Από Ελένη Μήτση

Μια νέα και άκρως ερωτική σειρά ετοιμάζεται να κάνει την πρεμιέρα της την Δευτέρα 19/9 στον ΣΚΑΪ, ταξιδεύοντας το τηλεοπτικό κοινό στις δυσκολίες, που θα ζήσουν η Ραζάν και ο Στρατής στον απαγορευμένο τους έρωτα.

Το σίριαλ από τα trailers για τη ''Γλυκάνισο'', που έχουν κυκλοφορήσει και μόνο έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη. Για το λόγο αυτό δε θα μπορούσε να μην συνοδεύεται από ένα κατάλληλο στην όλη πλοκή τραγούδι, το οποίο κυκλοφόρησε και επίσημα την Δευτέρα 19/9.

Η μοναδική Βιολέτα Ίκαρη με την πολύ ιδιαίτερη φωνή της ερμήνευσε ένα κομμάτι του Χρήστου Παπαδόπουλου σε στίχους του Κώστα Μπαλαχούτη, το οποίο θα ακούγεται στους τίτλους αρχής και τέλους.

Το τραγούδι για τη σειρά του ΣΚΑΪ ''Γλυκάνισος''

Όλα όσα θα δούμε στην μεγάλη πρεμιέρα (19/9)

Γίνεται μέσα από δύο καταστροφές, να γεννηθεί κάτι τόσο αγνό και καλό; Στον Γλυκάνισο από ότι φαίνεται όλα είναι εφικτά! Απόψε λοιπόν, το βράδυ της Δευτέρας 19/9 συντονιστείτε στον ΣΚΑΙ για την μεγάλη πρεμιέρα της δραματικής σειράς, που πρόκειται να καθηλώσει τον καθένα.

Μία ιστορία που θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα, άλλωστε παρόμοιες έχουν συμβεί στο παρελθόν, ξετυλίγεται στην Μυτιλήνη, όπου δύο τραγωδίες, η μία στην θάλασσα με τον Στρατή και το πλοίο στο οποίο εργάζεται και η άλλη στην στεριά με την Ραζάν και τον καταυλισμό όπου διαμένει προσωρινά, θα φέρουν κοντά δύο κόσμους και θα θίξουν παράλληλα και πολλά κοινωνικά θέματα που αφορούν όλους (γνωρίστε εδώ τους απίστευτους χαρακτήρες της σειράς).

Σκοτεινά μυστικά και αλήθειες που συγκλονίζουν λοιπόν θα συναντήσουμε στο ταξίδι μας στον Γλυκάνισο, είστε έτοιμοι;

Ένα πλοίο πέφτει σε φουρτούνα. Υποπλοίαρχος είναι ο Στρατής Δεμίρης. Η οικογένεια Δεμίρη, που βρίσκεται στη Μυτιλήνη, μαθαίνει για το συμβάν από τις ειδήσεις. Εν τω μεταξύ στο νησί, σε έναν καταυλισμό προσφύγων, φωτιά ζώνει τις σκηνές. Στην Αθήνα, ο γάμος του Στρατή με την Ελεάνα πλήττεται. Η Μυτιλήνη είναι μονόδρομος για εκείνον. Στον δρόμο του θα βρεθεί η Ραζάν. Ένας χριστιανός. Μια Μουσουλμάνα. Δυο κόσμοι διαφορετικοί που τους χωρίζουν η πίστη, ήθη, έθιμα, κουλτούρες και θα σφραγιστούν με κάτι, που είναι κοινό για όλους τους ανθρώπους. Το αίμα.

Γλυκάνισος Παπαγεωργίου

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Για χάρη του έρωτα μετακόμισε στην Ελλάδα από την Κύπρο - Όσα δεν γνωρίζει σχεδόν κανείς για την Έλενα Πιερίδου

«Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα...» - Η όλο νόημα ανάρτηση του Παπαγεωργίου πριν από την πρεμιέρα του "Γλυκάνισου"