Από Στέλλα Μούτσιου

Έρχονται μεγάλες αποκαλύψεις στον δεύτερο κύκλο του Σασμού, καθώς μετά την άφιξη του Πάυλου Βρουλάκη στο χωριό της Κρήτης όλα θα αλλάξουν. Ωστόσο, και η Καλλιόπη είναι ένα από τα πρόσωπα που θα ανατρέχουν τα δεδομένα από τα πρώτα κιόλας επεισόδια.

Το σχέδιο του Αντώνη για να παγιδεύσει την Καλλιόπη στον Σασμό

Η ίδια ανακρίνεται από τον Αντώνη, διότι επιμένει ότι σκότωσε τον Άγγελο, με τους υπόλοιπους να πιστεύουν πως απλώς λέει ψέματα για να σώσει τον Μαθιό και όσα διηγείται κατά την ομολογία της φαίνεται πως ταιριάζουν απόλυτα με τον τρόπο που τελέστηκε η δολοφονία. Έτσι, ο αστυνόμος αρχίζει να υποπτεύεται πως πιθανώς λέει την αλήθεια.

Σασμός Καλλιόπη
Facebook / Σασμός

Δίνει, λοιπόν, εντολή να συλληφθεί η Καλλιόπη και παράλληλα προσπαθεί να καταστρώσει ένα σχέδιο ώστε να σιγουρευτεί ότι είναι όντως ένοχη. Σε όλο αυτό συμβάλλει και η ομολογία της φίλης της καπετάνισσας, της Άννας, η οποία φαίνεται πως θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την εξέλιξη της υπόθεσής της.

Δυσάρεστες εξελίξεις για την σειρά - Με λιγότερες ώρες και μέρες μετά την πρεμιέρα

Δυσάρεστες είναι οι εξελίξεις για την σειρά του ALPHA, Σασμός, που κάνει πρεμιέρα στις 19/9 μαζί με άλλα 7 σίριαλ, και τους φανατικούς τηλεθεατές του, καθώς έγινε γνωστό πως οι μέρες προβολής για τον Σεπτέμβριο θα μειωθούν αρκετά. Ο λόγος; Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα του καναλιού.

Ειδικότερα, ενώ η μεγάλη πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 21:00 το βράδυ και τα επεισόδια θα προβληθούν έως και Πέμπτη την ίδια ώρα, όπως και όλη την υπόλοιπη σεζόν, την επόμενη εβδομάδα της πρεμιέρας, δηλαδή από 26/9 έως τις 2/10, ο Σασμός δεν θα προβληθεί τέσσερις φορές την εβδομάδα αλλά δυο.

την Κυριακή 25/9 στις 21:00 το βράδυ, θα προβληθεί το πέμπτο επεισόδιο της σειράς και την Δεύτερα 26/9 θα μεταδοθεί ζωντανά ο αγώνας Αγγλία – Γερμανία, ενώ την Τρίτη 27/9, Ελλάδα – Β Ιρλανδία. Την Τετάρτη 28/9, ο Σασμός θα επιστρέψει στις φυσιολογική του ροή.

Σασμός

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Θα βγει εκτός εαυτού η Καλλιόπη - Η διαθήκη του Άγγελου ανατρέπει τα πάντα

Αγκαλιασμένα τα αδέρφια Σταματάκη στα γυρίσματα του Σασμού - Αυγουστίδης και Λάλος ποζάρουν λίγο πριν την πρεμιέρα