Από TV24 Team

Ξημερώνει μια δύσκολη Δευτέρα (19/9) αφού τηλεοπτικά - τουλάχιστον - θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές λόγω του χαμού της Βασίλισσας Ελισάβετ. Για την ακρίβεια όλο το πρόγραμμα του STAR (δείτε εδώ την ανακοίνωση) αλλά και ΣΚΑΙ θα επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό, όπως έχει ανακοινώσει και το ίδιο το κανάλι (θα δείτε παρακάτω την ανακοίνωσή του).

Η σειρά Άπιστος θα είναι ένα από τα προγράμματα που δεν θα προβληθούν καν λόγω αυτού. Από την Τρίτη, όμως, όλα θα τσουλήσουν πιο αρμονικά αλλά... όχι ίδια αφού θα αλλάξει η ώρα της σειράς (δείτε εδώ τι ώρα θα προβάλλεται).

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ

Ο ΣΚΑΪ θα μεταδώσει λεπτό προς λεπτό το ιστορικό γεγονός της κηδείας της Βασίλισσας Ελισάβετ, της μακροβιότερης μονάρχη της Βρετανίας.

Από το πρωί της Δευτέρας στις εκπομπές και τα δελτία του σταθμού και στις 3 το μεσημέρι με έκτακτη εκπομπή η Σία Κοσιώνη με όλο το δημοσιογραφικό επιτελείο του σταθμού, ανταποκριτές και απεσταλμένους στο Λονδίνο και καλεσμένους δημοσιογράφους και ιστορικούς στο στούντιο καταγράφουν με κάθε λεπτομέρεια την ιστορική τελετή.

Απόψε (18/9) το πρόγραμμα που περίμεναν πολλοί - Η δραματική ταινία για τη ζωή της Βασίλισσας Ελισάβετ

Λίγες πριν την κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ (δείτε εδώ πώς διαμορφώνεται το αυριανό 19/9 τηλεοπτικό πρόγραμμα), ο ΑΝΤ1 φέρνει μία πολυσυζητημένη ταινία για τη ζωή και για τα σκάνδαλα που σημάδεψαν τη βασιλική οικογένεια.

Σε αντίθεση με το πολυσυζητημένο The Crown, η ταινία δεν εξιστορεί τα γεγονότα από τη μέρα που η Ελισάβετ έκατσε στον θρόνο αλλά τα γεγονότα που ακολούθησαν μετά τον τραγικό θάνατο της πριγκήπισσας Νταϊάνα ανάμεσα στην, αποτραβηγμένη στα θερινά ανάκτορα, βασιλική οικογένεια και το αναβράζον λαϊκό αίσθημα, που εκπροσωπούσε ο Τόνι Μπλερ.

Μια ταινία άπειρων αποχρώσεων με tour de force υποκριτικής από την έξοχη Έλεν Μίρεν, η οποία δίνει ζωή σ’ αυτή την εθνική κομόντ που λέγεται Ελισάβετ.

Το κέντρο είναι η βασίλισσα Ελισάβετ και η πάγια στάση της να μην αφήνει το έθνος να μπει στην ιδιωτική της ζωή, όπως κι εκείνη δεν εισήλθε ποτέ στα χωράφια του ποιμνίου της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Εχθές έκανε πρεμιέρα και σήμερα... - Άσχημα νέα για την εκπομπή Happy Traveller του Ευτύχη Μπλέτσα στο ΣΚΑΙ

Ανατροπές και εκπλήξεις στην τηλεθέαση του Σαββάτου (17/9)