Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η νέα καθημερινή σειρά του Alpha, «Ο Παράδεισος των Κυριών» επιστρέφει απόψε (21/9) με ένα νέο επεισόδιο, και οι εξελίξεις αναμένεται να είναι καταιγιστικές, με το κοινό να παρακολουθεί προσηλωμένο το νέο σίριαλ και να σχολιάζει ανελλιπώς την υπόθεση και τις ερμηνείες (δείτε εδώ τα σχόλια του Twitter).

Τι θα δούμε σήμερα, Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στον Παράδεισο των Κυριών - Επεισόδιο 3

Η επιστροφή της Αμαλίας έχει δώσει κάποια ελπίδα για το μέλλον στον Ντίνο, ο οποίος δίνει εντολή τα εγκαίνια να γίνουν την επόμενη εβδομάδα. Κι ενώ όλα δείχνουν να μπαίνουν πάλι σε μία σειρά, η εξαφάνιση της Ντέπυς, του τελευταίου ανθρώπου που είδε τον Αριστείδη ζωντανό, δεν αφήνει αμφιβολίες ότι η υπόθεση είναι πολύ πιο περίπλοκη από ότι παρουσιάζεται.

Επιπλέον ο Αποστόλης πληροφορείται τον θάνατο του γιου του και ζητάει ευθύνες από την Βικτώρια. Η μόνη της ελπίδα για να γλιτώσει από τις συνεχείς πιέσεις του- να επισπευστεί ο γάμος της ανιψιάς της με τον Πάρη, πράγμα, όμως, το οποίο αποδεικνύεται πολύ πιο δύσκολο απ’ ότι νόμιζε και θα την αναγκάσει να πάρει «έκτακτα» μέτρα.

Ξεκινάνε από τα 900 ευρώ και φτάνουν τα... - Πόσα λεφτά παίρνουν οι ηθοποιοί της σειράς

Η νέα σειρά του ALPHA, «Ο Παράδεισος των Κυριών» έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας (19/9) και ήδη από το πρώτο επεισόδιο έδειξε πως ήρθε για να μείνει αφού ξετρέλανε το τηλεοπτικό κοινό (δείτε εδώ τα εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε).

Ο Παράδεισος των Κυριών μισθοί ηθποιών

Μπορεί οι μισθοί του Σασμού να είναι εξαιρετικά ανεβασμένοι φέτος που είναι και η δεύτερη σεζόν, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο και για τον Παράδεισο των Κυριών. Η σειρά ξεκίνησε με χαμηλότερο μπάτζετ, δεδομένου ότι οι άνθρωποι της παραγωγής δεν μπορούσαν να προβλέψουν πώς θα τα πάει και αν θα έχει εμπορική επιτυχία.

Συγκεκριμένα, τα μεγάλα ονόματα της σειράς αμείβονται περίπου με 4.000 έως 6.000 ευρώ μηνιαίως. Το μπάτζετ είναι σίγουρα λίγο πιο ανεβασμένο για κάποιους, όπως ο Αργύρης Πανταζάρας με τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο που έπαιξαν πέρυσι στον Σασμό και άφησαν πολύ θετικές εντυπώσεις στο κοινό.

Στην επόμενη ακριβώς βαθμίδα, είναι οι ηθοποιοί που λαμβάνουν 1.500 - 2.000 ευρώ το μήνα, ανάλογα με το πλήθος των σκηνών που παίζουν. Στη σειρά συμμετέχουν και αρκετά νέα πρόσωπα με πιο χαμηλές απολαβές, κοντά στα 900 ευρώ το μήνα.

Σίγουρα βέβαια, όπως έγινε και στον Σασμό έτσι και στον Παράδεισο των Κυριών, σε περίπτωση που η σειρά προχωρήσει και συνεχίσει να κάνει καλά νούμερα τηλεθέασης, θα αυξηθεί και το μπάτζετ των ηθοποιών που συμμετέχουν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πασίγνωστοι ηθοποιοί και ο ένας πρωταγωνιστεί σε άλλη σειρά - Οι πρώην σύντροφοι της Εξηνταβελώνη από τον Παράδεισο των Κυριών

Πέρυσι έπαιζαν μαζί αλλά φέτος είναι σε άλλες σειρές - Η πρώην σύντροφος του Αργύρη Πανταζάρα