Από Πέννυ Μαστοράκου

Σάρωσε και τα πήρε όλα στο πέρασμά του ο Σασμός το βράδυ της Δευτέρας 19/9 με τον δεύτερο κύκλο, και δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο, αφού οι ερμηνείες που βλέπαμε έστω από τα αποσπάσματα του trailer, μας είχαν αφήσει άφωνους. Τραγικό πρόσωπο στο χθεσινό επεισόδιο, ήταν η πλέον αγαπημένη του κοινού Βασιλική, της οποίας η καρδιά είναι μάλαμα και της αξίζει κάθε ευτυχία, ωστόσο το μόνο που λαμβάνει είναι πόνος.

Με το νυφικό στην εκκλησία, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, στο άκουσμα της είδησης πως ο Μαθιός συνελήφθη, μας έκανε όλους να ανατριχιάσουμε με την ερμηνεία της, με πολλούς να συγκινούνται εξίσου, καθώς ήταν μία από τις πιο έντονες σκηνές που έχουμε δει μέχρι στιγμής σίγουρα!

Το Twitter αποθέωσε την Βασιλική για την ερμηνεία της

Όπως πάντα οι χρήστες του Twitter είναι εκεί για να αποθεώσουν ή να "καταδικάσουν". το οτιδήποτε βλέπουν, και για μία ακόμη φορά, χάρισαν στην Βασιλική "όσκαρ" ερμηνείας , υποκλινόμενοι στο ταλέντο της!

Ο Παύλος Βρουλάκης επιστρέφει και το χωριό «παγώνει»

Απόψε 20/9, επιστρέφει με νέες καταιγιστικές εξελίξεις και μία άφιξη που θα αλλάξει τα δεδομένα για όλο το χωριό.

Θολωμένη από θυμό για την δολοφονία του Άγγελου, η Αργυρώ εισβάλλει στο σπίτι των Σταματάκηδων. Ο Μαθιός ορκίζεται στη Βασιλική ότι δεν σκότωσε εκείνος τον Άγγελο, ενώ την ίδια στιγμή ο Μανόλης, που βασανίζεται από τύψεις για το φόνο, μπαίνει ξανά στο κάδρο των ερευνών ως πιθανός μάρτυρας. Η Σοφία και ο Τάσος εκφράζουν τις επιφυλάξεις τους στη Στέλλα, για την απόφασή της να υπερασπιστεί τον Μαθιό.

Η γιαγιά Ειρήνη ζητά μία χάρη από τον παπα-Μιχάλη. Η παρουσία της όμως γίνεται αντιληπτή από έναν άντρα από τα παλιά, ο οποίος επιστρέφει από τον κόσμο των νεκρών, διψασμένος για εκδίκηση. Ο μεγάλος φόβος του παπα- Μιχάλη ξυπνά: Η άφιξή αυτού του άντρα δεν προμηνύει τίποτα καλό για το μέλλον…

Ο Παύλος Βρουλάκης έρχεται στα νέα επεισόδια του Σασμού και φαίνεται πως ο ερχομός του “νεκρού” θα αναστατώσει τον παπά Μιχάλη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που θα το δει δεν θα σταματήσει να φοβάται για όλα τα κακά που ξέρει πως μπορούν να συμβούν εξαιτίας του.

«Φοβάσαι παπά;», λέει ο Παύλος στον παπά Μιχάλη, ξεκινώντας μία κουβέντα στην οποία μόνο η ένταση κυριαρχεί. Ο παπά Μιχάλης, όμως, χωρίς να χάσει χρόνο ζητά από τον Βρουλάκη να φύγει από την Κρήτη.

«Ό,τι ήταν να γίνει, γίνηκε», του λέει αρχικά με ήρεμο ύφος, ωστόσο μόλις αντιλαμβάνεται πως εκείνος επέστρεψε στην Κρήτη για να πάρει εκδίκηση, του φωνάζει «Σήκω και φύγε», άδικα, βέβαια, αφού δεν δείχνει να καταλαβαίνει για ποιο λόγο του απευθύνεται με αυτόν τον τρόπο.

Μάλιστα, ο Παύλος δε θα αργήσει να έρθει αντιμέτωπος και με την πρώην γυναίκα του, την Αιμιλία Ξενάκη, η οποία είναι η μόνη που μπορεί να τον εμποδίσει και να τον αποπροσανατολίσει από τον στόχο του. «Δεν σκέφτηκες κανέναν;», του λέει εκείνη νευριασμένη και απογοητευμένη. «Μόνο ο παπάς ήξερε την αλήθεια», της απαντάει εκείνος γεμάτος ενοχές.

Σασμός Παύλος Βρουλάκης

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Αν δεν χυθεί αίμα δε θα ησυχάσει - Το πρόσωπο που πληρώνει ο Παύλος Βρουλάκης για να πάρει εκδίκηση

Σασμός: Τρέμει η καρέκλα του Μαθιού - Τον ''στριμώχνει'' ο Φραγκιαδάκης μετά τη δολοφονία του Άγγελου