Από TV24 Team

Η σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» αποτελεί μέχρι και σήμερα μία από τις πιο αγαπημένες του τηλεοπτικού κοινού. Η αλήθεια είναι βέβαια πως δεν είναι λίγα τα επεισόδια και οι σκηνές που ανά καιρούς έχουν κοπεί από το κανάλι για τον έναν ή τον άλλο λόγο.

Κάποια επεισόδια θίγουν θέματα που δε θα έπρεπε να θιχτούν (δείτε εδώ ποιο επεισόδιο δεν προβάλλεται πλέον ποτέ), ενώ άλλα έχουν σκηνές που την εποχή που παιζόταν το σίριαλ θεωρήθηκαν προκλητικές.

Η «απαγορευμένη» σκηνή του Κωνσταντίνου και Ελένης

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η σκηνή από το πασχαλινό επεισόδιο της σειράς, η οποία δείχνει την Πέγκυ και την Ελένη να μοιράζονται ένα φιλί στο στόμα. Η σκηνή αυτή προβλήθηκε αρχικά, αλλά στη συνέχεια κόπηκε και έτσι το συγκεκριμένο επεισόδιο, δεν παίζεται σχεδόν ποτέ.

Το κοινό στοιχείο που έχουν σχεδόν όλα τα επεισόδια του Κωνσταντίνου και Ελένης

Το Κωνσταντίνου και Ελένης βγήκε για πρώτη φορά στον αέρα στις 5 Οκτωβρίου του1998 και από εκείνη την ημέρα, δεν έχει σταματήσει να παίζεται σε επαναλήψεις μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Οι ατάκες του και τα επεισόδια του μνημονεύονται μέχρι σήμερα από μικρούς και μεγάλους.

Ορισμένα επεισόδια παίζονται με μικρότερη συχνότητα (δείτε εδώ το πιο αστείο επεισόδιο που βλέπουμε σπάνια σε επανάληψη), ωστόσο άλλα τα έχουμε δει και ξαναδεί εδώ και πάνω από 20 χρόνια.

Πέρα από τους κλασικούς καυγάδες του Κωνσταντίνου με την Ελένη, τα περισσότερα επεισόδια της κορυφαίας σειράς ξεκινούν με την Ελένη στην κουζίνα να τρώει κάποιο από τα φαγητά που της φέρνει η αγαπημένη της φίλη και γειτόνισσα, Ματίνα. Η Ματίνα με την πρώτη ευκαιρία βρίσκεται στο σπίτι για να δει λίγο τον καθηγητή και τις περισσότερες φορές, τα φαγητά αυτά που τρώει η Ελένη προορίζονται για τον Κωνσταντίνο.

Κωνσταντίνου και Ελένης επεισόδια

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Δεν προβλήθηκε ποτέ στον ΑΝΤ1 - Τι θα γινόταν στην πραγματικότητα στο φινάλε του Κωνσταντίνου και Ελένης

Ήταν το πιο αστείο και προβάλλεται σπάνια - Αυτό το επεισόδιο δεν βλέπουμε συχνά από το «Κωνσταντίνου & Ελένης»