Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η σειρά «Παγιδευμένοι» έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας 19/9 στον ΑΝΤ1 προκαλώντας πολύ θετικές εντυπώσεις στο τηλεοπτικό κοινό (δείτε εδώ τα σχόλια του Twitter). Απόψε 20/9, η σειρά επιστρέφει με ένα ακόμα επεισόδιο και καταιγιστικές εξελίξεις.

Παγιδευμένοι - Επεισόδιο 3

Ο Δημήτρης θα πιαστεί απροετοίμαστος όταν θα ανακαλύψει ότι η υπόθεση δολοφονίας ενός νεαρού κοριτσιού θα χτυπήσει συθέμελα την ίδια του την οικογένεια: ο αδερφός του, Θοδωρής, θεωρείται ο κύριος ύποπτος της υπόθεσης. Ο Σπύρος Μαρκέτας, πατέρας του Δημήτρη και του Θοδωρή και διοικητής της Αστυνομίας θα βρεθεί μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα. Ο εισαγγελέας Σταύρος Μαυρίδης που έχει αναλάβει την υπόθεση αποφασίζει να κρατήσει τον Θοδωρή. Τα κίνητρά του είναι καθαρά ή μήπως κρύβουν μια προσωπική διαμάχη με τον Δημήτρη;

Παγιδευμένοι νέο επεισόδιο

Επεισόδιο 4

Ο Δημήτρη χρειάζεται ένα καλό και δυναμικό δικηγόρο για να σώσει τον αδερφό του. Όλα όσα του καταλογίζει η Άννα μέχρι τώρα φαίνεται να είναι τα μόνα όπλα για να τον σώσει. Θα τον βοηθήσει η Άννα να αποδείξει την αθωότητα του αδερφού του; Είναι ο Θοδωρής πραγματικά αθώος; Γιατί κρατάει το στόμα του κλειστό σχετικά με το τι έκανε τη νύχτα του φόνου; Η μοναδική πληροφορία που τους δίνει αποδεικνύεται ότι είναι ψέμα.

Οι δρόμοι της Άννας και του Δημήτρη συναντιούνται σε ένα σταυροδρόμι που δεν μπορούσαν ποτέ να φανταστούν. Αμφισβητούν πλέον όλα όσα πίστευαν. Κανένας από τους δυο δεν αναγνωρίζει ότι η μοίρα τους παίζει ένα πολύ άσχημο παιχνίδι. Γιατί σ' αυτόν τον αγώνα που ξεκινάνε μία συγκλονιστική αποκάλυψη θα ανατρέψει τα πάντα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο Παράδεισος των Κυριών (20/9): Ο κόσμος του Νίνου διαλύεται μέσα σε λίγα λεπτά

Γλυκάνισος (20/9): Η αστυνομία υποπτεύεται τον Καρίμ και τη Ραζάν για την επίθεση στον Στρατή