Από TV24 Team

Ο Σασμός επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας (19/9) με τη δεύτερη σεζόν του και ήδη από το πρώτο επεισόδιο, το κοινό δεν έχασε ούτε λεπτό από τις συνταρακτικές εξελίξεις της σειράς (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε).

Η επιτυχία της σειράς ήταν δεδομένη μιας και τα ποσοστά τηλεθέασης ήταν σαρωτικά ήδη από πέρυσι, ενώ ο Σασμός κάθε βράδυ ήταν και είναι πρώτο trend στο Twitter (δείτε εδώ τα σχόλια του κοινού για το χθεσινό επεισόδιο).

Οι αμοιβές των πρωταγωνιστών του Σασμού

Το καλοκαίρι ήταν κομβικό για πολλούς από τους ηθοποιούς της σειράς μιας και ο Ορφέας Αυγουστίδης με τη Μαρία Πρωτόπαππα, κλήθηκαν να αποφασίσουν αν θα παραμείνουν στην καθημερινή σειρά του ALPHA ή αν θα μετακινηθούν στην ΕΡΤ για τον δεύτερο κύκλο της σειράς «Το Νησί» (Μία Νύχτα του Αυγούστου), της Βικτώρια Χίσλοπ.

Τελικά οι δύο ηθοποιοί αποφάσισαν πως δεν θα ήταν συνετό να αφήσουν τον Σασμό και έτσι επέστρεψαν κανονικότατα στα γυρίσματά τους.

Σασμός μισθοί ηθοποιών

Κάπως έτσι, με τον δεύτερο κύκλο και την επιτυχία, ήρθε και η αναπροσαρμογή του μπάτζετ και των αμοιβών των ηθοποιών. Τα πρωτοκλασάτα ονόματα της σειράς είδαν μία σημαντική αύξηση στους λογαριασμούς τους μιας και οι αμοιβές τους έφτασαν κοντά στις 8.000 ευρώ.

Όσον αφορά τώρα στους δευτερεύοντες αλλά εξίσου σημαντικούς ρόλους της σειράς, οι ηθοποιοί αμείβονται περίπου με 5.000 έως 7.000 ευρώ,

ενώ στην αμέσως επόμενη κατηγορία οι αμοιβές πάνε από 2.000 έως 3.500 ευρώ το μήνα ανάλογα με το πλήθος των σκηνών.

Τέλος, όλο το υπόλοιπο καστ αμειβόταν από 800 έως 2.000 ευρώ μηνιαίως.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός (20/9): Είναι γεγονός - Ο Παύλος Βρουλάκης επιστρέφει και το χωριό «παγώνει»

«Τη γυναίκα που αγαπάει την έχει πάρει με αίμα» - Οι αποκαλύψεις του Δημήτρη Λάλου λίγο πριν την πρεμιέρα του Σασμού