Από Πέννυ Μαστοράκου

Την ώρα που συνεχίζονται τα γυρίσματα του δεύτερου και πολυαναμενόμενου κύκλου της σειράς Κόκκινο Ποτάμι, η οποία επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από την συχνότητα του Open, μαθαίνουμε όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για την πλοκή του, η οποία όπως αποκαλύπτουν οι ηθοποιοί, δεν θα έχει καμία σχέση με ότι έχουμε δει μέχρι τώρα.

Και άλλος απαγορευμένος έρωτας στο Κόκκινο Ποτάμι

Δεν είναι μόνο ο απαγορευμένος έρωτας της Ιφιγένειας που θα παρακολουθήσουμε, καθώς σε αυτόν τον κύκλο θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε άλλο ένα ειδύλλιο που εκτυλίσσεται μέσα στην καταστροφή, αυτό του Ισμαήλ και της Χασμίκ.

Η Χασμίκ και η οικογένειά της, φεύγουν από την πατρίδα της την Αρμενία, και αναζητά με την οικογένειά της μία καινούργια και καλύτερη ζωή στη Σμύρνη, χωρίς να φαντάζονται τι τους περιμένει λίγο καιρό αργότερα σε αυτή την ονειρική πόλη. Η ίδια, αθεράπευτα ρομαντική ερωτεύεται τον Ισμαήλ, παιδικό της φίλο και Τούρκο, και εκεί ξεκινάει το δράμα, καθώς αν μαθευτεί οι συνέπειες θα είναι ολέθριες και για τους δύο.

Οι ηθοποιοί μιλούν για τα νέα επεισόδια της σειράς

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι Πρωινιάτικα έκαναν το πρωί της Τετάρτης (31/8) οι ηθοποιοί του νέου κύκλου της σειράς που αναμένεται να βγει στους δέκτες μας τις επόμενες εβδομάδες.

«Είμαστε ευτυχείς που συνεχίζεται αυτή η συγκλονιστική ιστορία. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ, όσοι επιζήσαμε από το πρώτο Κόκκινο Ποτάμι», είπε ο Σωτήρης Χατζάκης.

«Ο κυριότερος λόγος για να πω το ναι σε μια δουλειά, είναι οι συνεργάτες. Δεν είναι ούτε ο ρόλος, ούτε τα χρήματα. Μια δουλειά είναι μόνο οι συντελεστές που την κάνουν», είπε η Ηρώ Μουκίου.

«Έχω να δουλέψω από το τμήμα Ηθών με τον Μανούσο. Πάντα ήθελα να δουλέψω μαζί του. Κανένας ηθοποιός δεν θα αρνείτο να συμμετέχει σε μια τέτοια παραγωγή, έστω και για λίγο», είπε ο Χρήστος Φωτίδης.

«Έχω ακούσει από την γιαγιά μου, να μου διηγείται παρόμοιες ιστορίες με αυτές που θα παρακολουθήσουμε στο Κόκκινο Ποτάμι. Υπάρχει στο αίμα μας όλο αυτό», είπε η Φωτεινή Ντεμίρη.

Η Μαριάνθη Σοντάκη με την σειρά της είπε, «υποδύομαι μια μητέρα που αναγκάζεται να πάρει το δρόμο της προσφυγιάς. Είναι η πρώτη μου συνεργασία με τον κ. Μανουσάκη και χαίρομαι πολύ γι΄ αυτό».

«Υποδύομαι την Ρωξάνη Πιατά, μια γυναίκα από την Κωνσταντινούπολη που θα φτιάξει ξανά την ζωή της στην Θεσσαλονίκη. Είμαι πολύ χαρούμενη που γίνομαι κομμάτι της μεγάλης επιτυχίας του Μανούσου Μανουσάκη», είπε κλείνοντας η Χριστίνα Αλεξανιάν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μανώλης Γεραπετρίτης - Κόκκινο Ποτάμι: «Θα υποδυθώ έναν γιατρό που...»

Έκπληξη: Φεύγει από τις Άγριες Μέλισσες και πάει στο Κόκκινο Ποτάμι