Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο έρωτας μιας μαθήτριας και του καθηγητή της σε μια κλειστή κοινωνία θα είναι στο επίκεντρο της νέας σειράς του δημιουργού που έχει συνδέσει το όνομά του με την απόλυτη επιτυχία. Τo «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έρχεται σε λίγο καιρό, στο νέο πρόγραμμα του Mega.

Ήδη εδώ και δύο μέρες έχει κυκλοφορήσει το πρώτο trailer το οποίο μας δίνει μία μικρή γεύση σχετικά με τι πρόκειται να παρακολουθήσουμε στη νέα σειρά του Mega.

Το νέο trailer της σειράς Maestro που υπογράφει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Πριν λίγες ώρες ωστόσο κυκλοφόρησε ένα ακόμα trailer το οποίο απλά κόβει την ανάσα. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι έτοιμος για την μεγάλη επιστροφή του στην τηλεόραση. Είναι η πρώτη σειρά που φτιάχνει εδώ και 12 χρόνια.

Το «4» ήταν η τελευταία του τηλεοπτική δουλειά, μετά την ολοκλήρωση της οποίας είχε δηλώσει πως θα στραφεί στη μεγάλη του αγάπη, τον κινηματογράφο, αφού δεν τους άρεσαν οι εκπτώσεις που είχαν αρχίσει να κάνουν οι παραγωγοί λόγω εποχής.

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro

Το «Μaestro», η νέα του κοινωνική σειρά, ήδη έχει μαγέψει το κοινό από το τρέιλερ, εμείς όμως εξασφαλίσαμε για εσάς πλάνα από το πρώτο επεισόδιο της σειράς όπου ο Ορέστης (Χριστόφορος Παπακαλιάτης), ένας ευυπόληπτος καθηγητής μουσικής, φτάνει στην Κέρκυρα με αφορμή ένα φεστιβάλ μουσικής. Ομως σύντομα όλα θα διαταραχθούν στη ζωή και τη σχέση του, αφού θα γνωρίσει την Κλέλια (Κλέλια Ανδριολάτου), μια μαθήτρια με την οποία και θα κάνουν σχέση.

Maestro Χάρις Αλεξίου

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ήταν όλες υπέροχες: Οι μούσες των σειρών του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η πραγματική ηλικία, η καταγωγή και οι μεγάλες επιτυχίες στην τηλεόραση