Από Πέννυ Μαστοράκου

Ο χρόνος μας πηγαίνει πίσω, απόψε Δευτέρα 19/9 στην μεγάλη πρεμιέρα της νέας καθημερινής σειράς του Alpha, ο Παράδεισος των Κυριών (δείτε εδώ την φωτογραφία της πρωταγωνίστριας από τα γυρίσματα της σειράς πριν την πρεμιέρα) και πιο συγκεκριμένα, στην Αθήνα του 1963, σε μία περίοδο που οι άνθρωποι αρχίζουν και βλέπουν τον κόσμο αλλιώς και προσπαθούν να αλλάξουν τις ζωές τους προς το καλύτερο και να προχωρήσουν μπροστά όπως ο υπόλοιπος κόσμος.

Τα εγκαίνια λοιπόν ενός μαγαζιού διαφορετικού για τα δεδομένα της εποχής, που ήρθε για να αλλάξει το κατεστημένο και να ανοίξει νέους ορίζοντες στο κομμάτι του εμπορίου, θα σταθούν αρκετά για να ανοίξει ο ασκός του αιόλου με σκοτεινά μυστικά που θα ανατρέψουν μία και καλή τις ζωές των πρωταγωνιστών!

Όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του Παράδεισου των Κυριών

Δευτέρα 19/9 20:00 - Επεισόδιο 1Αθήνα 1963. Τα εγκαίνια του πολυτελούς καταστήματος γυναικείας μόδας «ο Παράδεισος των κυριών» αναμένονται φαντασμαγορικά. Ζωντανή ορχήστρα, επίδειξη μόδας με πρωταγωνίστρια την πρώην Σταρ Ελλάς – και αρραβωνιαστικιά του ενός εκ των δύο ιδιοκτητών-, και λαμπεροί καλεσμένοι από τον χώρο της μόδας, του κινηματογράφου και της πολιτικής πρόκειται να τιμήσουν με της παρουσία τους, τους νεαρούς ανερχόμενους επιχειρηματίες Αριστείδη Γερακά και Ντίνο Παπακώστα, που έχουν ως στόχο να αλλάξουν τον εμπορικό χάρτη της πόλης, αλλά και τις ζωές τους.

Το βράδυ πριν από τα εγκαίνια είναι και οι δύο καλεσμένοι στη δεξίωση, που έχει οργανώσει ο πατέρας της, της κρυφής σχέσης του Ντίνου, της Αμαλίας για τα γενέθλια της. Εκείνο το βράδυ, που η Αμαλία κλείνει τα 20 της χρόνια θα ανακόψει απότομα τα σχέδια και των δύο και θα τους φέρει αντιμέτωπους με εφιαλτικά μυστικά του παρελθόντος που θα στοιχειώσουν το μέλλον τους και θα τους κάνουν εν αγνοία τους ήρωες ενός ανήθικου δράματος.

Οι αποκαλύψεις του Πανταζάρα πριν την πρεμιέρα

«Υποδύομαι έναν διευθυντή τράπεζας και έχω μια κόρη που ερωτεύεται τον κύριο Παπακώστα», είπε ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος. «Υποδύομαι έναν άνθρωπο που φέρνει στη δεκαετία του ’60 ένα πολυκατάστημα για τις γυναίκες. Δεν έχει κοινά ο ρόλος μου με αυτόν του Σασμού», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αργύρης Πανταζάρας, και η Νατάσα Εξηνταβελώνη ανέφερε με τη σειρά της, «Η Αμαλία είναι ένα κορίτσι πολύ μπροστά από την εποχή του και στην σειρά θα ζήσω έναν έρωτα, από αυτούς που διαβάζουμε στα μυθιστορήματα».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Οι σκοτεινοί χαρακτήρες της σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών»

Είναι μαζί πάνω από 10 χρόνια και έχουν κάνει ένα παιδί - Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφος της Ευαγγελίας Συριοπούλου