Από Ελένη Μήτση

Το Open φαίνεται να επενδύει στη μυθοπλασία για τη φετινή σεζόν με τη νέα οικογενειακή σειρά, ''Η δική μας οικογένεια'' που θα έρθει να διηγηθεί ιστορίες, που θα κρατήσουν ευχάριστη παρέα στο τηλεοπτικό κοινό.

Το νέο πρόγραμμα του καναλιού δεν έχει κάνει όλες τις πρεμιέρες του, αφού κάποιες έχουν μείνει και για τον Οκτώβρη. Η εν λόγω σειρά, έχει απαρτιστεί από ένα πολύ πετυχημένο καστ, που σίγουρα θα χαρίσει στιγμές γέλιου. Το επίσημο trailer κυκλοφόρησε την Τετάρτη 21/9 δίνοντας μια πολύ ωραία γεύση...

Κυκλοφόρησε το trailer για τη σειρά ''Η δική μας οικογένεια''

Λίγα λόγια για την υπόθεση της σειράς «Η Δική μας Οικογένεια»

Ο Δημήτρης είναι ένας περιζήτητος, γοητευτικός εργένης, πρώην οδηγός αγώνων μότο κρος που σήμερα είναι ιδιοκτήτης μια εταιρείας που ασχολείται με events, αγώνες μότο κρος και αξεσουάρ μηχανών. Ο συνέταιρος του, και πρώην ομόσταβλός του, Σέργιος αντίθετα είναι ένας οικογενειάρχης, παντρεμένος με τη Μαργαρίτα και έχουν μαζί 4 παιδιά.

Η Αγγελική είναι μια δημοσιογράφος που αρθρογραφεί σε ένα site γυναικείου περιεχομένου, αλλά παράλληλα η μεγαλύτερη έρευνα της έχει επικεντρωθεί στο να βρει την κόρη που γέννησε πριν από 17 χρόνια αλλά αναγκάστηκε να τη δώσει για υιοθεσία. Αυτό που θα αποκαλύψει σύντομα είναι πως η κόρη αυτή, είναι η Νεφέλη, η μεγάλη κόρη του Σέργιου που έχουν υιοθετήσει με τη Μαργαρίτα πριν κάνουν τα δικά τους παιδιά.

Η Αγγελική εντοπίζει την κόρη της και προσεγγίζει τη Μαργαρίτα ώστε να κανονίσει να τη γνωρίσει επιτέλους από κοντά. Όμως η μοίρα έχει άλλα σχέδια…

Ένα τραγικό αεροπορικό δυστύχημα, όπου στο αεροπλάνο επέβαιναν ο Σέργιος και η Μαργαρίτα θα ανατρέψει τις ζωές όλων.

Η Αγγελική θα πρέπει να βρει τον τρόπο να βάλει στη ζωή της την κόρη της, Νεφέλη, και ο Δημήτρης, ο μποέμ εργένης θα βρεθεί να είναι κηδεμόνας των τεσσάρων παιδιών του φίλου του, Σέργιου…

Τίποτα δεν θα είναι εύκολο όμως, ούτε για την Αγγελική ούτε για τον Δημήτρη. Η Αγγελική θα πρέπει να αλλάξει άρδην συνήθειες και τρόπο ζωής για να κρατήσει μυστική την ταυτότητά της, από τη στιγμή που θα προσληφθεί ως οικιακή βοηθός από τον Δημήτρη ώστε να έχει μια βοήθεια και στο μεγάλωμα των 4 παιδιών του φίλου του. Και ο Δημήτρης θα πρέπει να εκπαιδευτεί γρήγορα στο πώς να είναι ένας υπεύθυνος ενήλικας, και να ξεχάσει την εργένικη ζωή για χάρη της νέας οικογενειακής του κατάστασης! Σύμμαχοι και εχθροί άλλοτε θα βοηθήσουν και άλλοτε θα φέρουν εμπόδια στην προσπάθεια των δύο πρωταγωνιστών της ιστορίας να πετύχουν τους στόχους τους.

Μία διαφορετική, ξεχωριστή, σύγχρονη οικογένεια, «Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ», έρχεται από τη νέα σεζόν, καθημερινά στο OPEN!

  • Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος
  • Σενάριο: Άγγελος Χασάπογλου

Πρωταγωνιστούν: Μάριος Αθανασίου, Ελένη Βαΐτσου, Νίκος Πουρσανίδης, Απόστολος Γκλέτσος, Ελίνα Μάλαμα, Ρένος Ρώτας, Ελένη Κρίτα, Χριστίνα Τσάφου, Πάρης Θωμόπουλος, Κωνσταντίνα Κομμάτα, Κατερίνα Αντζουλάτου, Νικόλας Χαλκιαδάκης και η Υρώ Μανέ.

  • Εκτέλεση Παραγωγής: Silverline media productions S.A.
  • Παραγωγός: Νίκος Κάλης - Ludo Poppe

Το Open επιστρέφει δυναμικά στη μυθοπλασία με μια νέα δραματική σειρά εποχής, που αποτελείται από ένα μοναδικό καστ πρωταγωνιστών. Οι κάμερες άνοιξαν, οι πρώτες λήψεις ξεκίνησαν και το TiVi Σίριαλ ήταν εκεί για σας.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παραμένει εκτός αέρα πρόγραμμα του Open - Οι εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας γνωστής παρουσιάστριας

Εκτός αέρα Open αγαπημένη εκπομπή - Έκτακτες αλλαγές στο πρόγραμμα