Από TV24 Team

Η σειρά Maestro αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στις επόμενες εβδομάδες (δείτε εδώ ποια μέρα θα προβάλλεται) και η νέα μούσα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη δε θα είναι άλλη από την εκθαμβωτική Κλέλια Ανδριολάτου. Η νεαρή ηθοποιός είναι έτοιμη να κάνει το μεγάλο βήμα και το μόνο σίγουρο είναι πως θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Τη νεαρή ηθοποιό τη γνωρίσαμε πρώτη φορά μέσα από τη σειρά «Μπρούσκο» του Ανδρέα Γεωργίου και αμέσως τράβηξε την προσοχή του κοινού, τόσο μέσα από την ομορφιά της όσο και μέσα από το ταλέντο της.

Σπούδασε δημοσιογραφία και δημόσιες σχέσεις στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και στη συνέχεια έκανε μαθήματα υποκριτικής στο “Θέατρο των Αλλαγών” και στο “Επί Κολωνώ”.

Γεννήθηκε στις 12 Οκτωβρίου του 1996 στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στην Καλαμαριά, ενώ έχει καταγωγή και από το Κατάκολο Ηλείας. Η πρώτη της δουλειά στον χώρο του μόντελινγκ, ήρθε το 2010 όταν ήταν 14 ετών και ήδη από τότε φαινόταν πως το μέλλον της επιφύλασσε τα καλύτερα.

Ο πρώην σύντροφος της Κλέλιας Ανδριολάτου

Η Κλέλια Ανδριολάτου στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με τον Ρένο Ρώτα. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε μία παράσταση και χάραξαν μαζί τρία χρόνια κοινής πορείας, όταν και χώρισαν, χωρίς ωστόσο να εξηγήσουν το γιατί. Ο ηθοποιός ωστόσο, που φέτος θα παίξει στη σειρά «Η δική μας οικογένεια» του Open, είχε εξηγήσει πως η Κλέλια κατέχει πάντα μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά του.

Μάλιστα, ο Ρένος Ρώτας είχε σοκαριστεί όταν είχε μάθει το 2020 στον αέρα του «Ευτυχείτε» πως η Κλέλια Ανδριολάτου έχει προχωρήσει τη ζωή της. «Τι; Έχει δεσμό; Ποιον;», είχε πει στον δημοσιογράφο που τον ρώτησε πως αισθάνεται που η πρώην του έχει κάποιον άλλο στη ζωή της.

Κεντρική φωτογραφία: Mega

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ήταν όλες υπέροχες: Οι μούσες των σειρών του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η πραγματική ηλικία, η καταγωγή και οι μεγάλες επιτυχίες στην τηλεόραση