Από Στέλλα Μούτσιου

Ο Γλυκάνισος έρχεται στις οθόνες μας το βράδυ της Δευτέρας 19/9 και πέρα από την Έλενα Πιερίδου, η οποία προχώρησε σε αποκλειστικές δηλώσεις για τον ρόλο της, ο Γιώργος Παπαγεωργίου, ο πρωταγωνιστής της σειράς, προχώρησε σε μία ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο ηθοποιός, λοιπόν, θέλησε να ευχηθεί σε όλη την ομάδα, αλλά και τους υπόλοιπους συναδέλφους του οι οποίοι έχουν επίσης πρεμιέρα σήμερα, καλή επιτυχία, τονίζοντας πως δεν υπάρχει χώρος για ανταγωνισμό, ενώ θέλει να υπάρχει ένα ήρεμό κλίμα ανάμεσά τους.

Η όλο νόημα ανάρτηση του Γιώργου Παπαγεωργίου πριν από την πρεμιέρα του Γλυκάνισου

«Αυτός είναι ένας γλυκάνισος. Και τον βάζω εδώ (σε δική μου φωτογραφία- θα σέβεστε) για να ευχηθώ σε όλους/ες τους συναδέλφους και συντελεστές της σειράς που ξεκινάει σήμερα το βράδυ στις 21:00 στον @skaitv.gr καλή μας αρχή. Και επίσης να ευχηθώ στο σύνολο της μυθοπλασίας καλη αρχή μιας και ξεκινάμε οοοολοι σήμερα και δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από την συναδελφικότητα και τον συναγωνισμό σε μια εποχή που μας απομονώνει τον καθένα στο καβούκι του», έγραψε χαρακτηριστικά.

Γιώργος Παπαγεωργίου Γλυκάνισος
Instagram / Γιώργος Παπαγεωργίου

Αποκλειστικό: Aπό την Γη της Ελιάς στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ - Οι πρώτες δηλώσεις του Βασίλη Αθανασόπουλου για τον ρόλο του

Μπορεί στην Γη της Ελιάς να μην τον απόλαυσε το τηλεοπτικό κοινό όσο θα ήθελε, καθώς ο έρωτάς του με την Μυρτάλη τον έκανε στόχο και εμπόδιο για τον Αλέξη, o οποίος τον έβγαλε από την μέση με συνοπτικές διαδικασίες σε σύντομο χρονικό διάστημα, όμως στον Γλυκάνισο ήρθε για να μείνει!

Ο λόγος για τον ηθοποιό Βασίλη Αθανασόπουλο, ο οποίος από την σειρά του Mega "μετακόμισε" αυτή τη σεζόν στο ΣΚΑΙ, και πιο συγκεκριμένα στην Μυτιλήνη και τον Γλυκάνισο, μία δραματική σειρά που θα μας καθηλώσει με τον απαγορευμένο έρωτα μίας Σύριας και ενός ντόπιου, αλλά θα περάσει και κοινωνικά μηνύματα που το κοινό πρέπει και έχει ανάγκη να ακούσει αυτούς τους καιρούς.

Το tv-24.gr βρέθηκε στην προβολή του πρώτου επεισοδίου λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα την Δευτέρα 19/9, και ο ίδιος, ως Άγγελος και κολλητός του Στρατή, μας μίλησε για το ρόλο του στη σειρά, αλλά και την περεταίρω εμπλοκή του στα επόμενα επεισόδια.

Ερωτώμενος για το πως νιώθει στο νέο του αυτό επαγγελματικό βήμα, και δεδομένου ότι η σειρά στην οποία βρίσκεται φέτος είναι σχεδόν "απέναντι" από την περσινή, δηλαδή την Γη της Ελιάς, απάντησε πως δεν το είχε σκεφτεί έτσι και πως είναι πολύ ενθουσιασμένος για αυτή την δουλειά και το καινούργιο ξεκίνημά του, και πως ελπίζει και ο κόσμος, και όσοι το δουν να μείνουν τόσο ευχαριστημένοι όσο και εκείνος από την πρώτη κιόλας προβολή.

Οι πρώτες δηλώσεις του Βασίλη Αθανασόπουλου για τον ρόλο του

Τα γυρίσματα προχωρούν πυρετωδώς, και εκείνος στα επόμενα επεισόδια θα εμπλέκεται όλο και περισσότερο στην υπόθεση, καθώς στην επιφάνεια έρχεται σιγά σιγά όλο το φάσμα του προβλήματος με τους πρόσφυγες, και εκείνος έχοντας βρει συμμαχία στα πρόσωπα της Μαργαρίτας, της δημοσιογράφου που ερευνά επίσης το θέμα, αλλά και του αστυνομικού Θανάση Σωτηρίου, μπαίνει σε σκοτεινά μονοπάτια ψάχνοντας να βρει απαντήσεις σε όσα τραγικά γεγονότα λαμβάνουν χώρα, Θα τα καταφέρει; Η συνέχεια στις οθόνες μας...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ο Στρατής έρχεται αντιμέτωπος με έναν αναπάντεχο έρωτα...» - Οι πρωταγωνιστές του Γλυκάνισου «σπάνε» τη σιωπή τους λίγο πριν την πρεμιέρα

Γλυκάνισος: Ο Στρατής προσπαθεί να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον γάμο του - Αποκλειστικό απόσπασμα από τη νέα σειρά του ΣΚΑΪ