Από TV24 Team

Ένα πολυτελές πολυκατάστημα, δύο συνέταιροι, ένας μεγάλος έρωτας… κι ένας φόνος που θα ανοίξει το πιθάρι της Πανδώρας. Η νέα καθημερινή σειρά του ALPHA «Ο παράδεισος των κυριών» ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 20.00 και το TV24 σας συστήνει τους ήρωες που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας (δείτε εδώ το εντυπωσιακό trailer).

Από την Κωνσταντίνα Γανρέλη

Οι χαρακτήρες της σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών»

Ντίνος Παπακώστας (Αργύρης Πανταζάρας)

Παράδεισος των Κυριών Αργύρης Παντζάρας

Συνιδιοκτήτης του «Παραδείσου των κυριών». Συνέταιρος του Αριστείδη. Μοναχογιός αστικής οικογένειας από τη Θεσσαλονίκη, με σπουδές διαφήμισης και μάρκετινγκ στη Νέα Υόρκη. Εχει βάλει ως προσωπικό του στοίχημα να γράψει ιστορία στον χώρο της αθηναϊκής μόδας, να κατακτήσει τον επιχειρηματικό κόσμο και να γίνει αντάξιος της κοινωνικής θέσης της Αμαλίας, κόρης του διοικητή της τράπεζας, με την οποία διατηρεί κρυφό δεσμό, για να μπορέσει να ζητήσει το χέρι της.

Αριστείδης Γερακάς (Μιχάλης Σαράντης)

Παράδεισος των Κυριών Μιχάλης Σαράντης

Συνιδιοκτήτης του «Παραδείσου των κυριών». Συνέταιρος του Ντίνου. Εμαθε ότι ήταν υιοθετημένος μετά τον θάνατο των γονιών του, όταν του κληροδότησαν το κτίριο του «Παραδείσου». Προσπαθεί, χωρίς να έχει μιλήσει σε κανέναν, να βρει τις ρίζες του. Είναι αρραβωνιασμένος με την πρώην σταρ Ελλάς, Ντέπυ Βλαστού, αλλά πλήρως αφοσιωμένος στον «Παράδεισο» - συνεχώς την παραμελεί.

Μιράντα Παππά (Ευαγγελία Συριοπούλου)

Παράδεισος των Κυριών Ευαγγελία Συριοπούλου

Υπεύθυνη καταστήματος, διευθύντρια προσωπικού του «Παραδείσου», αν και δεν έχει αποφοιτήσει από το Γυμνάσιο. Ζει μόνη και δεν έχει παντρευτεί ποτέ. Ηταν άριστη μαθήτρια, αλλά απανωτά τραγικά συμβάντα της στέρησαν την ευκαιρία να συνεχίσει το σχολείο. Είναι κρυφά ερωτευμένη με τον Ντίνο. Κρύβει ένα μεγάλο μυστικό, που θα ανατρέψει τις ζωές όλων.

Χριστόφορος Μπουραντάς (Λάζαρος Γεωργακόπουλος)

Ο Παράδεισος των Κυριών Λάζαρος Γεωργακόπουλος

Διοικητής μεγάλης τράπεζας, πατέρας της Αμαλίας και του Αγη. Εχασε τη γυναίκα του πριν από 10 χρόνια και μεγάλωσε τα παιδιά του με τη βοήθεια της αδελφής τής γυναίκας του, της Βικτωρίας. Ανθρωπος των τύπων, αυστηρός και παλαιών αρχών, έχει αδυναμία στα παιδιά του, αλλά είναι πολύ επικριτικός και σκληρός απέναντί τους, όταν δεν τον υπακούν. Τον ενδιαφέρει πολύ η κοινωνική του εικόνα.

Βικτωρία Καρτεζίνη (Θεοδώρα Τζήμου)

Παράδεισος των Κυριών Θεοδώρα Τζήμου

Γόνος πλούσιας οικογένειας, μικρή αδελφή τής νεκρής συζύγου του Χριστόφορου, διευθύντρια του βρεφοκομείου «Η αγκάλη», κοσμική και «φιλάνθρωπος». Εσώκλειστη στις καλόγριες μέχρι τα 18 της, έχασε τους γονείς της σε ακτοπλοϊκό δυστύχημα. Δεν παντρεύτηκε ποτέ. Παρέμεινε στο πατρικό της σπίτι, που προικοδοτήθηκε μετά τον γάμο της αδελφής της στον γαμπρό της. Εχει ιδιαίτερη αδυναμία στον ανιψιό της τον Αγη και τον ξεχωρίζει εμφανώς από την Αμαλία, για την οποία νιώθει ζήλια. Είναι άνθρωπος αδίστακτος, σκληρός και αλαζόνας.

Αμαλία Μπουραντά (Νατάσα Εξηνταβελώνη)

Παράδεισος των Κυριών Εξηνταβελόνη

Κόρη του Χριστόφορου. Εχει σπουδάσει φωτογραφία στο Παρίσι. Μετά τον χαμό της μητέρας της, προσκολλήθηκε στον πατέρα της, ενώ δεν μπόρεσε ποτέ να χτίσει ουσιαστική σχέση ούτε με τη θεία της, ούτε με τον αδελφό της. Είναι έξυπνη, συμπονετική, με υψηλή αίσθηση του καθήκοντος. Είναι πολύ ερωτευμένη με τον Ντίνο, αλλά η αδυναμία που έχει στον πατέρα της την εμποδίζει να τον παρακάμψει και να είναι μαζί του.

