Από Ελένη Μήτση

Έναρξη σεζόν έκανε το αγαπημένο σίριαλ του κοινού με τη μεγάλη πρεμιέρα του ''Σασμού'' να είναι γεγονός το βράδυ της Δευτέρας 19/9 λίγο μετά τις 9.

Ο Β' κύκλος είναι πολλά υποσχόμενος με όσα έχουν αρχίσει να διαρρέουν μιας και ο πρώτος σταμάτησε σε ένα πολύ κομβικό σημείο. Η απήχηση όπως είναι γνωστό είναι μεγάλη και έτσι οι χρήστες του twitter δεν σταμάτησαν να παρακολουθούν και παράλληλα να σχολιάζουν την μεγάλη πρεμιέρα, η οποία ήταν όπως ήταν αναμενόμενο γεμάτη συγκινήσεις (δείτε εδώ αναλυτικά τι θα παρακολουθήσουμε στα πρώτα επεισόδια).

Τα σχόλια στο twitter για τα πρώτα πλάνα από τον Β' κύκλο του Σασμού

Το δράμα της Βασιλικής στον β' κύκλο

Η επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός, επιστρέφει τη Δευτέρα (19/9) και τα νέα επεισόδια αναμένεται να είναι άκρως εντυπωσιακά. Το νέο trailer που κυκλοφόρησε, καταγράφει όλο το δράμα που θα ζήσει η Βασιλική μετά τη διάλυση του γάμου της με τον Μαθιό.

Δεν υπήρξε ζωντανός οργανισμός που δεν ζήλεψε τον τηλεοπτικό έρωτα της Βασιλικής και του Μαθιού την προηγούμενη σεζόν. Ο έρωτας που είχαν ο ένας για τον άλλον κράτησε, παρότι εκείνη αναγκάστηκε να παντρευτεί τον Στεφανή.

Όμως όταν ο τελευταίος πέθανε, ο Μαθιός κινήθηκε δραστικά ανακτώντας τον χρόνο που έχασαν. Τα εμπόδια μπροστά τους πολλά, όμως η αγάπη τους αποδείχτηκε πολύ μεγαλύτερη από τα σχόλια της Καλλιόπης, την αντίδραση του Νικηφόρου και τα στραβά βλέμματα του χωριού. Μοιραία έφτασαν στα σκαλιά της εκκλησίας, όμως από εκείνη τη στιγμή, και όπως είδαμε στα τελευταία επεισόδια του πρώτου κύκλου, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τη σχέση τους.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Τη γυναίκα που αγαπάει την έχει πάρει με αίμα» - Οι αποκαλύψεις του Δημήτρη Λάλου λίγο πριν την πρεμιέρα του Σασμού

Σασμός (19/9): Θρήνος στο σπίτι των Βρουλάκηδων - Πίσω από τα κάγκελα ο Μαθιός