Κούλλης Νικολάου, η Βάσια Παναγοπούλου, η Ιφιγένεια Τζόλα, ο Διονύσης Παπανδρέου και η Ιζαμπέλλα Φούλοπ.

Ο Στέφανος με την Ελένη έχουν μετακομίσει στην Ισπανία και παντρεύονται κρυφά. Όταν το μάθει η Αρετή θα πάθε σοκ που ο γιός της δεν την ενημέρωσε, ενώ την ίδια στιγμή, ο Στάθης με τη Βασιλική και τον Φίλιππο θα ταξιδέψουν στη Μαδρίτη προκειμένου να του ευχηθούν.

Μαζί τους ωστόσο θα ταξιδέψουν και ο Δημοσθένης με την Ασπασία και κάπου εκεί τα πάντα θα έρθουν ανάποδα. Το τι θα συμβεί έχει σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Εμφανίζεται ο βιολογικός πατέρας της Αγγελικής! Σε σοκ η Αντιγόνη

«Ο τρόπος που κοιτάζονται...» - Ο έρωτας του Φίλιππου με την Βασιλική έχει μαγέψει τους χρήστες του twitter