Από Ελένη Μήτση

Ημέρα πρεμιέρας ήταν η Δευτέρα 19/9 για πολλά κανάλια και πολλές σειρές με τους ''Παγιδευμένους'' να προβάλλουν το πρώτο τους επεισόδια για τη φετινή σεζόν.

Το κοινό και ειδικά οι χρήστες του twitter φάνηκε να ενθουσιάστηκαν με την όλη πλοκή αλλά κυρίως με τον εισαγγελέα του σίριαλ, τον οποίο υποδύεται ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης. Ο ηθοποιός κατέπληξε όχι μόνο με το ταλέντο του αλλά και με τη γοητεία, που ασκεί σε όλες τις δουλείες του.

Οι αντιδράσεις στο twitter για τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη στην πρεμιέρα της σειράς ''Παγιδευμένοι''

Μία δολοφονία αλλάζει τα πάντα στη ζωή του Δημήτρη

Στους «Παγιδευμένους», η δολοφονία ενός νεαρού κοριτσιού είναι η αιτία να διασταυρωθούν οι δρόμοι μιας δυναμικής δικηγόρου και ενός φιλόδοξου εισαγγελέα, οι οποίοι θα αναλάβουν να διαλευκάνουν την υπόθεση, κινούμενοι από διαφορετικές αφετηρίες ο καθένας.

Η δικηγόρος Aννα Ροδίτη και ο εισαγγελέας Δημήτρης Μαρκέτος. Δύο νομικοί που μοιράζονται το ίδιο πάθος στον αγώνα τους για την απόδοση της δικαιοσύνης, χρησιμοποιώντας ο καθένας εντελώς αντίθετες μεθόδους.

Ο Δημήτρης, ακολουθώντας πάντα τους κανόνες, είναι ειλικρινής και σταθερός, ενώ η Αννα είναι επαναστάτρια, δεν έχει όρια και δεν τη σταματάει τίποτα προκειμένου να πετύχει αυτό που θέλει . Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο όταν συναντιούνται οι δρόμοι τους πάντα η διαμάχη είναι αναπόφευκτη (δείτε εδώ ποιος πολιτικός έκανε guest στη σειρά).

Ο Δημήτρης θα πιαστεί απροετοίμαστος όταν θα ανακαλύψει ότι η υπόθεση δολοφονίας ενός νεαρού κοριτσιού θα χτυπήσει συθέμελα την ίδια του την οικογένεια: ο αδελφός του, ο Θοδωρής, θεωρείται ο κύριος ύποπτος της υπόθεσης.

Ο Σπύρος Μαρκέτος, πατέρας του Δημήτρη και του Θοδωρή και διοικητής της Αστυνομίας, θα βρεθεί μπροστά σ’ ένα τεράστιο δίλημμα. Ο εισαγγελέας Σταύρος Μαυρίδης, που έχει αναλάβει την υπόθεση, αποφασίζει την κράτηση του Θοδωρή. Τα κίνητρά του είναι καθαρά ή μήπως κρύβουν μια προσωπική διαμάχη με τον Δημήτρη;

Ο Δημήτρης με τη σειρά του χρειάζεται έναν καλό και δυναμικό δικηγόρο για να σώσει τον αδελφό του. Ολα όσα μέχρι τώρα καταλογίζει στην Αννα φαίνεται να είναι τα μόνα όπλα για να τον σώσει. Τα ερωτήματα όμως είναι πολλά. Θα τον βοηθήσει η Αννα να αποδείξει την αθωότητα του Θοδωρή; Είναι ο Θοδωρής πραγματικά αθώος και γιατί κρατάει το στόμα του κλειστό σχετικά με το τι έκανε τη νύχτα του φόνου; Το χειρότερο; Η μοναδική πληροφορία που τους δίνει αποδεικνύεται ότι είναι ψέμα.

Οι δρόμοι της Αννας και του Δημήτρη συναντιούνται σ’ ένα σταυροδρόμι που δεν μπορούσαν ποτέ να φανταστούν. Αμφισβητούν πλέον όλα όσα πίστευαν. Κανένας από τους δύο δεν γνωρίζει ότι η μοίρα τούς παίζει ένα πολύ άσχημο παιχνίδι. Γιατί σ’ αυτόν τον αγώνα που ξεκινάνε… μια συγκλονιστική αποκάλυψη θα ανατρέψει τα πάντα!

Περισσότερα στο περιοδικό TiViSirial που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1 ευρώ.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο Tv-24.gr

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ταγμένος στο καθήκον και παλαίμαχος της αλήθειας - Αυτός είναι ο ρόλος του Παύλου Ορκόπουλου στους Παγιδευμένους

Πρεμιέρα για του «Παγιδευμένους» (19/9) στον ΑΝΤ1 - Οι χαρακτήρες της σειράς