Από TV24 Team

Παρά τις συνεχείς δυσκολίες (δείτε εδώ τι συνέβη με την κλοπή του βαν), η παραγωγή και το καστ της σειράς, «Το Κόκκινο Ποτάμι» εργάζονται πυρετωδώς όλο το καλοκαίρι για να ολοκληρώσουν τα απαιτητικά γυρίσματα του δεύτερου κύκλου και το Tivi Σίριαλ έχει όλο το ρεπορτάζ.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

«Το κόκκινο ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη αρχίζει και πάλι να κυλά και τα γυρίσματα ξεκίνησαν, με τους πρωταγωνιστές της σειράς να δίνουν πνοή και υπόσταση στους ήρωες και τις ιστορίες τους.

Το πολυσυζητημένο σίριαλ των τελευταίων ετών, που καθήλωσε χιλιάδες τηλεθεατές σε κάθε του επεισόδιο, με τις ερμηνείες αλλά και τις μαρτυρίες κορυφαίων ιστορικών στιγμών και μνημών, επιστρέφει με εξελίξεις που θα συνεπάρουν. Τι και αν πριν λίγο καιρό κλάπηκε το φορτηγό με όλο τον βασικό εξοπλισμό που απαιτούνταν για τα γυρίσματα της τεράστιας αυτής παραγωγής;

Κόκκινο Ποτάμι Όμηρος Πουλάκης

Η έμπειρη παραγωγή της σειράς βρήκε τον τρόπο και συνέχισε τα γυρίσματα. Μάλιστα, αυτή την περίοδο οι κάμερες έχουν στηθεί εκτός από το Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης «Αγγελική Χατζημιχάλη» και το Χατζηκυριάκειο Ιδρυμα και στη μαρίνα Φαλήρου, η οποία διαμορφώθηκε ειδικά για τις ανάγκες τής σειράς. Απαντες βρίσκονται στο σημείο από τις πρώτες πρωινές ώρες και δεν σταματούν μέχρι να δώσει την εντολή ο σκηνοθέτης. Αναστασία Παντούση και Ομηρος Πουλάκης, οι δύο πρωταγωνιστές του β΄ κύκλου, δηλώνουν απόλυτα ευχαριστημένοι από την πορεία των γυρισμάτων έως σήμερα.

Τι θα δούμε στον δεύτερο κύκλο του Κόκκινου Ποταμιού

Η Ιφιγένεια προσπαθεί να βρει τον Μίλτο, μη γνωρίζοντας πως ο αγαπημένος της έχει σκοτωθεί. Φτάνει στη Θεσσαλονίκη και εκεί συναντά τον Δημοσθένη Μαντά, τον γιατρό που θα προσπαθήσει να σώσει το παιδί της και θα τη βοηθήσει στην αναζήτησή της για τον Μίλτο στα βάθη της Τουρκίας.

Κόκκινο Ποτάμι Ιφιγένεια

Ένας ακόμα γιατρός θα προσπαθήσει να δηλητηριάσει τη σχέση τους αλλά δεν θα τα καταφέρει. Παράλληλα με την περιπέτεια της Ιφιγένειας και του Δημοσθένη και την εξέλιξη της σχέσης τους, παρακολουθούμε ιστορίες προσφύγων και πώς αλλάζει η ζωή τους από τη μια στιγμή στην άλλη εξαιτίας των διεθνών συμφερόντων της εποχής. Όλη η πλοκή διαδραματίζεται με φόντο τα ιστορικά γεγονότα που συγκλόνισαν τον Ελληνισμό κατά το διάστημα 1919-1923.

Κόκκινο Ποτάμι γυρίσματα

«Το κόκκινο ποτάμι» σε αριθμούς

220 ηθοποιοί σε βασικούς ρόλους.

260 ηθοποιοί σε συμπληρωματικούς.

Πάνω από 2.500 σε βοηθητικούς.

Σταθμοί γυρισμάτων: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Μεταξοχώρι, Αμπελάκια στη Λάρισα, Βέροια, Ξάνθη.

Παραγωγή: Τηλεκίνηση Α.Ε

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μανώλης Γεραπετρίτης - Κόκκινο Ποτάμι: «Θα υποδυθώ έναν γιατρό που...»

Έκπληξη: Φεύγει από τις Άγριες Μέλισσες και πάει στο Κόκκινο Ποτάμι