Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star έκανε η Μαρία Πρωτόπαππα, η οποία μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει στο αν πρόκειται να παραμείνει τελικά στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός.

Εδώ και αρκετούς μήνες, οι φήμες αναφέρουν πως η ηθοποιός θα αφήσει τη σειρά του ALPHA προκειμένου να βρεθεί στο Νησί 2.

Τι θα γίνει τελικά με τη Μαρία Πρωτόπαππα στον Σασμό

Η ίδια μέσα από τις δηλώσεις της ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο καθώς δεν θέλει να αφήσει τον Σασμό πριν ολοκληρωθεί η ιστορία του χαρακτήρα της.

«Δυστυχώς για λόγους τεχνικούς δεν μπορώ να συμμετέχω σε αυτή τη δουλειά. Θα συνεχίσω στον Σασμό γιατί δε θέλω να αφήσω αυτή τη ροή. Δε θέλω να εγκαταλείψω ένα καράβι στο οποίο ήμουν βασικός συντελεστές. Με τον Τάσο Νούσια ήταν δεδομένο ότι ταιριάζουμε, γνωριστήκαμε στο Νησί. Είναι ζεστός συνάδελφος και πρωτίστως δουλεύει για τον άλλο», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Πρωτόπαππα.

Γιατί δεν έχει σήμερα (9/6) Σασμό

Εκτάκτως εκτός προγράμματος ALPHA αναμένεται να βρεθεί απόψε (9/6), η επιτυχημένη σειρά του σταθμού, Σασμός. Πρόκειται για τη δεύτερη αναβολή της σειράς μέσα στην εβδομάδα καθώς δεν προβλήθηκε επεισόδιο ούτε την Τρίτη (7/6).

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι απόψε, ο ALPHA έχει σκοπό να προβάλλει τον αγώνα της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου απέναντι στην Κύπρο.

Ο Αστέρης γνωρίζεται με τον μικρό Πετράκη, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι γιος του. Η Καλλιόπη γνωρίζει τον περιβόητο Καραπάνο. Πώς θα τα πάνε οι δυο τους; Η κατάσταση της υγείας της Αργυρώς χειροτερεύει και ο γιατρός θα προτείνει την έσχατη λύση.

Ο Αστέρης υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει στην Αργυρώ. Ο Πρόδρομος πιέζεται από Αντώνη και Γεράσιμο να συνεργαστεί για να γλυτώσει τη φυλακή. Η Αργυρώ προσπαθεί να νικήσει τον φόβο της για να στηρίξει τον εαυτό της και τους γύρω της.

Ο Μαθιός αναγκάζεται να παραδεχτεί στον Αστέρη ότι κρύβουν τον Καραπάνο. Δεν είναι όμως μόνο ο Αστέρης που ακούει το παράνομο μυστικό των Σταματάκηδων…

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χώρισε ο Νικηφόρος του Σασμού - Η ανακοίνωση του Γιώργου Αμούτζα

Σασμός: Ο Αντώνης ξεσκεπάζει τον Μαθιό - Ένα βήμα πριν τη φυλακή