Από Στέλλα Μούτσιου

Η Γη της Ελιάς έρχεται την Δευτέρα 19/9 στο MEGA, με παραπάνω ώρες και μέρες για αυτή τη σεζόν, και στην εκπομπή Πάμε Δανάη έγινε μία σημαντική αποκάλυψη για την Μαρίνα και τον Μάνο και την σχέση τους με την Αντιγόνη.

Το ζευγάρι, όπως έχουμε ήδη αναφέρει, παντρεύεται, αλλά η πραγματική αιτία αυτής της απόφασης είναι η αναδοχή της μικρής Αγγελικής. Η Αγγελική, όμως, είναι κόρη της Αντιγόνης, η οποία δεν γνωρίζει πως το παιδί της θα βρεθεί στην Μάνη και έτσι θα έρθει η ρήξη στην σχέση με την φίλη και τον αδερφό της.

Ο πραγματικό λόγος που παντρεύεται ο Μάνος και η Μαρίνα στη Γη της Ελιάς

«Προχωράει η σχέση τους και αυτό γίνεται για να προχωρήσει η αναδοχή της μικρής Αγγελικής, αυτό το κοριτσάκι που αγαπούν πάρα πολύ. Ξέρουμε ότι η Αγγελική, επί της ουσίας, είναι η κόρη της Αντιγόνης. Η Αντιγόνη σοκάρεται όταν θα δει την μικρή στη Μάνη, βλέπει να δένεται με τον Μάνο και την Μαρίνα, αντίθετα είναι ψυχρή προς την πραγματική της μητέρα, χωρίς φυσικά να γνωρίζει την αλήθεια.

Η Αντιγόνη, λοιπόν, θα αντιδράσει πάρα πολύ έντονα σε όλη αυτή την κατάσταση. Θα ξεκινήσει μία αντιπαλότητα με την Μαρίνα. Το θέμα, όμως, δεν θα μείνει εκεί, γιατί θα κάνει μία σημαντική συνάντηση με τον Ισίδωρο και εκεί θα γίνουν μεγάλες αποκαλύψεις», είπε χαρακτηριστικά ο ρεπόρτερ.

Η μικρή Αγγελική κινδυνεύει να πνιγεί

Η Γη της Ελιάς είναι, όπως είπαμε, μία από τις 8 σειρές που θα κάνουν πρεμιέρα αυτή την Δευτέρα, στις 19/9, και οι τηλεθεατές φαίνονται αρκετά ενθουσιασμένοι για όλα όσα θα παρακολουθήσουν στις οθόνες τους. Μπορεί, λοιπόν, να έχουμε μιλήσει, λίγο πολύ, για όλους τους χαρακτήρες μέχρι τώρα, ωστόσο η μικρή Αγγελική επιστρέφει στο σίριαλ και κρίνεται αναγκαίο να μιλήσουμε και για την δική της εξέλιξη.

Αφού η Μαρίνα και ο Μάνος παντρεύονται, η Αγγελική βγαίνει από το ίδρυμα με σκοπό να μείνει μόνιμα στη Μάνη. Έτσι, το ζευγάρι θα την πάρει υπό την προστασία του για να μεγαλώσει μαζί τους. Ακόμη δεν έχει ξεπεράσει το σοκ με την Φανή, προσπαθεί να προσαρμοστεί στα δεδομένα και φαίνεται πως η νέα της καθημερινότητα την κάνει χαρούμενη. Μάλιστα, η Μαρίνα θα την γράψει στο σχολείο και στην πρώτη τάξη του Δημοτικού.

Το σπίτι που μένουν, για την ίδια, είναι τεράστιο, ενώ έχει πολλά παιχνίδια γύρω της, όμως συχνά επιλέγει να περνάει χρόνο δίπλα στην πισίνα. Μία μέρα αποφασίζει να βγει έξω να παίξει, χωρίς σωσίβιο, κάτι που θα έχει πολύ άσχημη κατάληξη.

Η Γη της Ελιάς

Ενώ θα παλεύει να μην πνιγεί, θα σωθεί την τελευταία στιγμή, με αποτέλεσμα η Μαρίνα, ο Μάνος και ο Ισίδωρος τρελαθούν από την αγωνία και τον φόβο τους. Η Αντιγόνη, ειδικά, μόλις πληροφορηθεί για το γεγονός, θα αρχίσει να αναθεωρεί για το εάν η Μαρίνα είναι κατάλληλη μητέρα για την κόρη της και αυτό θα σταθεί αφορμή για να τσακωθεί με την καλή της φίλη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Που είναι η γυναίκα μου ρε;!» - Στιγμές τρόμου για τον Φίλιππο στην Γη της Ελιάς

Φτάνει κοντά στην τρέλα η Αντιγόνη - Τα δραματικά σενάρια για τη ζωή της Μαρίνας