Από Στέλλα Μούτσιου

Ο Σασμός επιστρέφει στην τηλεόραση από την Δευτέρα 19/9 και το tv-24.gr έχει εξασφαλίσει όλες τις λεπτομέρειες για τα πρώτα επεισόδια της σειράς. Οι εξελίξεις, όμως, τρέχουν στο χωριό της Κρήτης και γι' αυτό δεν μπορούμε να αφήσουμε απέξω όλα όσα θα συμβούν με την Καλλιόπη, καθώς η ζωή της καπετάνισσας θα ανατραπεί για πάντα.

Η ίδια, λοιπόν, θα ομολογήσει πως εκείνη σκότωσε τον Άγγελο, θα φυλακιστεί, όμως κανείς δεν θα μπορεί να πιστέψει ότι τα λόγια της είναι αληθινά, διότι θα υποστηρίξουν πως το έκανε για να σώσει τον γιο της, Μαθιό, ο οποίος κατηγορήθηκε αρχικά γι' αυτή την πράξη.

Η γυναίκα που θα οδηγήσει την Καλλιόπη στην φυλακή στον Σασμό

Οι δυο γιοι της προσπαθούν να βρουν τρόπο να την σώσουν, αν και ο Αντώνης, ο αστυνόμος της περιοχής έχει ήδη αρχίσει να υποπτέυεται πως πρόκειται για πραγματικά γεγονότα, αφού γνωρίζει πως η οικογένειά της είναι ικανή για όλα.

Εκεί είναι που εμφανίζεται μία γυναίκα, η Άννα, που είναι φίλη της Καλλιόπης, η οποία θα βρεθεί στο τμήμα, χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες και θα ομολογήσει πως την ημέρα που πέθανε ο Άγγελος, η φίλη της ήταν πολύ αναστατωμένη.

Θα δηλώσει χαρακτηριστικά, δηλαδή, πως εκείνη είχε πάει το πρωί σπίτι της για ετοιμασίες και πως η Καλλιόπη βρισκόταν σε αναβρασμό και έκανε νευρικές κινήσεις, ενώ ως δικαιολογία χρησιμοποιούσε το γεγονός πως έχει άγχος για τον γάμο του γιου της.

Σασμός Καλλιόπη
Facebook / Σασμός

Μάλιστα, η Άννα θα καταθέσει πως η Καλλιόπη συμπεριφερόταν περίεργα και πως μισούσε τον ανιψιό της, τον Άγγελο, με αποτέλεσμα να δώσει στις αρχές την επιβεβαίωση που έψαχναν, για να κρατήσουν την Καλλιόπη στη φυλακή.

Έρχεται γεμάτος οργή για να εκδικηθεί αλλά ο μεγάλος του έρωτας στέκεται εμπόδιο - Το πρόσωπο που θα ανατρέψει τα πάντα για τον Παύλο Βρουλάκη

Ο Παύλος Σταματάκης, τον οποίο υποδύεται ο Στέλιος Μάινας, είναι ένα από τα τέσσερα πρόσωπα που μπαίνουν στον Σασμό στη δεύτερη σεζόν και θα προκαλέσουν μεγάλη αναταραχή. Ο ίδιος θεωρούνταν νεκρός, καθώς όλοι πίστεψαν πως πνίγηκε αμέσως μετά τη δολοφονία του Βασίλη Σταματάκη στη φυλακή, για την οποία ο δεύτερος είχε δώσει την εντολή.

Έτσι, αποφάσισε να επιστρέψει για να εκδικηθεί την οικογένειά των Σταματάκηδων, αφού εκείνη ήταν που σκότωσε και τον ανιψιό του, Πετρή. Ωστόσο φαίνεται πως θα συναντήσει μερικά εμπόδια.

Η Αιμιλία Ξενάκη, που είναι εισαγγελέας και φίλη της Σοφίας, της μητέρας της Στέλλας, ήταν παντρεμένη για πολλά χρόνια με τον Παύλο, όμως χώρισαν μετά τον τραγικό θάνατο του γιού τους. Αφού, λοιπόν, και ο Παύλος θεωρήθηκε νεκρός και ξαναέφτιαξε τη ζωή της και παντρεύτηκε τον Δημήτρη Μαραθάκη, που θα ενσαρκώσει ο Μάνος Πετούσης.

Σασμός Παύλος Βρουλάκης

Ο Δημήτρης είναι γιατρός και σπουδαίος άνθρωπος, ενώ ήταν και ο κολλητός φίλος του Παύλου. Είναι πολύ ευτυχισμένος με τον γάμο του με την Αιμιλία, το ίδιο και εκείνη, όμως μόλις συναντήσει ξανά τον Παύλο μετά από πολλά χρόνια και θα μάθει την αλήθεια για το παρελθόν όλα θα αλλάξουν και για τους τρεις.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Μαυροφορεμένος ο Αστέρης - Η φωτογραφία του Αυγουστίδη πίσω από τις κάμερες

Αχώριστοι στα γυρίσματα Αμούτζας και Λάλος - Η φωτογραφία από τα backstage του Σασμού