Από TV24 Team

Από τις Άγριες Μέλισσες στον Σασμό, και τώρα στον Παράδεισο Κυριών, όπου και εδώ ο ρόλος του, αν κρίνουμε από τα νούμερα που έκανε η σειρά στην πρεμιέρα της, αναμένεται να μας καθηλώσει. Ο λόγος για τον Αργύρη Πανταζάρα, τον οποίο το τελευταίο διάστημα είδαμε να μεταμορφώνεται μέσα από τους ρόλους του στην τηλεόραση, και σε όλους παρότι ήταν διαφορετικοί εντελώς, τον αγαπήσαμε εξίσου.

Ωστόσο, αυτό που λίγοι είχαν παρατηρήσει όσο έπαιζε στις Άγριες Μέλισσες, και μετά έγινε ευρέως γνωστό, είναι πως με μία από τις πρωταγωνίστριες, διατηρούσε σχέση η οποία έληξε και ήταν χωρισμένοι όταν έπαιζαν μαζί, και αυτή είναι η μεσαία από τις Σταμείρενες, η Ασημίνα ή αλλιώς Έλλη Τρίγγου.

Σε ξεχωριστές σειρές αυτή τη σεζόν Πανταζάρας και Τρίγγου

Οι δυο τους διατηρούν άψογες σχέσεις, και αγαπούν πολύ ο ένας τον άλλο, κάτι που φαίνεται από τα λόγια σεβασμού σε διάφορες συνεντεύξεις τους. Εκτός από τις Άγριες Μέλισσες, στο επαγγελματικό κομμάτι έχουν συνεργαστεί στο θέατρο μιας και πρωταγωνιστούσαν πρόσφατα στον Ρομέο και την Ιουλιέτα, αλλά φέτος οι δρόμοι τους χωρίζουν.

 'Απέναντι' από την πρώην σύντροφό του ο Αργύρης Πανταζάρας

Εκείνος έκανε ένα δυνατό ξεκίνημα στην νέα δραματική σειρά του Alpha, Ο Παράδεισος των Κυριών, και εκείνη επιστρέφει με ένα εξίσου δράμα εποχής, στα δεύτερα μισά της σεζόν, την Μάγισσα, μέσα από την συχνότητα του Αντ1.

Οι αποκαλύψεις του για τον ρόλο του

«Υποδύομαι έναν διευθυντή τράπεζας και έχω μια κόρη που ερωτεύεται τον κύριο Παπακώστα», είπε ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος. «Υποδύομαι έναν άνθρωπο που φέρνει στη δεκαετία του ’60 ένα πολυκατάστημα για τις γυναίκες. Δεν έχει κοινά ο ρόλος μου με αυτόν του Σασμού», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αργύρης Πανταζάρας, και η Νατάσα Εξηνταβελώνη ανέφερε με τη σειρά της, «Η Αμαλία είναι ένα κορίτσι πολύ μπροστά από την εποχή του και στην σειρά θα ζήσω έναν έρωτα, από αυτούς που διαβάζουμε στα μυθιστορήματα».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Knock out με μυθοπλασία - Πώς διέλυσε ο ALPHA τον ανταγωνισμό με Σασμό και Παράδεισο

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ξεκινάνε από τα 900 ευρώ και φτάνει τα... - Πόσα λεφτά παίρνουν οι ηθοποιοί της σειράς