Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Ευαγγελία Συριοπούλου είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει την τηλεοπτική της επιστροφή λίγο μετά την γέννηση του παιδιού της, μέσα από τη σειρά του ALPHA, «Ο Παράδεισος των Κυριών» (δείτε εδώ το επίσημο trailer που έχει κυκλοφορήσει).

Στη σειρά η ηθοποιός υποδύεται την Μιράντα Παππά. Υπεύθυνη καταστήματος, διευθύντρια προσωπικού του «Παραδείσου», αν και δεν έχει αποφοιτήσει από το Γυμνάσιο. Ζει μόνη και δεν έχει παντρευτεί ποτέ. Ηταν άριστη μαθήτρια, αλλά απανωτά τραγικά συμβάντα της στέρησαν την ευκαιρία να συνεχίσει το σχολείο. Είναι κρυφά ερωτευμένη με τον Ντίνο. Κρύβει ένα μεγάλο μυστικό, που θα ανατρέψει τις ζωές όλων.

Ο σύντροφος της Ευαγγελίας Συριοπούλου

Μπορεί λοιπόν στη σειρά τα προσωπικά της να μην πηγαίνουν και τόσο καλά, ωστόσο στην πραγματικότητα έχει εδώ και πάνω από 10 χρόνια μία υπέροχη σχέση με τον αγαπημένο της, Στράτο Πασατζή. Οι δυο τους είναι πολύ αγαπημένοι ενώ πριν από λίγο καιρό έφεραν στον κόσμο και το πρώτο τους παιδάκι.

«Εμένα ο κόσμος με γνώρισε με τον σύντροφό μου, έχουμε μια σοβαρή και ώριμη σχέση. Γνωριστήκαμε όταν ήμουν στο Εθνικό κι εκείνος τελείωσε το πρώτο του μεταπτυχιακό. Έχουμε κάνει πολλά βήματα στη ζωή μας. Δεν υπάρχει θέμα ζήλειας και δεν υπάρχει κάποια σκηνή τραβηγμένη.

Ο Στράτος θα μου έλεγε ότι εδώ δεν ήσουν καλή. Του αρέσει να είμαι στο 100% σε αυτό που κάνω. Δεν έχω δει ποτέ το κινητό του, αλλά έχω ερωτήσει ποιος είναι. Ούτε εκείνος. Δεν θέλω να είμαι σε μια σχέση και να αρρωσταίνω από ζήλια. Θέλω να είμαι καλά.

Με φλερτάρουν και είναι πάντα ωραία. Συνήθως κάτι λένε για το ύψος μου. Με λένε “καμαρωτή”, “αρχόντισσα”, “αριστοκράτισσα” κι ο σύντροφός μου χαίρεται. Είναι ισορροπημένα τα πράγματα. Είμαστε πολύ καλά και νιώθω ευτυχισμένη. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο και ξέρεις γιατί είσαι μαζί του όλα τα άλλα είναι πολύ μικρά», είχε εξομολογηθεί η ίδια για τον αγαπημένο της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παντρεύτηκαν πριν 6 χρόνια - Αυτός είναι ο γοητευτικός σύζυγος της Μαρίας Τζομπανάκη

Μάρθα Λαμπίρη - Φεντόρουφ: Το θέατρο και η ζωή στο Λονδίνο της πρωταγωνίστριας της σειράς «Παγιδευμένοι»