Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η επιτυχημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς, κάνει πρεμιέρα απόψε (19/9) και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Ένας γάμος, ένας φόνος και μία νέα άφιξη στη Μάνη, έρχονται για να ανατρέψουν όσα ξέραμε μέχρι στιγμής για τους χαρακτήρες.

Τι θα δούμε στο Επεισόδιο 1 της Γης της Ελιάς (Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου)

Μετά τη σύλληψη της Αθηνάς, την ημέρα του γάμου του Φίλιππου και της Βασιλικής, ο Λυκούργος επιστρέφει στο σπίτι του προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει όσα συνέβησαν. Οι δυσάρεστες εκπλήξεις όμως δεν έχουν σταματήσει. Μπροστά στα μάτια του θα συμβεί ένα συγκλονιστικό γεγονός, που θα τον μπλέξει σε μια πολύ επικίνδυνη ιστορία. Στο μεταξύ, ο Κουράκος πιέζει την Αθηνά να ομολογήσει για τη δολοφονία του Δημήτρη. Εκείνη είναι απελπισμένη, καθώς συνειδητοποιεί πως όλα τα στοιχεία είναι εναντίον της.

Ο δρόμος για την προφυλάκισή της έχει ανοίξει και η Αθηνά σύντομα θα γνωρίσει την αγριότητα της φυλακής. Η Μαρία μαθαίνει από τις ειδήσεις τι έχει συμβεί και αμέσως κατεβαίνει στη Μάνη για να βρεθεί κοντά στη κόρη της. Η Ιουλία τα βάζει με τον Γιώργη για την ωμή σύλληψη της Αθηνάς και το ζευγάρι καβγαδίζει έντονα. Τρεις μήνες μετά, η ζωή θα φέρει ευχάριστα αλλά και δυσάρεστα γεγονότα στους ήρωες.

Ο Μάνος και η Μαρίνα παντρεύονται με απώτερο στόχο την αναδοχή της μικρής Αγγελικής (δείτε εδώ ποιος θα αντιδράσει με αυτόν τον γάμο). Η Αθηνά εξακολουθεί να είναι προφυλακισμένη και περιμένει τη δίκη της, ενώ μια επίσκεψη που θα δεχτεί στη φυλακή θα την ξαφνιάσει. Ο Λυκούργος, εντελώς τυχαία, θα ανακαλύψει κάτι που θα ξετυλίξει το κουβάρι της ιστορίας στην οποία, άθελά του, έχει μπλέξει. Η Αρετή και ο Θανάσης αρχίζουν να βλέπουν ο ένας τον άλλο με ερωτική διάθεση.

Οι αποκαλύψεις της Μάρως Κοντού για την Γη της Ελιάς

Την Κυριακή 18/9 στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, βρέθηκε η Μάρω Κοντού, η οποία συμμετέχει στη Γη της Ελιάς και προχώρησε σε δηλώσεις για τις εξελίξεις της σειράς που θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές για ακόμη μία χρονιά, όπως έκαναν άλλωστε και ο Ιορδανίδης μαζί με την Νεοφύτου πρόσφατα.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε έναν χωρισμό, τον οποίο κανείς δεν θα περιμένει, ωστόσο τόνισε πως ένας νέος έρωτας θα αναπτυχθεί ανάμεσα σε δύο πρόσωπα. Μάλιστα, μίλησε και για έναν φόνο μία γυναίκας, την οποία φυσικά δεν αποκάλυψε.

«Ο νέος κύκλος θα είναι όλο εκπλήξεις. Θα σας τινάξει στον αέρα. Ξέρω ότι χωρίζει ένα ζευγάρι που ήταν πολύ αγαπημένο και γλυκό. Ξέρω ότι συλλαμβάνονται κάποιοι, ξέρω ότι γεννιέται ένας καινούριος φανταστικός έρωτας που δεν τον περιμένει κανείς, ξέρω ποια γυναίκα πεθαίνει…

Είπα αρκετά παιδιά, αλλά ειλικρινά δεν ξέρω πολλά περισσότερα. Η Βάνα Δημητρίου είναι πολύ φειδωλή όταν πάω να τη ρωτήσω κάτι», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Το στοιχείο που ανατρέπει τα πάντα - Το βίντεο που θα κρίνει τη μοίρα της Αθηνάς

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Οι 5 καθηλωτικές σκηνές στην έναρξη του β' κύκλου