Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Την Ελένη Λιάσκα τη γνωρίσαμε για πρώτη φορά μέσα από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Το Καφέ της Χαράς», εκεί όπου υποδύθηκε την «Γωγώ», την κόρη του φούρναρη που ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε τον γιό του άσπονδου εχθρού του.

Παρόλο που η σειρά σημείωσε τεράστια επιτυχία και η ηθοποιός έγινε γνωστή σε όλη την Ελλάδα, αποφάσισε να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι δεν την είδαμε ξανά σε κάποιο σίριαλ, ενώ δε συμμετείχε και στο sequel του «Καφέ της Χαράς» (δείτε εδώ ποια σκηνή έχει αφαιρεθεί από τις επαναλήψεις της σειράς).

Η Γωγώ του Καφέ της Χαράς με μπικίνι

Σήμερα, η Ελένη Λιάσκα είναι 38 ετών και ζει στη Ρωσία και την Αμερική μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο. Εκεί συνεχίζει να ασχολείται με την υποκριτική, ενώ διδάσκει κιόλας, όπως αναφέρει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πριν από λίγες μέρες λοιπόν, η «Γωγώ» μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media μερικές υπέροχες φωτογραφίες με μπικίνι που όπως μπορείτε να φανταστείτε έγιναν ανάρπαστες. Το πρόσωπό της έχει μείνει ίδιο, ενώ το σώμα της έχει γίνει απλά εντυπωσιακό.

Ελένη Λιάσκα μαγιό
Ελένη Λιάσκα Instagram

Πώς τελείωσε το Καφέ της Χαράς

Ο Περίανδρος και η Χαρά έχουν αποδεχτεί τον γάμο των παιδιών τους, λέγοντας ότι αυτοί θα μείνουν απλά συμπέθεροι, δίνοντας τόπο στα νιάτα, στο τελευταίο επεισόδιο του «Καφέ της Χαράς».

Ο Όθων τα βρίσκει με την Άντζυ. Επειδή, όμως, η ζωή δεν είναι ελληνική ταινία για να τελειώνουν όλοι ζευγάρια στην εκκλησία, η Αρετή φεύγει για μία θέση σε ένα νοσοκομείο στην Αθήνα και ο Δημήτριος καταφεύγει σε ένα μοναστήρι.

Έξι μήνες μετά, η Βάλια είναι έγκυος και ο Θόδωρος έχει χωρίσει με τη Ρόδη στο «Καφέ της Χαράς». Και ενώ οι δύο συμπέθεροι ετοιμάζονται να υποδεχτούν το εγγονάκι τους, ένα θαύμα συντελείται…

Για χρόνια, η υπόθεση του εμπρησμού στο «Καφέ της Χαράς» έμενε άλυτη. Αυτή ήταν άλλωστε και η αφορμή να ξεκινήσουν τα νέα επεισόδια, καθώς η Βάλια επέστρεψε για να ανακαλύψει τον ένοχο. Αρκετοί ήταν βέβαιοι πως πίσω από αυτήν κρυβόταν ο ίδιος ο Περίανδρος, ενώ για πολλούς τη σπίθα έριξε από λάθος ο Τρελαντώνης.

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, η υπόθεση του εμπρησμού του Καφέ βγαίνει στην επιφάνεια ξανά, από μία νέα μαρτυρία που ενοχοποιεί τον Περίανδρο, οδηγώντας στην ομολογία του πραγματικού ενόχου.

Προς μεγάλη έκπληξη των τηλεθεατών, αυτή δεν είναι άλλη από την Τασία, η οποία προχώρησε σε αυτή την πράξη στην προσπάθειά της να κρατήσει τον Περίανδρο και τη Χαρά μαζί.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χώρισε με την Ευδοκία και άλλαξε - Πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο νικητής του Big Brother, Νίκος Τακλής

Είναι μαζί σχεδόν 3 χρόνια - Αυτός είναι ο σύντροφος της Αντιγόνης Νεοφύτου από τη Γη της Ελιάς