Αγης Μπουραντάς (Νίκος Λεκάκης)

Παράδεισος των Κυριών Νίκος Λεκάκης

Γιος του Χριστόφορου. Εφυγε με το που ενηλικιώθηκε στο Λονδίνο για σπουδές, τις οποίες όμως δεν κατάφερε να ολοκληρώσει. Κάνει ξέφρενη ζωή. Εχει πολλές περιστασιακές σχέσεις και μία σταθερή φιλική σχέση «με προνόμια» με την κολλητή του φίλη, τη Δάφνη, η οποία, παρότι το παίζει άνετη, είναι ερωτευμένη μαζί του. Είναι εγωιστής και είρωνας.

Μάρκος Γιαννόπουλος (Χρήστος Πλαΐνης)

Λογιστής του «Παραδείσου». Σπούδασε στην Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή του Πειραιά και εργάστηκε πολλά χρόνια ως τραπεζικός υπάλληλος στην τράπεζα που διεύθυνε ο Χριστόφορος. Τον συνέστησε ως εξαιρετικό συνεργάτη στον Αριστείδη. Ηθικός και μετρημένος. Είναι στοργικός και υποστηρικτικός πατέρας και σύζυγος, παρότι η Πιπίτσα προσπαθεί να μεγαλοπιαστεί.

Αποστόλης Βασιλείου (Βαγγέλης Αλεξανδρής)

Κτηματομεσίτης, πατέρας του Πάρη, σύζυγος της Ολγας. Κλασικός προικοθήρας. Κυνήγησε την πλούσια νύφη, την οποία βρήκε στο πρόσωπο της Ολγας Μαυράκη, κόρης ενός από τους πιο πλούσιους κτηματομεσίτες της εποχής. Αδίστακτος, αμοραλιστής και ωμός άνθρωπος. Γίνεται συχνά προσβλητικός τόσο απέναντί της όσο και απέναντι στον γιο τους, τον οποίου τη διαφορετικότητα δεν μπόρεσε ποτέ να δεχτεί.

Ολγα Βασιλείου (Γωγώ Μπρέμπου)

Κόρη του πλούσιου κτηματομεσίτη Αργύρη Μαυράκη. Σύζυγος του Αποστόλη. Μητέρα του Πάρη. Εχει τελειώσει οικοτροφείο θηλέων στην Ελβετία. Δεν έχει εργαστεί ποτέ στη ζωή της και δεν έχει ζήσει ποτέ στον «πραγματικό κόσμο». Εχει μεγάλη αδυναμία στον γιο της και είναι ακόμα ερωτευμένη με τον σύζυγό της, παρότι ποτέ δεν πήρε την ανταπόκριση που αναζητούσε και έκανε αγώνα να τον αποδεχτεί ο πατέρας της.

Πάρης Βασιλείου (Γιώργος Νούσης)

Γιος του Αποστόλη και της Ολγας. Σπούδασε οικονομικά στην ΑΣΟΕΕ και συνέχισε τις σπουδές του στην Ελβετία. Οξυδερκής, αλλά κοινωνικά αδέξιος και συναισθηματικά ασταθής. Λόγω του τραυλισμού του, έπεφτε συχνά θύμα εκφοβισμού στο σχολείο, γεγονός που του άφησε τραύματα και συμπλέγματα, που τον οδηγούν μέχρι σήμερα σε ακραίες και βίαιες συμπεριφορές. Εχει εμμονικό πάθος με την Αμαλία.

Πιπίτσα Γιαννοπούλου (Κατερίνα Σαβράνη)

Νοικοκυρά, σύζυγος του Μάρκου, μητέρα της Γεωργίας και του Στέφανου. Ο πατέρας ήταν ιχθυοπώλης και η μητέρα της νοικοκυρά. Το βιοτικό της επίπεδο ανεβαίνει συνεχώς με αποκορύφωμα το μοντέρνο διαμέρισμα που αγόρασαν. Φλύαρη και φορτική, επεμβαίνει χωρίς τακτ στη ζωή των παιδιών και του άντρα της.

Γεωργία Γιαννοπούλου (Τζένη Καζάκου)

Κόρη του Μάρκου και της Πιπίτσας. Απόφοιτη Γυμνασίου της εποχής. Πολύ ντροπαλή, μαζεμένη και σιωπηλή. Η μητέρα της συχνά τη φέρνει σε δύσκολη θέση, αλλά σχεδόν πάντα ακολουθεί τις εντολές της, χωρίς να επαναστατεί. Ο πατέρας της επιμένει να δώσει εισαγωγικές εξετάσεις για το Πανεπιστήμιο αλλά εκείνη έχει όνειρο να γίνει σύζυγος και μητέρα.

