Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις ήδη από τα πρώτα επεισόδια της νέα σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Mega, «Γη της Ελιάς». Η Αθηνά μετά τη σύλληψή της στον γάμο της Βασιλικής και του Φίλιππου, βρίσκεται στη φυλακή για τον φόνο του Δημήτρη, ενώ όλοι αναμένουν τη δίκη της.

Ο Λυκούργος, μετά από τα παρακάλια της Μαργαρίτας, αποφασίζει να αναλάβει την υπεράσπιση της Αθηνάς προκειμένου να τη γλιτώσει από το μαρτύριο που περνά. Άλλωστε, τα βασανιστήρια στη φυλακή θα ξεκινήσουν πολύ νωρίς για εκείνη μιας και θα δοθεί εντολή να τη μαχαιρώσουν (δείτε εδώ τι θα συμβεί).

To στοιχείο που θα κρίνει την αθωότητα της Αθηνάς στη Γη της Ελιάς

Τα στοιχεία δεν είναι υπέρ της Αθηνάς και ειδικά το ψέμα που είπε σε όλη τη Μάνη σχετικά με το ότι ο Δημήτρης είναι γιός της, είναι αρκετό για να την κάνει να φανεί ακόμη πιο ένοχη. Ένα στοιχείο ωστόσο θα έρθει προκειμένου να ανατρέψει τα πάντα.

Συγκεκριμένα, θα βρεθεί ένα βίντεο από τη δολοφονία του Δημήτρη και εκεί θα φανεί πως ο δολοφόνος θα φοράει το δαχτυλίδι των Βρεττάκων. Η Αθηνά δεν είχε ποτέ στην κατοχή της αυτό το δαχτυλίδι, μιας και αυτό του Ιπποκράτη, το πήρε η Μυρτάλη.

Γη της Ελιάς δαχτυλίδι Βρεττάκων

Έτσι ο Λυκούργος ξεκινάει να συγκεντρώνει στοιχεία, τα οποία μοιράζεται με τον Κουράκο προκειμένου να βγάλει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την Αθηνά από τη φυλακή.

Ο Λυκούργος δίνει στον αστυνόμο μια εξήγηση για το δαχτυλίδι με το οικόσημο των Βρεττάκων, που φοράει ο δολοφόνος στο βίντεο: «Μπορεί να το έχει κλέψει από το σπίτι του Ιάκωβου».

Με παραπάνω ημέρες και ώρες η ''Γη της ελιάς'' από τη νέα σεζόν

Το τηλεοπτικό κοινό, που παρακολουθεί φανατικά την αγαπημένη σειρά του Mega ''Γη της ελιάς'' περιμένει πως και πως τη Δευτέρα 19/9, αφού θα είναι η επίσημη πρεμιέρα για τον Β' κύκλο, όσων συγκλονιστικών συμβαίνουν στη Μάνη με καταιγιστικές εξελίξεις και νέα πρόσωπα, που θα φέρουν τα πάνω κάτω.

Μια ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή, λίγες ημέρες πριν την έναρξη, η οποία θα ενθουσιάσει το φανατικό κοινό μιας και την πρώτη εβδομάδα προβολής το σίριαλ θα παίζεται πιο συχνά.

Πιο αναλυτικά, την πρώτη εβδομάδα στις 19-25/9 θα προβάλλεται καθημερινά, ακόμα και την Παρασκευή και το Σάββατο 23 και 24/9 αναμένοντας τα νεότερα για το πρόγραμμα.

Γη της ελιάς

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Ο Πάνος Μουζουράκης ερμηνεύει το νέο τραγούδι της σειράς του MEGA - «Η Γιορτή»

Γη της Ελιάς: Η πραγματική αιτία πίσω από τον γάμο του Μάνου και της Μαρίνας - Τι συμβαίνει με το ζευγάρι;