Από TV24 Team

Το Καφέ της Χαράς εμφανίστηκε για πρώτη φορά στις τηλεοράσεις μας το 2003 και ήδη από το πρώτο επεισόδιο κατάφερε να κερδίσει το κοινό. Κάπως έτσι προστέθηκε στη λίστα των πιο επιτυχημένων σειρών του ΑΝΤ1.

Το σενάριο της σειράς συνυπογράφουν ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά. Η σειρά μάλιστα το 2019 επέστρεψε στους δέκτες με ένα sequel που δέχθηκε και πάλι την αγάπη του κοινού.

Μία ανύπαντρη μητέρα, η «πρωτευουσιάνα» και πρώην διαφημίστρια Χαρά Χάσκα, έρχεται από την Αθήνα να ζήσει στο χωριό μαζί με την κόρη της, Βάλια, αφότου δέχεται ένα σοβαρό πλήγμα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Κληρονομεί από μία θεία της ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι και ένα μαγαζί (το οποίο αργότερα θα γίνει το «Καφέ της Χαράς»). Ο Περίανδρος εξοργίζεται από την παρουσία της και προσπαθεί, μάταια, να τη διώξει, ενώ αντίθετα το καφέ της Χαράς γίνεται πολύ δημοφιλές στο χωριό.

Παράλληλα, παρακολουθούμε και άλλες ιστορίες, όπως αυτή της καλοκάγαθης αδελφής του δημάρχου, Σταυρούλας, και του άνδρα της Βαγγέλη Φατσέα, την ιστορία δύο οικογενειών (των Πολυμενέων και των Πουλόπουλων) που διαρκώς τσακώνονται μεταξύ τους και τελικά γίνονται συμπέθεροι, των γραφικών χωρικών, το πάθος για έρωτα από τις δύο δασκάλες του χωριού...

Η σειρά εδώ και πάνω από μία δεκαετία παίζεται συνέχεια σε επαναλήψεις στο κανάλι του Αμαρουσίου. Κάπως έτσι, οι σκηνές και οι ατάκες της είναι πολύ γνωστές στους φανατικούς της. Κάτι που ωστόσο λίγοι γνωρίζουν είναι ότι αποφασίστηκε να αφαιρεθεί από τα επεισόδια μία πολύ συγκεκριμένη σκηνή.

Άλλωστε αυτό είναι κάτι που έχουμε δει πολύ συχνά να συμβαίνει σε σειρές (δείτε εδώ ποια σκηνή κόπηκε από τα Εγκλήματα).

Η σκηνή που αφαιρέθηκε από τις επαναλήψεις του «Καφέ της Χαράς»

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τη σκηνή που η Χαρά ανακαλύπτει πως ο πατέρας του παιδιού της, Αστέρης Νεγρεπόντης, είναι στην πραγματικότητα ομοφυλόφιλος, κάτι που κρύβει από τους πάντες μιας και προσπαθεί να υιοθετήσει την εικόνα του γόη που έχει μεγάλη πέραση στις γυναίκες.

Η σκηνή αυτή αφαιρέθηκε καθώς θεωρήθηκε πως περιέχει ορισμένες ατάκες που θα μπορούσαν να είναι προσβλητικές απέναντι στην γκέι κοινότητα.

https://youtu.be/cZLeuv-L12M[/OEmbed

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πέρασαν 17 ολόκληρα χρόνια - Τι απέγινε η επιβλητική βίλα της Ντάλιας από το Παρά Πέντε

Κωνσταντίνου & Ελένης: Το επεισόδιο "φάντασμα" - Έχει παίξει μόνο μια φορά ο ΑΝΤ1