Από Ελένη Μήτση

Ο απαγορευμένος έρωτας με την αρμένισα ηρωίδα, που ερωτεύεται έναν Τούρκο θα έρθει στους δέκτες του τηλεοπτικού κοινού μέσα από τη σειρά ''Κόκκινο ποτάμι - η συνέχεια'', που θα προβληθεί μέσα από το κανάλι του Open.

Η σκηνοθετική ματιά του Μανούσου Μανουσάκη θα απογειωθεί από το μοναδικό καστ ηθοποιών, που έχουν επιλεχθεί να παίξουν στο έργο. Το κοινό είχε αγαπήσει τον πρώτο κύκλο και σίγουρα δε θα χάσει επεισόδια από τη Β' σεζόν, η οποία θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 21:00.

Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα για τη συνέχεια της σειράς ''Κόκκινο ποτάμι''

Οι ηθοποιοί του Κόκκινου Ποταμιού μιλούν για τα νέα επεισόδια της σειράς

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι Πρωινιάτικα έκαναν το πρωί της Τετάρτης (31/8) οι ηθοποιοί του νέου κύκλου της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι» που αναμένεται να βγει στους δέκτες μας τις επόμενες εβδομάδες.

Τα γυρίσματα της σειράς συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς παρά τα διάφορα προβλήματα που υπήρξαν (δείτε εδώ backstage φωτογραφίες).

«Είμαστε ευτυχείς που συνεχίζεται αυτή η συγκλονιστική ιστορία. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ, όσοι επιζήσαμε από το πρώτο Κόκκινο Ποτάμι», είπε ο Σωτήρης Χατζάκης.

«Ο κυριότερος λόγος για να πω το ναι σε μια δουλειά, είναι οι συνεργάτες. Δεν είναι ούτε ο ρόλος, ούτε τα χρήματα. Μια δουλειά είναι μόνο οι συντελεστές που την κάνουν», είπε η Ηρώ Μουκίου.

«Έχω να δουλέψω από το τμήμα Ηθών με τον Μανούσο. Πάντα ήθελα να δουλέψω μαζί του. Κανένας ηθοποιός δεν θα αρνείτο να συμμετέχει σε μια τέτοια παραγωγή, έστω και για λίγο», είπε ο Χρήστος Φωτίδης.

«Έχω ακούσει από την γιαγιά μου, να μου διηγείται παρόμοιες ιστορίες με αυτές που θα παρακολουθήσουμε στο Κόκκινο Ποτάμι. Υπάρχει στο αίμα μας όλο αυτό», είπε η Φωτεινή Ντεμίρη.

Η Μαριάνθη Σοντάκη με την σειρά της είπε, «υποδύομαι μια μητέρα που αναγκάζεται να πάρει το δρόμο της προσφυγιάς. Είναι η πρώτη μου συνεργασία με τον κ. Μανουσάκη και χαίρομαι πολύ γι΄ αυτό».

«Υποδύομαι την Ρωξάνη Πιατά, μια γυναίκα από την Κωνσταντινούπολη που θα φτιάξει ξανά την ζωή της στην Θεσσαλονίκη. Είμαι πολύ χαρούμενη που γίνομαι κομμάτι της μεγάλης επιτυχίας του Μανούσου Μανουσάκη», είπε κλείνοντας η Χριστίνα Αλεξανιάν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της σειράς ''Η δική μας οικογένεια'' - Πολύ σύντομα στο ανανεωμένο πρόγραμμα του Open

Εκτός αέρα Open αγαπημένη εκπομπή - Έκτακτες αλλαγές στο πρόγραμμα