Από Πέννυ Μαστοράκου

Η Νατάσα Εξηνταβελώνη είναι μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της, η οποία παρότι το νεαρό της ηλικίας της, έχει καταφέρει μόνη της πολλά πράγματα στον χώρο της υποκριτικής, και σε όλα ήταν άψογη! Στο παρελθόν την είδαμε σε ρόλους σε σειρές, ωστόσο από ότι φαίνεται αυτή τη σεζόν θα κάνει την διαφορά με τον Παράδεισο των Κυριών.

Η νέα δραματική σειρά του Alpha, έκανε την Δευτέρα 19/9 την πρεμιέρα της (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης) και αν κάτι έκανε την διαφορά ήταν η ερμηνεία της σε αυτό τον ρόλο. Ωστόσο η αλήθεια είναι πως γνωρίζουμε ελάχιστα για εκείνη, καθώς προτιμά να κρατά τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως πριν από καιρό είχαν γίνει γνωστές δύο σχέσεις της, λόγω του ότι ήταν από τον χώρο.

Oι δύο ηθοποιοί που είχε σχέση η Νατάσα Εξηνταβελώνη

Πολύ πριν παντρευτεί την Δανάη Μιχαλάκη, ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Παπαγεωργίου, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στην νέα επίσης δραματική σειρά του ΣΚΑΙ Γλυκάνισος, είχε σχέση με την ηθοποιό, αλλά σπάνια έκαναν κοινές εμφανίσεις καθώς και οι δύο είναι χαμηλών τόνων, και δεν φαίνεται να επιδιώκουν να είναι οι ζωές τους στα φώτα της δημοσιότητας.

πρωταγωνίστρια του Παράδεισου των Κυριών Νατάσα Εξηνταβελώνη

Μία άλλη ωστόσο σχέση της, την οποία κανείς από τους δύο δεν παραδέχτηκε ποτέ, ήταν εκείνη με τον επίσης ηθοποιό Ρένο Ρώτα, τον οποίο πλέον δεν τον βλέπουμε τηλεοπτικά τόσο όσο στο θέατρο. Οι δυο τους λοιπόν δεν απάντησαν ποτέ ξεκάθαρα αν ήταν μαζί, ωστόσο όλοι επιβεβαίωναν πως υπήρξαν όντως μαζί.

Όλα όσα θα δούμε στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς

Οι τραγικές εξελίξεις έχουν αφήσει τον Ντίνο σε κατάσταση σοκ. Ο συνεταίρος και αδερφικός του φίλος βρίσκεται δολοφονημένος και η γυναίκα της ζωής του παντρεύεται άλλον. Επιπλέον τα εγκαίνια του μαγαζιού πρέπει να ακυρωθούν και η πιθανότητα της οικονομικής καταστροφής δεν φαντάζει πια τόσο μακριά.

Μέσα σε όλα αυτά εμφανίζονται και δύο αστυνόμοι που αντί να βοηθούν στην λύση του μυστήριου του θανάτου του Αριστείδη, περιπλέκουν ακόμη περισσότερο την υπόθεση. Γιατί η Μιράντα προσπαθεί να αποφύγει να δώσει κατάθεση και πως θα αντιδράσει η Αμαλία όταν καταλάβει ότι οι δικοί της επιμένουν να παντρευτεί τον άντρα που την κακοποίησε;

Ο παράδεισος των κυριών alpha πρώτα επεισόδια

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο Παράδεισος των Κυριών: «Ο ρόλος μου είναι...» - Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών πριν την μεγάλη πρεμιέρα

Ο Παράδεισος των Κυριών: Αναζητά συνεχώς την προσοχή του και τον ζηλεύει - Η Βικτώρια και ο Χριστόφορος, το αχτύπητο δίδυμο της σειράς