Από Πέννυ Μαστοράκου

Ο ΣΚΑΙ αυτή τη σεζόν έχει επιστρατεύσει όλα τα μέσα προκειμένου το πρόγραμμά του να είναι κάτι παραπάνω από δυνατό, και αν κρίνουμε από την νέα σειρά του, Άγρια Γη, (της οποίας έχουν ξεκινήσει πυρετωδώς τα γυρίσματα) η οποία σε λίγες μέρες θα κάνει την μεγάλη πρεμιέρα της, και πιο συγκεκριμένα την Δευτέρα 19/9, τότε ο σταθμός έχει κάνει τις καλύτερες επιλογές που θα μπορούσε.

Η νέα σειρά, έρχεται σε καθημερινή βάση πολλά υποσχόμενη να καθηλώσει τους τηλεθεατές καθώς διαπραγματεύεται μία δραματική ιστορία η οποία αφορά τον Στέφανο Μιχαήλ, ο οποίος υποδύεται τον Νικόλα, του οποίου η ζωή του τα έχει φέρει όλα ανάποδα, και παρότι προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του και να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, οι αποκαλύψεις αντί να τον πηγαίνουν μπροστά, θα τον φέρνουν πάντα πίσω, αντιμέτωπο με το παρελθόν!

Η τραγική ιστορία πίσω από τον Νικόλα της Άγριας Γης

Η υπόθεση μας πάει πίσω 28 χρόνια πριν, όταν ο 10χρονος ακόμη Νικόλας, ο οποίος είναι γιος του Πέτρου Γαλάνη ιδιοκτήτη του κτήματος «Άγρια Πλαγιά», απαγάγεται μπροστά στην φίλη του, Ελπίδα και από τότε αγνοείται, μέχρι σήμερα!

Το κτήμα περνά στα χέρια της μητέρας της Ελπίδας, Όλγας, η οποία ήταν γραμματέας του πατέρα του, η οποία μετά την απαγωγή παντρεύτηκε τον Αντώνη και έφερε στον κόσμο τον γιο τους Αλέξη, ενώ και η Ελπίδα έχει μεγαλώσει και έχει φτιάξει τη ζωή της με τον Στέφανο έχοντας γιο τον Κωστή.

Η Ελπίδα δεν ξέχασε ποτέ τον φίλο της παρότι πέρασαν τα χρόνια, και δεν γνωρίζει ότι ζει και επιστρέφει με άλλο όνομα ως Άρης, προκειμένου να ζητήσει εκδίκηση από το άτομο που στέρησε τους γονείς του και σημάδεψε ανεξίτηλα τη ζωή του. Όμως αυτό το άτομο όπως αποδεικνύεται είναι η Όλγα την οποία χωρίς να ξέρει την ερωτεύεται!

Η Όλγα πλέον έχει όλη την περιουσία του, του έχει κλέψει με λίγα λόγια τη ζωή , και ο ίδιος μόλις ανακαλύπτει τι συμβαίνει βρίσκεται διχασμένος ανάμεσα στην εκδίκηση και στον μεγάλο του έρωτα!

Οι ηθοποιοί της νέας σειράς του ΣΚΑΪ

Ανθρώπινες σχέσεις, συμφέροντα, πάθη και ακραίες καταστάσεις δοκιμάζουν καθημερινούς ανθρώπους. Σε μια επαρχιακή πόλη, η ζωή κοντά στη γη κάνει τα πράγματα πιο απλά, πιο ουσιαστικά. Ένας άντρας επιστρέφει στη γη που γεννήθηκε και που έζησε, στη γη που ήταν δική του αλλά δεν του ανήκει πια. Μυρίζει το χώμα, το νιώθει εύφορο και βαρύ στα δάχτυλά του, όπως και πριν χρόνια, όταν μια απαγωγή έκοψε στα δυο το νήμα της ζωής του και του γνώρισε την άγρια πλευρά της, στερώντας του οικογένεια και περιουσία, αναγκάζοντας τον να κρυφτεί πίσω από μια νέα ταυτότητα. Ο Άρης πολεμά και επιβιώνει αλλά ποτέ δεν ξεχνά, τι του στέρησαν.

Ο Άρης ξαναβλέπει την Ελπίδα, παντρεμένη πια και με παιδί. Όταν φτάνει στον τόπο του και χωρίς να το επιλέγει, γίνεται το πεπρωμένο της. Το ίδιο όμως κι εκείνη γι’ αυτόν. Γίνεται η δύναμη που θα μπορούσε να τον επαναφέρει σ’ αυτό που είναι στ’ αλήθεια, στον άντρα που θέλει να αγαπήσει, να αγαπηθεί και να αφήσει το βαρύ φορτίο της εκδίκησης πίσω του...

Θα καταφέρει η αγάπη να βάλει ένα τέλος; Η αγάπη που ξεκίνησε μαζί με το κακό κι έχει το ίδιο παλιά και γερή ρίζα μ’ αυτό…

Άγρια Γη

Δραματική καθημερινή σειρά

Έρχεται, στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ

Πρωταγωνιστούν: Ζέτα Δούκα (Όλγα Γρίβα), Στέφανος Μιχαήλ (Άρης Μάρκου), Παναγιώτα Βιτετζάκη (Ελπίδα Γρίβα), Ορέστης Τζιόβας (Γιώργος Χαρίσης), Θανάσης Πατριαρχέας (Μάνος Πεταλάς), Λήδα Ματσάγγου (Ρόζα Γρίβα), Χριστόδουλος Στυλιανού (Αντώνης Καράς), Κώστας Φαλελάκης (Μιχάλης Μάρκου), Νίκος Αρβανίτης (Γρηγόρης Φωτειάδης), Στράτος Τζώρτζογλου (Θωμάς Ζαφειρίου), Νικολέττα Βλαβιανού (Φιλιώ Μηλιώνη), Ελένη Μαρσίδου (Αθηνά Τσάμη), Έλενα Ασημακοπούλου (Ρένα Σερέτη), Γιώργος Κοσκορέλλος (Αλέξης Καράς), Αλέξανδρος Δαβιλάς (Βαγγέλης Φωτειάδης), Πέτρος Σκαρμέας (Στέφανος Ζαφειρίου), Νικόλας Βασιλειάδης (Λουκάς Κεχαγιάς), Άννα Μαρία Ηλιάδου (Κατερίνα Χαρίση), κ.ά.

Στο ρόλο της Μυρτώς: Μαρία Ζορμπά

Στο ρόλο της Αρετής: Σόφη Ζαννίνου

Σενάριο: Μαρία Γεωργιάδου

Σκηνοθεσία: Χάρης Μαζαράκης, Λίνος Χριστοδούλου

Επιμέλεια παραγωγής: Ναταλί Γετιμιάν

Εκτέλεση Παραγωγής: Pedio Productions

Executive Producer: Σταύρος Καπελούζος

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Στοργή - αποκλειστικό: Σκηνές από τα γυρίσματα της νέας σειράς του ΣΚΑΙ

Αποκλειστικό: Άγρια Γη - Η υπόθεση και το καστ της νέας δραματικής σειράς του ΣΚΑΪ