Από TV24 Team

Το Κωνσταντίνου και Ελένης αποτελεί ίσως τη μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία του ΑΝΤ1. Η σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται το 1998, ενώ μέχρι σήμερα παίζουν ασταμάτητα οι επαναλήψεις της, με αποτέλεσμα να τη γνωρίζουν μικροί και μεγάλοι στη χώρα, απ' έξω κι ανακατωτά.

Η φοβερή δημιουργία του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά, «έσπασε» τα ταμεία, ενώ μέχρι και σήμερα οι ατάκες της μνημονεύονται σε καθημερινές συζητήσεις του κόσμου. Το Κωνσταντίνου Και Ελένης βασίστηκε σε προηγούμενη σεναριακή δουλειά της Χατζησοφιά, τη παραγωγή της ΕΤ1, Εξ Αδιαιρέτου, που προβλήθηκε τη σεζόν 1992-1993. Το νέο κόνσεπτ παρουσιάστηκε και έγινε δεκτό από τον ANT1, με σκοπό να προβληθεί τη σεζόν 1998-1999 σημαίνοντας έτσι την επιστροφή του συγγραφικού διδύμου στο κανάλι μετά τη σειρά Οι Μεν Και Οι Δεν.

Τι θα γινόταν στον τρίτο κύκλο του Κωνσταντίνου και Ελένης

Όπως γνωρίζουν όλοι, η σειρά ολοκληρώθηκε στη δεύτερη σεζόν της, με τον Κωνσταντίνο και την Ελένη να παντρεύονται αλλά να συνεχίζουν να μαλώνουν. Οι δημιουργοί της σειράς δεν κυκλοφόρησαν ποτέ τον τρίτο κύκλο, ωστόσο το σενάριο υπήρχε (δείτε εδώ το επεισόδιο που έχουμε δει μόνο μία φορά).

Κωνσταντίνου και Ελένης τρίτος κύκλος

Συγκεκριμένα, η τελευταία σεζόν θα έβρισκε τον Κωνσταντίνο και την Ελένη εν διαστάσει, με τους δυο τους να μαλώνουν και πάλι για το νεοκλασικό του Αμαρουσίου. Αυτή τη φορά, ο Κωνσταντίνος θα είχε αποχωρήσει από το σπίτι προσωρινά μέχρι να παρθεί η απόφαση, ενώ η Ελένη θα το διεκδικούσε με μεγαλύτερο σθένος ως πρώην κυρία «Κατακουζηνού».

Επομένως η σειρά θα τελείωνε έτσι ακριβώς όπως άρχισε, με τους δύο πρωταγωνιστές να μαλώνουν για ένα σπίτι στο οποίο μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν.

Η σειρά κατέχει το ρεκόρ της τηλεοπτικής σειράς που έχει προβληθεί τις πιο πολλές φορές σε επανάληψη από κάθε άλλη σειρά και συνεχίζοντας, ακόμα και τότε, να σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Επίσης, το πρωταγωνιστικό δίδυμο Ρώμας - Ράντου εξακολουθεί να θεωρείται ως ένα από τα κορυφαία σημεία αναφοράς στην ιστορία των ελληνικών κωμικών σίριαλ.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ήταν το πιο αστείο και προβάλλεται σπάνια - Αυτό το επεισόδιο δεν βλέπουμε συχνά από το «Κωνσταντίνου & Ελένης»

H Ελένη Ράντου αποκαλύπτει: Αυτός είναι ο λόγος που δεν βλέπω τις επαναλήψεις του Κωνσταντίνου και Ελένης!