Από Στέλλα Μούτσιου

Η Γη της Ελιάς είναι μία από τις 8 σειρές που θα κάνουν πρεμιέρα αυτή την Δευτέρα, στις 19/9, και οι τηλεθεατές φαίνονται αρκετά ενθουσιασμένοι για όλα όσα θα παρακολουθήσουν στις οθόνες τους. Μπορεί, λοιπόν, να έχουμε μιλήσει, λίγο πολύ, για όλους τους χαρακτήρες μέχρι τώρα, ωστόσο η μικρή Αγγελική επιστρέφει στο σίριαλ και κρίνεται αναγκαίο να μιλήσουμε και για την δική της εξέλιξη.

Αφού η Μαρίνα και ο Μάνος παντρεύονται, η Αγγελική βγαίνει από το ίδρυμα με σκοπό να μείνει μόνιμα στη Μάνη. Έτσι, το ζευγάρι θα την πάρει υπό την προστασία του για να μεγαλώσει μαζί τους. Ακόμη δεν έχει ξεπεράσει το σοκ με την Φανή, προσπαθεί να προσαρμοστεί στα δεδομένα και φαίνεται πως η νέα της καθημερινότητα την κάνει χαρούμενη. Μάλιστα, η Μαρίνα θα την γράψει στο σχολείο και στην πρώτη τάξη του Δημοτικού.

Η Αγγελική κινδυνεύει να πνιγεί και η Μαρίνα με την Αντιγόνη τσακώνονται στην Γη της Ελιάς

Το σπίτι που μένουν, για την ίδια, είναι τεράστιο, ενώ έχει πολλά παιχνίδια γύρω της, όμως συχνά επιλέγει να περνάει χρόνο δίπλα στην πισίνα. Μία μέρα αποφασίζει να βγει έξω να παίξει, χωρίς σωσίβιο, κάτι που θα έχει πολύ άσχημη κατάληξη.

Η Γη της Ελιάς

Ενώ θα παλεύει να μην πνιγεί, θα σωθεί την τελευταία στιγμή, με αποτέλεσμα η Μαρίνα, ο Μάνος και ο Ισίδωρος τρελαθούν από την αγωνία και τον φόβο τους. Η Αντιγόνη, ειδικά, μόλις πληροφορηθεί για το γεγονός, θα αρχίσει να αναθεωρεί για το εάν η Μαρίνα είναι κατάλληλη μητέρα για την κόρη της και αυτό θα σταθεί αφορμή για να τσακωθεί με την καλή της φίλη.

Αυτός είναι ο σύντροφος της Αντιγόνης Νεοφύτου από την σειρά

Την Αντιγόνη Νεοφύτου τη γνωρίσαμε για πρώτη φορά πέρυσι μέσα από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς, εκεί όπου υποδύθηκε τη Μαρίνα, την κολλητή φίλη της Μυρτάλης που τη στηρίζει σε κάθε της βήμα.

Κατά τη διάρκεια της σεζόν ο χαρακτήρας εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της σειράς και όχι άδικα αφού ο τηλεοπτικός της έρωτας με τον Μάνο και η χημεία που βγάζει μπροστά στο γυαλί με τον Τάσο Ιορδανίδη, έχουν καθηλώσει το κοινό (δείτε εδώ τι θα συμβεί στον χαρακτήρα της στη δεύτερη σεζόν).

Τα πράγματα ωστόσο φαίνεται πως πηγαίνουν εξαιρετικά για εκείνη και στην προσωπική της ζωή ,μιας κια όπως είχε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Night Out, είναι μαζί με τον σύντροφό της εδώ και 3 χρόνια.

«Είναι του χώρου ο σύντροφός μου και είναι πολύ υποστηρικτικός. Στις ερωτικές μου σκηνές, εκείνος είναι πιο κουλ από εμένα. Είμαστε μαζί σχεδόν 3 χρόνια. Ένας σύντροφος πρέπει να σε αποδεχτεί πλήρως και το αντίστροφο», είχε πει η Αντιγόνη Νεοφύτου για τον αγαπημένο της σύντροφο.

Η ηθοποιός, τα τελευταία χρόνια διατηρεί σχέση με τον σκηνοθέτη, Γιώργο Ευαγγέλου, ενώ πρόσφατα οι δυο τους πραγματοποίησαν και ένα ρομαντικό ταξίδι στην Ρώμη, από το οποίο μοιράστηκαν αρκετές φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς τους φίλους στα social media.

Αντιγόνη Νεοφύτου Ρώμη

Βέβαια οι δυο τους δεν ανέβασαν καμία κοινή φωτογραφία μιας και έχουν επιλέξει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Κάπως έτσι, οι κοινές τους εμφανίσεις είναι σπάνιες.

Αντιγόνη Νεοφύτου σύντροφος

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Η απόλυτη ρήξη στην οικογένεια των Βρεττάκων - Μαρία και Μυρτάλη σε μία μοιραία σύγκρουση

Γη της Ελιάς: Η μοίρα παίζει ύπουλο παιχνίδι στην πλάτη του - Σε θανάσιμο κίνδυνο η κόρη του Δημοσθένη