Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στην έναρξη του β' κύκλου της Γης της Ελιάς, ο Μάνος με τη Μαρίνα πρόκειται να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Αυτή η εξέλιξη θα είναι κάτι που θα δούμε ήδη από την πρώτη εβδομάδα. Το αγαπημένο ζευγάρι είχε παντρευτεί ξανά με πολιτικό γάμο, ωστόσο είχαν πάρει διαζύγιο όταν αποφάσισαν να χωρίσουν για το θέμα του παιδιού.

Αυτή τη φορά όμως οι δυο τους είναι πολύ αγαπημένοι και δεν μπορούν να το κρύψουν. Ο Μάνος και η Μαρίνα παίρνουν λοιπόν την απόφαση να παντρευτούν προκειμένου να κινήσουν πιο εύκολα τις διαδικασίες για την υιοθεσία της μικρής Αγγελικής.

Ο γάμος της Μαρίνας και του Μάνου φέρνει την οργή της Αντιγόνης στη Γη της Ελιάς

Ο Μάνος και η Μαρίνα ενημερώνουν την Αντιγόνη πως η μικρή Αγγελική θα μείνει μαζί τους στη Μάνη κι εκείνη μένει άναυδη.

Η Αντιγόνη σοκάρεται όταν θα δει την μικρή στη Μάνη, βλέπει να δένεται με τον Μάνο και την Μαρίνα, αντίθετα είναι ψυχρή προς την πραγματική της μητέρα, χωρίς φυσικά να γνωρίζει την αλήθεια.

Η Αντιγόνη, λοιπόν, θα αντιδράσει πάρα πολύ έντονα σε όλη αυτή την κατάσταση. Θα ξεκινήσει μία αντιπαλότητα με την Μαρίνα. Το θέμα, όμως, δεν θα μείνει εκεί, γιατί θα κάνει μία σημαντική συνάντηση με τον Ισίδωρο και εκεί θα γίνουν μεγάλες αποκαλύψεις», είπε χαρακτηριστικά ο ρεπόρτερ.

Γη της Ελιάς Αντιγόνη

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου

Μετά τη σύλληψη της Αθηνάς, την ημέρα του γάμου του Φίλιππου και της Βασιλικής, ο Λυκούργος επιστρέφει στο σπίτι του προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει όσα συνέβησαν. Οι δυσάρεστες εκπλήξεις όμως δεν έχουν σταματήσει. Μπροστά στα μάτια του θα συμβεί ένα συγκλονιστικό γεγονός, που θα τον μπλέξει σε μια πολύ επικίνδυνη ιστορία. Στο μεταξύ, ο Κουράκος πιέζει την Αθηνά να ομολογήσει για τη δολοφονία του Δημήτρη. Εκείνη είναι απελπισμένη, καθώς συνειδητοποιεί πως όλα τα στοιχεία είναι εναντίον της.

Ο δρόμος για την προφυλάκισή της έχει ανοίξει και η Αθηνά σύντομα θα γνωρίσει την αγριότητα της φυλακής. Η Μαρία μαθαίνει από τις ειδήσεις τι έχει συμβεί και αμέσως κατεβαίνει στη Μάνη για να βρεθεί κοντά στη κόρη της. Η Ιουλία τα βάζει με τον Γιώργη για την ωμή σύλληψη της Αθηνάς και το ζευγάρι καβγαδίζει έντονα. Τρεις μήνες μετά, η ζωή θα φέρει ευχάριστα αλλά και δυσάρεστα γεγονότα στους ήρωες.

Γη της Ελιάς Μαρία Μαργαρίτα

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χωρίς τον Διονύση Παπανδρέου στο πλευρό της - Η Ιφιγένεια Τζόλα τα «έσπασε» με άλλον πρωταγωνιστή από τη Γη της Ελιάς

Γη της Ελιάς: Το στοιχείο που ανατρέπει τα πάντα - Το βίντεο που θα κρίνει τη μοίρα της Αθηνάς