Από Ελένη Μήτση

Στο σημερινό επεισόδιο 15/9 της scripted reality σειράς ''Κλινική'' τα περιστατικά που θα απασχολήσουν με τις αυτοτελείς ιστορίες τους θα είναι για άλλη μια φορά ιατρικού ενδιαφέροντος και πολύ σημαντικά. Μετά την απιστία ζευγαριού, που αποκαλύφθηκε σε κρεβάτι νοσοκομείου, κάτι ανατρεπτικό θα προβληθεί και την Πέμπτη 15/9...

Οι εξελίξεις της σειράς ''Κλινική'' για το επεισόδιο της Πέμπτης 15/9

Ο Άλκης (75), ένας καλλιεργημένος, βιρτουόζος πιανίστας φτάνει στην Κλινική γιατί πονάει πολύ η κοιλιά του. Η κατάσταση της υγείας του θα αποτελέσει την αφορμή να αποκαλύψει στους γιατρούς το ένοχο παρελθόν του και την υπόσχεση που έδωσε στη γυναίκα του πριν φύγει από τη ζωή.

Ο Σπύρος Νάσσης (40) επιστρέφει στο νοσοκομείο μετά από ένα τροχαίο ατύχημα χωρίς να αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα της κατάστασής του, αφού το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι η παρουσίαση που πρέπει να κάνει στη δουλειά...

Ο Δήμος(32) έχει έντονο πονοκέφαλο και έρχεται στην Κλινική μαζί με τον συνάδελφο και φίλο του Σταύρο (34). Ο πόνος δεν του επιτρέπει να χαρεί με το γεγονός ότι το λαχείο που αγόρασε για όλο το γραφείο... κέρδισε. Η γιατρός Σοφία Νομικού θα προσέξει στον Δήμο αριθμητική σύγχυση, που επιβεβαιώνεται όταν τελικά αντιληφθεί και ο ίδιος ο Δήμος ότι έκανε λάθος με τον νικητήριο αριθμό.

Κόβεται η Κλινική από τον ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1 ξεκίνησε δυναμικά με αλλαγές τη νέα τηλεοπτική σεζόν έχοντας δυο πολύ βασικούς στόχους, που επηρεάζουν τις αποφάσεις του Αμαρουσίου.

Πιο αναλυτικά, θα πρέπει το κοινό να μένει ικανοποιημένο με κάθε πρόγραμμα, επομένως να κάνει καλά νούμερα και στη συνέχεια να μπορεί να στηρίξει ο σταθμός από οικονομικής πλευράς, τις παραγωγές.

Από ότι φαίνεται, η σειρά ''Κλινική'', που παίχτηκε με επιτυχία μέσα στο καλοκαίρι, δε θα μπορέσει να συνεχίσει τον χειμώνα, μη φέρνοντας τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Έτσι λοιπόν, θα θέσει σε εφαρμογή το plan B, που έχει έτσι τη Δευτέρα 19 /9 στις 16:00 θα προβληθεί η έκτακτη εκπομπή για την κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ ενώ από την Τρίτη 20/9 και κάθε μέρα στις 16:00 θα παίζει το BROOKLYN NINE-NINE ενώ στις 16:30 θα μπει σε επανάληψη η σειρά ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ.

Κλινική - τέλος

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Κλινική: Ο Χάρης παίρνει εξιτήριο μετά τη μεταμόσχευση νεφρού

Κλινική: Ένας ειδικευόμενος γιατρός θα έρθει αντιμέτωπος με το φλερτ ασθενούς