Ζηνοβία Καλλιμάνη (Αλεξάνδρα Παντελάκη)

Μοδίστρα του «Παραδείσου», παιδική φίλη της μητέρας του Ντίνου. Ατομο εμπιστοσύνης. Ολοι δίνουν λογαριασμό στην κα Ζηνοβία, ακόμα και ο Αριστείδης με τον Ντίνο. Εξαιρετική στη δουλειά της, λεπτολόγος, αλλά και καυστική.

Πασχάλης Μπενετάτος (Μιχάλης Παναδής)

Γιος της Σύρμως. Απόφοιτος Δημοτικού. Εχει ενοικιάσει και δουλεύει μόνος του το καφέ - γαλακτοζαχαροπλαστείο «Το κεντρικόν» απέναντι από τον «Παράδεισο», κάνοντας καθημερινό αγώνα να τα βγάλει πέρα οικονομικά. Πρόσχαρος, πολυλογάς και αεικίνητος. Ξέρει τα πάντα για τους πάντες, αλλά ποτέ δεν κουτσομπολεύει, τουλάχιστον μπροστά τους. Ονειρό του, να γίνει πλούσιος.

Μεμάς Μπενετάτος (Γιάννης Βασιλώττος)

Οικοδόμος, μερεμετατζής. Οπως και ο αδελφός του έχει τελειώσει μόνο το Δημοτικό. Ηρθε λίγα χρόνια μετά τον αδελφό του στην Αθήνα και έπιασε κατευθείαν δουλειά στην οικοδομή. Αντρας παλαιάς κοπής, αυστηρός με την αδελφή του και προστάτης της μάνας του. Κάνει οικονομία για την προίκα της αδελφής του, την οποία θέλει να παντρέψει με προξενιό. Είναι το καμάρι της μητέρας του.

Ζαχαρούλα Μπενετάτου (Ειρήνη Βαλατσού)

Κόρη της Σύρμως. Ξεκίνησε το Γυμνάσιο αλλά δεν το τελείωσε. Ερχεται από το χωριό με όνειρο να κατακτήσει την Αθήνα, να γίνει σαν τη Βουγιουκλάκη και να γνωρίσει έναν πλούσιο, διάσημο και κυρίως «κούκλο» Αθηναίο. Με έντονη προσωπικότητα, ατίθαση και φασαριόζα κάνει αισθητή την παρουσία της, όπου κι αν πάει. Ερωτεύεται τον Ντίνο, αλλά χωρίς ανταπόκριση.

Ντέπυ Βλαστού (Τραϊάνα Ανανία)

Πρώην Σταρ Ελλάς, αρραβωνιαστικιά του Αριστείδη. Εχει ταλέντο στης δημόσιες σχέσεις και παρότι με το ζόρι τελείωσε το σχολείο, ξέρει να φέρεται και κατάφερε να επιβιώσει μόνη της στη μεγαλούπολη χωρίς χορηγούς. Τον Αριστείδη τον αγάπησε πραγματικά και ήταν μαζί του πριν ακόμη φτιάξει τον «Παράδεισο», όμως τον τελευταίο καιρό έχει απογοητευτεί μαζί του γιατί έχει αντιληφθεί ότι δεν ήταν η προτεραιότητά του.

Τζένη Τσόκα (Δέσπονα Τσούτσα)

Πωλήτρια στον Παράδεισο. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κόρινθο και ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει γραμματέας, αλλά γρήγορα συμβιβάστηκε με τη ζωή της πωλήτριας. Συγκατοικεί σε ένα μικρό σπίτι με τη συνάδελφό της, την Κούλα, με την οποία είναι καλύτερες φίλες. Ονειροπόλα, ευκολόπιστη κι ενθουσιώδης. Κύριος στόχος της είναι να κερδίσει την καρδιά του Πασχάλη.

Κούλα Τζελέπη (Σμαράγδα Αδαμοπούλου)

Σπουδάζει πολιτικός μηχανικός στο Πολυτεχνείο και παράλληλα δουλεύει ως πωλήτρια για να βγάλει τα προς το ζην, μιας και η φτωχή οικογένειά της, που ζει στην Ηλεία, δεν μπορεί να τη στηρίξει. Εξυπνη,μεθοδική και αποτελεσματική, βαριέται τα ρούχα, τα χτενίσματα και το μακιγιάζ, αλλά κάνει σωστά τη δουλειά της στον «Παράδεισο».

Δάφνη Ζήση (Ελενα Μεγγρέλη)

Κόρη εργοστασιάρχη και κοσμικής κυρίας, με σπουδές ζωγραφικής στη Φλωρεντία. Φίλη του Αγη. Φιλότεχνη και εκλεπτυσμένη, αλλά παράλληλα και ειρωνική και ματαιόδοξη προσπαθεί να περάσει ευχάριστα τον πολύ ελεύθερο χρόνο της. Εχει αλαζονική και υποτιμητική συμπεριφορά απέναντι στους ανθρώπους των λαϊκών τάξεων.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Οι πρώτες σκηνές από τον «Παράδεισο των Κυριών»

«Μακάρι να πάει όπως ο Σασμός...» - Αποκαλυπτικός ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος για τον «Παράδεισο των Κυριών»