Από Στέλλα Μούτσιου

Αλλαγές έρχονται στο κανάλι του ΣΚΑΪ από την επόμενη εβδομάδα, καθώς νέες σειρές προστίθενται στο πρόγραμμα και φαίνεται πως σε κάποιες θα δοθεί μεγαλύτερη προτεραιότητα.

Πότε θα προβάλλεται ο Άπιστος μετά την αλλαγή ώρας

Πιο συγκεκριμένα, από την Δευτέρα 19/9, η σειρά “Άπιστος” (δείτε εδώ τις εξελίξεις του σημερινού 13/9 επεισοδίου), αλλάζει ώρα. Λόγω της άφιξης του “Γλυκάνισου”, η ιστορία της Ασιγιά και του Βολκάν θα μεταφερθεί στην απογευματινή ζώνη.

Άπιστος ΣΚΑΪ

Ο "Γλυκάνισος" ξεκινά, λοιπόν, την Δευτέρα, στις 21:00 και θα προβάλλεται καθημερινά μέσω του τηλεοπτικού σταθμού, ενώ ο "Άπιστος" θα προβάλλεται επίσης καθημερινά, αλλά στις 17:00 το απόγευμα μετά το "Καλό Μεσημεράκι", ενώ στη συνέχεια θα ακολουθεί η "Άγρια Γη".

Ο θάνατος που θα ανατρέψει τα πάντα και θα κάνει πάμπλουτο τον Βολκάν

Μπορεί στο σημερινό επεισόδιο να δούμε πως ακόμη βρίσκεται αντιμέτωπος με το διαζύγιο που προσπαθεί να πάρει από την γυναίκα του, όμως από ότι φαίνεται στην συνέχεια της σειράς θα βρεθεί με ένα σκασμό λεφτά! Ο λόγος για την καθημερινή σειρά που μας κρατά σε αγωνία από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, Άπιστος, στην οποία έρχονται τα πάνω κάτω!

Σύμφωνα με πληροφορίες σε λίγα επεισόδια από τώρα θα παρακολουθήσουμε έναν θάνατο που θα τους βυθίσει όλους στην θλίψη και θα ανατρέψει πολλές ισορροπίες για τους αγαπημένους μας ήρωες, κυρίως για τον Βολκάν και την Ντερίν.

Ο αγαπητός σε όλους Χαλούκ παθαίνει ανακοπή, ύστερα από έναν άγριο καυγά με τον Αράς και βρίσκεται νεκρός στο γραφείο του μετά από ώρες! Η Γκιονούλ και η Ντερίν καταρρέουν στο άκουσμα πως ο αγαπημένος τους δεν είναι πια στη ζωή μέχρι να τους έρθει και το άλλο νέο, πως η περιουσία του θα περάσει στα χέρια του Βολκάν, γεγονός που ανατρέπει τα πάντα.

Ο θάνατος που θα ανατρέψει τα πάντα και θα κάνει πάμπλουτο τον Βολκάν

Ο Βολκάν, ως γαμπρός του, θα πρέπει να αναλάβει την εταιρεία του και τα χρήματα της οικογένειας και η Ντερίν χαίρεται καθώς θεωρεί πως θα μείνει κοντά της με αυτό τον τρόπο όμως η Γκιονούλ έχει άλλα σχέδια καθώς θα πάρει πίσω την περιουσία του Χαλούκ και σκοπεύει να κλείσει φυλακή τον Βπλκάν για εξαπάτηση κι υπεξαίρεση χρημάτων!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άπιστος: Ίσα που τον θυμάται... - Αυτή είναι η σχέση της μικρή Ζεϊνέπ με τον Βολκάν 20 χρόνια μετά

Άπιστος: Η λύτρωση πλησιάζει για όλο το κακό που της έχουν κάνει - Αυτό είναι το τέλος της χαροκαμένης Γκιονούλ